10.5.11

Τα αστρολογικα...του Λοβερδου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρος με έναν ιδιαίτερα πλούσιο σε όψεις γενέθλιο χάρτη, έκανε την ...διαφορά στην κυβέρνηση λέγοντας φωναχτά, όσα κυκλοφορούν εδώ και καιρό στους διαδρόμους.
loverdos
Η αμεσότητα του γενέθλιου τετραγώνου του ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη είχε ήδη βγει στον αφρό από τότε που διαμήνυσε προς κάθε αποδέκτη πως «πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό». Και την Δευτέρα ξανακτύπησε ακόμη πιο δυνατά το προειδοποιητικό γκονγκ: «Δεν νομίζω πως έχω θέση σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές» δήλωσε ο ...δυστυχής υπουργός που η μοίρα το θέλησε ώστε να αναλάβει υπουργικά καθήκοντα κάτω από το βάρος ενός τετραγώνου του Ποσειδώνα προς τον Ήλιο του. Και αναπόφευκτα αντί για τις «μεταξωτές κορδέλες» που έταζε ο κ Παπανδρέου για να μας πείσει να τον ψηφίσουμε, προέκυψαν τα φύκια και τα ...πράσινα άλογα! Εξαιρετικά «αντί-Ποσειδώνιος» ο ίδιος,  έμελε επίσης να βρει στον δρόμο του εκτός από την τρόικα και τον κ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, τουλάχιστον αστρολογικά, είναι ...υπόδειγμα αδιαφάνειας και «νεφελωδών πολιτικών» (έχει σύνοδο Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα στο Σκορπιό).
Η μυστική σύσκεψη στο Λουξεμβούργο με την συμμετοχή του Έλληνα υπουργού των Οικονομικών και τα «μουλωχτά» σχέδια για επιστροφή στη δραχμή ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Εξεγέρθηκε λοιπόν ο Πατρινός πολιτικός και σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις που τον θέλουν «λαγό» του πρωθυπουργού ή υστερόβουλο καριερίστα, προσωπικά θεωρώ πως η «έκρηξη» του ήταν ένα καθαρό δείγμα της «κρυφής» συνόδου του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ουρανό, πάνω στην γενέθλια Δήμητρα του στον Κριό. Δηλαδή επρόκειτο για μια αυθεντική και διόλου κατευθυνόμενη αντίδραση, που εξωτερικεύθηκε με τον συνήθη αξιοπρεπή τρόπο του κ Λοβέρδου.

Όπως έχω ξαναγράψει -και θα επιμένω σε αυτό- η Δήμητρα σχετίζεται άμεσα με την πολιτική και τους πολιτικούς και από αυτήν την άποψη ο κ Λοβέρδος βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναμμένα κάρβουνα, έτοιμος να κηρύξει τη δική του επανάσταση. Γιατί μια σύνοδος Δήμητρας-Ουρανού (από διέλευση) λειτουργεί χωρίς σκοπιμότητες και «φτιασίδια». Αν μάλιστα δεν είχε τις πιεστικές όψεις του Ήλιου του με τον Κρόνο (αντίθεση), τον Δία και τον Πλούτωνα (τετράγωνα) -όψεις που την ενέργεια τους έχει κατορθώσει να συνθέσει με αξιοζήλευτο τρόπο- θα ήταν πολύ πιο ...εκκωφαντικός!Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: