12.3.11

Το ωροσκοπιο της πυρηνικου εργοστασιου Fukushima και η εκρηξη του

Η έναρξη της λειτουργίας του έγινε στις 26/3/1971
από τον Γιάννη Ριζόπουλο




Μέσα σε 24 ώρες από το κτύπημα του Εγκέλαδου, οι αστρολογικές εκτιμήσεις πως η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια δίνη που οι συνέπειες της θα είναι χρόνιες, επιβεβαιώθηκαν με έναν από τους χειρότερους τρόπους.
Η αδυναμία ψύξης του αντιδραστήρα Νο 1 στο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukoshima, είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη δημιουργώντας μια κατάσταση ανάλογη με αυτή του Τσερνομπίλ.
Ήδη πολλοί κάτοικοι της βόρειας Ιαπωνίας δραπετεύουν προς το νότο, φορτωμένοι με προμήθειες.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 16:00 τοπική ώρα με τη διελαύνουσα Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει με ακρίβεια ένα τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Η συγκεκριμένη όψη πυροδότησε ουσιαστικά το «κρυφό» τετράγωνο του Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα, το οποίο πρακτικά ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα όσα συνέβησαν και τα όσα θα συμβούν τις επόμενες ώρες και ημέρες στην Ιαπωνία (και όχι μόνον). Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τ-τετράγωνο ανάμεσα στην Σελήνη, τον Άρη και τον αστρικό Πλούτωνα, ένα σχήμα που παραπέμπει άμεσα σε μια διακεκριμένη καταστροφή Πλουτώνιας φύσης (πυρηνική ενέργεια) που πλήττει τον λαό (Σελήνη).
fukushima_exrlosion
Φυσικά η μακάβρια πυροδότηση έγινε μέσα σε ένα συνολικό πλαίσιο αστρολογικών παραμέτρων που αφορούν την Ιαπωνία και παρέθεσα στο άρθρο «8,9 Ρίχτερ-Η Ιαπωνία αντιμέτωπη με τον φυσικό της δαίμονα». Υπάρχουν ωστόσο και τα επιπλέον δεδομένα που αναφέρονται στον «σαραντάρη» αντιδραστήρα 1 του πυρηνικού εργοστάσιου της Fukushima.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: