7.5.11

Ιατρική Αστρολογία και πρόληψη

Η Ιατρική Αστρολογία είναι ένας κλάδος της Αστρολογίας, που σκοπός της είναι η διερεύνηση των τυχόν δυσλειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος, πριν ακόμη αυτές εκδηλωθούν. Έτσι ο ρόλος του αστρολόγου είναι συμβουλευτικός σε θέματα υγείας και μάλιστα στο χώρο της πρόληψης. Ο αστρολόγος που εξασκεί αυτό τον κλάδο πρέπει να έχει μία ευρεία ιατρική παιδεία, έτσι ώστε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για την πρόληψη των δυσλειτουργιών, μέσω των κατάλληλων διαγνωστικών μεθόδων, που θα υποδείξει ο θεράπων ιατρός και μόνον.

Ο ρόλος της Ιατρικής Αστρολογίας είναι η πρόληψη. Η θεραπεία γίνεται από τους ιατρούς. Αν πετύχει ο αστρολόγος αυτό εξαρτάται από την ανταπόκριση του πελάτη, που πρέπει να είναι συνεργάσιμος και να πιστεύει ότι ο αστρολόγος μπορεί να τον καθοδηγήσει σωστά.
Θα αναφέρω τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα, από την εμπειρία μου, για να δείξω αυτά που ανέφερα ανωτέρω.

1) Κάποτε ήλθε ένα μοντέλο, για να καταστρώσει ένα διαιτολόγιο με βάση το ωροσκόπιο της καθώς επίσης και τις επικίνδυνες χρονικές περιόδους για την απόκτηση βάρους. Της υπέδειξα ένα διαιτολόγιο, που σε συνεργασία με την διαιτολόγο της έδωσε άριστα αποτελέσματα. Στο ωροσκόπιο της είδα κάποιες δυσλειτουργίες στα γεννητικά της όργανα. Της υπέδειξα να πάει στο γυναικολόγο και να κάνει κάποιους υπέρηχους για να δει το πρόβλημα, που σύμφωνα με τις ενδείξεις είχε. Όταν της το είπα, ήταν κάθετα αρνητική, μιας και ο γυναικολόγος της την είχε ενημερώσει ότι δεν έχει τίποτε. Δεν έδωσα συνέχεια, την έχασα για αρκετά χρόνια, μιας και είχε πάει στο εξωτερικό. Μια ημέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι είχα δίκιο για τα γεννητικά της όργανα και ποτέ δεν έμεινε έγκυος. Το ωραίο είναι ότι ο άνδρας της ήταν γιατρός και αυτός την έπεισε να με πάρει τηλέφωνο, για να με συναντήσει για να δει από κοντά πως κάποιος, που δεν είναι γιατρός, μπορεί να ξέρει για προβλήματα υγείας, χρόνια πριν εκδηλωθούν, χωρίς ούτε μια εξέταση. Του εξήγησα ότι η Ιατρική Αστρολογία δεν είναι μαντζούνια και κεράκια, αλλά μια επιστήμη, που στην Αρχαία Ελλάδα είχε το συμβολικό όνομα Ιατρομαθηματικά.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: