5.9.11

Δημητριος Κορωνακης-Εφημερειο-Στοχασμοι 7


Εφημερειο της αιωνιας κινησης της Αρχης,σε χωρους μεγιστης εντροπιας,δεικτης εξελιξης του Φωτος,σε μονοπατια του Ειναι,φαινοτυπος της μυθοπλασιας του αυριο,εφαλτηριο θυσιων   Αγαπη του Ενος.

Εφημερειο συνειδησης,οτι ο ανθρωπος ειναι το Index της Μεγαλης εκρηξης.Το ευρετηριο δοτο,η ερμηνεια περνα μεσα απο το βελος του Χρονου,δρομος αφοσιωσης στην εικονα Του,υπερτατη Αγαπης της Δημιουργιας για τους πενητες  του Κοσμου.

Εφημερειο του αντιδωρου,που εδωσε ο ανθρωπος στο θεο,το παρελθον,και ο θεος του εδωσε την χαρη του μελλοντος.Το παρων,αοριστο ολοκληρωμα της ψυχης,δοξαστικη στιγμη της σπερματικης ‘ανωμαλιας΄ των απειρων διαστασεων της ανελιξης στην σπειρα των Πλειαδων.

Εφημερειο των γεννητωρων,αγαθοποιων ιερεων της Δημιουργιας,γραφουν τις σπερματικες τους ΄ανωμαλιες’στο μαυροπινακα του Συμπαντος,καθηγητες της εξελεκτικης πορειας του φωτος,μεσα απο τα μονοπατια των Γαλαξιων και των Λευκων Νανων της αηφορου παρθενογεννησης του Ενος.

Εφημερειο της πρωταρχικης οδυνης του Ωριωνα,σημα εναρξης της μυησης της Αναστασης,ανασυνταξη κυματομορφων της σπερματογονου αναπνοης του φωτος,σε συμπαντα που η εντροπια εχει την ελαχιστη τιμη της,πανω στο Προσωπο του Θεου,αφετηρια ανελιξης του ιερου φιδιου της Δημιουργιας.

Εφημερειο των σπαρακτικων φωνων των θνητων,διακροτημα της κοσμικης Αρμονιας,φερνουν τις σταθερες του συμπαντος ενωπιω των τελεστων της αιωνιας Αγαπης,εφαλτηριο εναρξης χαρμολυπης,για αυτα που δεν κατανοεις,υποστρωμα υποταγης στους επουρανιους Δασκαλους,που αγνοεις,αλλα παντα σε συντροφευουν.

Εφημερειο συντηξης πυρηνων των Προπατορων,ηλεκτρονια και πρωτονια,τα αδελφια μας,μεσω μετασχηματισμων Laplace,δινουν το διπολο υπαρξης του Κοσμου,Αρσενικο-Θηλυκο,μεσα απο τις μητρες του Ειναι,,μεταμορφωση του Ορφεα σε φως πληρον την γεννηση των αισθησεων σε πεδια ενοποιημενης Αγαπης,της οσφρηση του παροντος,την ακοη του παρεθλοντος,και οραση του μελλοντος,μεσα απο τα βλαστοκυτταρα της σπονδυλικης στηλης,καναλι επικοινωνιας με τις θεοτητες των επουρανιων οδηγων μας και της συλλογικης μας χαρμολυπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: