13.9.11

Ο Βαγγέλης, ο ΓΑΠ και τα 7 γουρουνάκια που μασούσαν κουτόχορτο



Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger
Karl_Heinz_Ottinger













Μια συνολική αποτίμηση & ερμηνεία: Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του έπαιξε το τελευταίο του επικοινωνιακό χαρτί. Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Πλούτωνας κατευθύνεται ολοταχώς για σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο και την Σελήνη του πράγμα που σημαίνει θα γνωρίσει τον απόλυτο πόνο και απαξίωση. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για κρίσιμες εθνικές στιγμές για την πατρίδα. Μόνο που η επίκληση για την σωτηρία της πατρίδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δική τους πολιτική ύπαρξη. Κοινώς ξέρουν πως ζουν με δανεικό χρόνο. Το ειδικό τέλος μέσα από την ΔΕΗ προφανώς θα αποστέλλεται μέσω ΕΛΤΑ και θα χορηγούνται και τα απαραίτητα υπογλώσσια. Υπομονή γιατί  η κυβέρνηση μοιάζει με δέντρο που το έκοψε ο υλοτόμος και φωνάζει: « ΠΕΦΤΕΙ»!


Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις 16:37 . Υπήρξε βεβαίως ένα hors-d'œuvre αλά Βενιζέλος. Τελικά το δεν θα βάλουμε άλλα μέτρα έχει γίνει ατάκα σαν το ιστορικό «όχι άλλο κάρβουνο» του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου στην ταινία «Ορατότης μηδέν». Ασφαλώς και ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος μιας και πλέον για τον Έλληνα πολίτη ...η ορατότης θα είναι μηδέν. Σκοτάδι, πίσσα, καταχνιά...

Στην έλευση του Γ. Παπανδρέου στην αποθήκη (next station στις κατακόμβες) για την ομιλία στην ΔΕΘ διέγνωσα μια απίστευτη φοβία. Άλλωστε ο Ωροσκόπος (ASC) σχημάτιζε την δενδρική εξίσωση: ASC= AriesPoint/ Vulcanus= Άρης/Admetos = Σελήνη/ Άρης, o μεθερμηνευόμενον εστί:
Ένας ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Το να γίνει αυτό δια μέσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας. Το να αισθανθείς το ζόρι από τους άλλους. Για να αποσυρθεί από την εργασία. Λήξη μιας συνεργασίας. Σχέσεις εργασίας με άλλους ανθρώπους.

Ας δούμε και τις λοιπές εξισώσεις-χρησμούς
-Αποστροφή των άλλων προς το πρόσωπο κάποιου. Τα ψυχικά ψήγματα που υπάρχουν από την οικονομική ανέχεια και φτώχεια. Ο δικτάτορας. Μεγάλη θέληση. Η ένδειξη φιλίας. Τα συναισθήματα φιλίας που έχει κάποιος. Υπομονή και επιμονή. Ακλόνητες πεποιθήσεις.

-Εσωστρέφεια και στωικότητα. Η ώρα του αποχωρισμού για μια γυναίκα. Συναισθηματική (**και όχι μόνο) εγκατάλειψη για μια γυναίκα. Λέγοντας το αντίο. Παραγκωνισμός. Παρεμπόδιση.

-Περιμένοντας κάτι καλό. Τύχη και Χαρά. Περιορισμένη τύχη. Απομόνωση. Παράγωγη πρώτων υλών.

-Διάλυση-ματαίωση μιας κατάστασης. Πτώχευση. Οι δραστηριότητές κάποιου που εμποδίζονται από τις αρχές.

-Μεγάλη καταστροφή και αγριότητα. Ξαφνική κατάρρευση, πτώχευση. Ξαφνικά παίρνοντας τα χρήματα που κερδίζονται εύκολα. Τυχερά παιχνίδια

-Οι ολοκληρώσεις κάποιου που αυξάνονται μόνο από τη δυσκολία και αργά. Δημιουργώ ένταση.  Στοχευόμενα και κατευθυνόμενα επιστημονικά προβλήματα. Χτυπώντας ένα πρόβλημα στην βάση του και δίνοντας λύση. Το κενό, η μοχθηρία και οι κακές πράξεις μίσους.

-Δωρεές χρημάτων. Ευτυχία μέσω της κυβέρνησης. Χρήματα μέσω δικαστηρίων. Αστυνομία. Δανεικά. Ο αυτοσεβασμός, η τιμή και η αξιοπρέπεια φέρνουν την προσωπική χαρά και ευτυχία.

 1-MC=ASC/Hades = Ουρανός /Zeus = Ήλιος /Σελήνη = Ήλιος /Admetos:
2-Σελήνη= Σελήνη/Admetos = Admetos = Aries Point /Κρόνος:
3-AriesPoint = Σελήνη /Δίας =Δίας /Admetos:
4-Άρης = Κρόνος /Kronos:
5-Ουρανος= Ουρανός /Hades = Δίας /Ποσειδώνας:
6-Zeus= Κρόνος/ Πλούτωνας = Ουρανός /Apollon = Hades/Vulcanus: Πηγη εδω
7-Δίας = Άρης /kronos= Vulcanus /Poseidon:

Δεν υπάρχουν σχόλια: