9.12.10

Το ωροσκοπιο του Δημητρη Σκαρμουτσου της κριτικης επιτροπης του Master Chef

από La Femme Radicale






Toν γνωρίσαμε στη φετινή εκπομπή του Mega ως έναν από τους 3 κριτές για την ανάδειξη του Master Chef.
Τα τελευταία 5 χρόνια είναι η έμπνευση της γαστρονομικής απόλαυσης στο εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη «Αλάτσι» πίσω από το Hilton, όπου η εκκεντρική του εμφάνιση με τα τατουάζ δεν επηρέασε την είσοδό του και την μακρά παραμονή του, όπως συνέβαινε συνήθως σε άλλους χρόνους κι άλλα μέρη.
Η εκπομπή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ακροαματικότητα σαν άψογα δεμένη συνταγή, παρ’ όλες τις αρχικές αντιρρήσεις του για την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου, οι οποίες γρήγορα εξαφανίστηκαν, εξ αιτίας της ομοζωδιακής Σελήνης τους.
Γεννημένος στις 11/6/1970 στην Αθήνα και κουβαλώντας την περιέργεια του Δίδυμου που δεν τον ικανοποιούσαν τα στερεότυπα, φεύγει το 1989 για το Los Angeles σε μια προσπάθεια περισσότερο συνειδητοποίησης για το τι θέλει να κάνει.
Σπουδάζει οικονομικά αλλά δεν θεραπεύεται από το μικρόβιο της μαγειρικής, ζητώντας δουλειά σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Los Angeles το French Laundry.
Ακολούθησε το Sheraton, πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο και η ξαφνική του Κρόνια προσγείωση στα πάτρια εδάφη λόγω της εγκυμοσύνης της μάνας του γιου του, που σήμερα είναι 9 ετών.
Αντικομφορμιστής και κόντρα στα κοινότυπα διασκεδάζει στα Εξάρχεια, χτυπάει διαρκώς τατουάζ, αποδρά μέσα από το αλκοόλ και τις «ταξιδιάρικες» ουσίες αλλά λίγο πριν καρβουνιάσει τη ζωή του, ο Πλούτωνας μεταμορφώνει το ασχημόπαπο σε κύκνο. Βάζει κόκκινες γραμμές στα όριά του, κόβει τις κακές συνήθειες, φοράει τη στολή που τον λυτρώνει και αποδέχεται την τηλεοπτική πρόταση για τα χρήματα, που τον βοηθούν να στηρίξει το γιο του.
Ζει στη Δεινοκράτους στο Κολωνάκι μαζί με το αγαπημένο του λαμπραντόρ, ομολογεί πως έχει παντρευτεί αρκετές φορές και απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά πως, οι κυρίες πλέον τον σταματούν στο δρόμο ενώ πριν έκρυβαν τις τσάντες τους.
Ξεχωρίζει χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο, από το γλυκό χαμόγελο, το πικάντικο βλέμμα και την καλοσυνάτη στάση του, σε συνδυασμό με μια προκλητική φαινομενική αντίφαση.
Πάνω απ’ όλα όμως ξεχωρίζει γιατί είναι αντίθετος με την κονσερβοποιημένη ζωή, όπως με τη χρήση κονσέρβας στα πιάτα του.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: