1.2.11

Γιάννης Φουκάκης-Ο κουζουλός νικητής του Big Brother αστρολογικη αναλυση

Βουλευτής, εκδότης, καναλάρχης ή διαδικτυακός κήρυκας δεν θα αφήσει ούτε μια ...πέτρα ανενημέρωτη για το ποιος είναι και το τι πρεσβεύει
από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο ίδιος δηλώνει μέγας «χαβαλετζής», θέλοντας ενδεχομένως να μας βοηθήσει να βρούμε το ζώδιο του.
 Γεννημένος στο μεταίχμιο Τοξότη-Αιγόκερω, υποδεικνύει με τον τρόπο του τον πρώτο, αφού τουλάχιστον σύμφωνα με τα συμβατικά κριτήρια ως «παιδί του Κρόνου» θα όφειλε να έχει ένα πιο «συμμαζεμένο» προφίλ.
Αντιθέτως σε όλη τη διάρκεια του reality του ...έδωσε να καταλάβει, τηρώντας παράλληλα την παράδοση που θέλει τους Κρητικούς παίκτες σε ανάλογα παιχνίδια να κλέβουν την παράσταση με τη γλωσσολαλιά και τα καμώματα τους.
foukakis_y
Τοξότης λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα ο κουζουλός σύντεκνος, ο οποίος έχοντας τρία αστρολογικά ατού στην πλήρη διάθεση του -τη Σελήνη, το Δία και τη Δήμητρα- πέτυχε το αυτονόητο για τους περισσότερους «αναλυτές» του παιχνιδιού, που εδώ και καιρό τον είχαν χρίσει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τσέπωσε τα 170.000 ευρώ και ...άντε γεια!
Το ότι βέβαια ο διελαύνων Δίας τετραγώνισε τον Ήλιο του μόνον τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Παράλληλα, η γενέθλια Σελήνη του στο Ζυγό τροφοδότησε και με το παραπάνω την απαιτούμενη δόση δημοφιλίας, ενώ και η Δήμητρα -ένας δραστικός δείκτης ως προς τις προτιμήσεις του κοινού- σε αντίθεση με τον Ήλιο του όρισε με τη σειρά της ένα «πεδίον δόξης λαμπρόν».
Από τη μια, έχοντας επιπλέον και τον Άρη στον Τοξότη, δείχνει «καταδικασμένος» να νομολογεί με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και από την άλλη αυτή η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που δεσπόζει στο γενέθλιο χάρτη του, ακουμπώντας μάλιστα τον Ήλιο του, είναι δύσκολο να μην δρομολογήσει μια εφ’ όλης της ύλης επαναστατική ή αναθεωρητική τάση.
Ο Γιάννης Φουκάκης «τρελαίνεται» να μάχεται για τις ιδέες-απόψεις-αντιλήψεις του κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δεν θα αργήσουμε να τον δούμε σε ένα μαχητικό πόστο με κοινωνικές-πολιτικές διαστάσεις. Βουλευτής, εκδότης, καναλάρχης ή διαδικτυακός κήρυκας δεν θα αφήσει ούτε μια ...πέτρα ανενημέρωτη για το ποιος είναι και το τι πρεσβεύει! η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: