5.9.11

Παράλληλες σχέσεις και ζωδιακά... μπερδέματα, μέρος Β΄

Γράφει η Χριστίνα Δημοπούλου
Xristina Foto













Ο Έρωτας είναι ένας μυστήριος τυπάκος με βέλη που πολλές φορές μας κάνει να χαιρόμαστε με αυτά που μας στέλνει. Όμως ο νεαρός αυτός θεός τα έχει τα χρονάκια του και έχει και πρεσβυωπία και πολλές φορές εκεί που είμαστε ήρεμοι και χαλαροί έχοντας αποδεχθεί ένα καθεστώς αποκλειστικότητας στα συναισθηματικά, έρχεται, πετά το βέλος και μας ...ξαναχτυπά.
Και σε χαλεπούς καιρούς, όπως αυτοί που διανύουμε, με το ζώδιο του Ζυγού -το καθ’ ύλην αρμόδιο για θέματα σχέσεων- να βάλλεται πανταχόθεν από Ουρανό, Κρόνο και Πλούτωνα, οι παράλληλες σχέσεις και τα λοιπά ...μπερδέματα τείνουν να γίνουν main stream.
Και βέβαια σε αυτήν την πρόκληση, το κάθε ζώδιο έχει την δική του απάντηση!

ΖΥΓΟΣ : Αναζητάτε την ισορροπία μέσα σε ένα χαοτικό σύμπαν, επιθυμώντας να μην δυσαρεστήσετε κανέναν. Έτσι, στα δύσκολα μιας παράλληλης σχέσης -επίκαιρης ή εν δυνάμει- στην αρχή συνήθως κάνετε την πάπια και αν σας πάρει μυρωδιά το «νόμιμο» ταίρι σας το βγάζετε ...τρελό και ησυχάζετε. Όμως, με τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στους ουρανούς, όλα αυτά μοιάζουν με περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις! Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και τον Ουρανό στον 7ο οίκο των σχέσεων σας η ...εντροπία κτυπάει κόκκινο και είσαστε σε μια κατάσταση, τι να κάνω τώρα του έρωτα την ώρα; Την μια θέλετε «σίγουρες λύσεις» και την άλλη υψώνετε το λάβαρο της επανάστασης! Το χειρότερο δε είναι πως τα διπλωματικά παιχνίδια και οι βολικές ασφαλιστικές δικλείδες του τύπου «μπορεί και ναι, μπορεί και όχι» δεν πιάνουν αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και αναγκάζεστε να πάρετε θέση αργά ή γρήγορα.

Ο Κρόνος φέρνει επιπλέον ευθύνες και μια τάση να φορτώνεστε τα προβλήματα των άλλων, ήτοι να παίζετε τους ψυχοθεραπευτές σε κάθε παραστρατημένο πρόβατο που δηλώνει μετανοημένο και ζητά την ευλογία σας. Και είναι πολλά τα ...πρόβατα Άρη! Φυσικά η εμπειρία λέει ότι αφού πρώτα φορτωθείτε στην καμπούρα σας τις αμαρτίες των άλλων, ύστερα θα θεωρηθείτε και φταίχτες. Κι εδώ μπαίνει το εξής υπαρξιακό δίλημμα: Αφού θα κατηγορηθείτε έτσι κι αλλιώς, γιατί τουλάχιστον να μην το χαρείτε;
Ο Κρόνος, όπως και κάθε πλανήτης, είναι διπλής κατεύθυνσης και σας δίνει το δικαίωμα να επιβάλλετε το «διπλό» μιας κατάστασης, χωρίς τύψεις και ενοχές. Εξ άλλου, ως παλιοί στο κουρμπέτι, έχετε την αναγκαία «τεχνογνωσία» κι αν τυχόν σας λείπει κάτι, ο Ουρανός είναι έτοιμος να σας το προσφέρει: Από τους δυό και τους δυό αλλά με ...άποψη!.H συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: