20.12.10

Planet stream-Οδηγός διασκέδασης για την Αθήνα και την Αττική, από 20 έως 26 Δεκεμβρίου

Από τον Urania Lab και τον Γιάννη Ριζόπουλο
 
 
Τα Χριστούγεννα βέβαια, είθισται να έχουν έναν οικογενειακό χαρακτήρα, και αν κρατήσετε την παράδοση θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιλογές της δεύτερης ενότητας οι οποίες εξυπηρετούν ιδανικά αυτήν την αναγκαιότητα.
Από την άλλη, όσες και όσοι προσδοκούν σε πιο κοσμοπολίτικες πινελιές, αν ποντάρουν στο 1, το 3, το 4 η το 6 μπορεί να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τον κοσμικό κρουπιέρη. Προσέξτε μόνον γιατί όσον αφορά τις κοσμικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα λόγω των πλανητικών συνόδων στον Αιγόκερω κάποιες περιοχές είναι διπλές και ...τρίδιπλες, έχουν δηλαδή και θετικούς και αρνητικούς κραδασμούς. Γι αυτό πριν αποφασίσετε που θα κάνετε Χριστούγεννα, διαβάστε με προσοχή και τις δέκα ενότητες.



1.Στο κέντρο του κόσμου...
Χριστούγεννα με celebrities; Γιατί όχι; Για όσες και όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος του main stream της εβδομάδας. Οι άνδρες θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο στην Πανεπιστημίου, τη Σίνα, τη Λυκαβηττού, την Ακαδημίας, τη Σόλωνος, στο Κολωνάκι, τη Ριζάρη, τη Σπ. Μερκούρη, τη Λ. Υμηττού την Μάρνης, την Κωνσταντινουπόλεως, και τη Δεληγιάννη.
Αντίστοιχα οι γυναίκες έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν έναν καλό φίλο η και σύντροφο.
ΑΤΤΙΚΗ: Υμηττός, Βύρωνας, Καισαριανή, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Λαύριο, Περιστέρι, Ασπρόπυργος
  Η  συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: