18.2.11

Αστρολογικη αναλυση του ντερμπι Ολυμπιακου-Παναθηναικου

Ζητήσαμε από το astrology.gr να μάς φτιάξει το αστρολογικό χάρτη του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ιδού λοιπόν τι λένε τα άστρα για την αναμέτρηση των αιωνίων.

Karl Heinz Ottinger-Η στιγμή της αλήθειας
Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Το ελληνικό “el classico” είναι γεγονός. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στον Καραϊσκάκη παθαίνει σχεδόν πάντα black - out όπως παθαίνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός όταν ανηφορίζει ΟΑΚΑ μεριά να συναντήσει τον Διαμαντίδη.  Η διαφορά είναι 7 βαθμοί και αν υπάρχει απώλεια βαθμών τότε λέει bye-bye στις πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού στηρίζει με νύχια και δόντια την ομάδα ενώ ο Παναθηναϊκός  ψάχνει να βρει διοίκηση. Οι μνήμες είναι νωπές από την Ριζούπολη. Το τελευταίο διπλό που θυμάται ο Παναθηναϊκός μέσα στο Καραϊσκάκη είναι το 0-1 με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου μετά από λάθος του νυν βουλευτή Ανατολάκη. Τότε καθότανε στον πάγκο ο επίσης Ίβηρας Μουνιόθ.

Ο Jesualdo Ferreira αποδεικνύει μέρα με την μέρα πως δουλεύει την ομάδα αλλά το roster έχει το βάθος (στον πάγκο) που έχουν τα νερά στην Βάρκιζα που πηγαίνετε για μπάνιο τα παιδάκια σας για να πατώνουνε. Από την άλλη ο Ernesto Valverde  έχει έναν Ολυμπιακό που παίρνει τα αποτελέσματα.
Βέβαια και ενώ η διοίκηση της ομάδας θυμίσει ΜΚΟ, ο Ferreira έχει ρίξει 6 τεμάχια στην ΑΕΚ (μέσα -έξω), κέρδισε ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό (στο  παιχνίδι του α΄γύρου).

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Νίνη που η εκρηκτικότητα που έχει πλέον (το “πέταγμα” που λένε) μου θυμίζει τα μπλουζ που χόρευα μικρός στα πάρτι  και τον Djibril που έχει την δυνατότητα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό αλλά τα χαφ που είναι να μοιράσουν την μπάλα είναι πιο αργά και από ταινία του Θ. Αγγελόπουλου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του έναν Ριέρα που είναι τα πιο πετάμενα λεφτά στην ιστορία του  ποδοσφαίρου αλλά προσέθεσε στο οπλοστάσιο τον “τρομοκράτη” Ραφίκ Τζιμπούρ. Μεγάλος παίχτουρας αλλά ο Θεός, για να αποδώσει δικαιοσύνη, ότι του έδωσε σε ταλέντο του το πήρε από το μυαλό.
Ο Ολυμπιακός έχει με το μέρος του τον κόσμο, τον πρόεδρο του αλλά και την ικανότητα να “παίρνει” τα  παιχνίδια όταν θέλει. Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια κατάσταση όπου θέλει να ανακτήσει το γόητρο και τις όποιες ελπίδες του για το πρωτάθλημα.
Ο Jesualdo Ferreira έχει καταφέρει αρκετά πράγματα. Δεν είναι λίγο να έχεις κερδίσει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά ο Ernesto Valverde ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους κρίσεις αλλά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον “αιώνιο” ισοδυναμεί με ταμείο ανεργίας στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ.

Ο Jesualdo Ferreira έχει σε σχέση με τον χάρτη ενάρξεως του derby
Αρης/Δίας=Πλούτωνας, Cupido/Apollon, Aries Point /Αφροδίτη, Β.Δεσμός/Κρόνος : Έχοντας πάθος κι τύχη. Επέκταση.Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: