18.12.10

Το Ωροσκοπιο του Πολυνομοσχέδιου της Κυβέρνησης

από τον Urania Lab
Στις 15-12-2010 και ώρα 1.37 π.μ η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε το πολυνομοσχέδιο για την μείωση των μισθών και το πισωγύρισμα των εργασιακών σχέσεων πολλές δεκαετίες πίσω. Παρότι ως νόμος του κράτους «μετράει» από τη στιγμή της δημοσίευσης του στο ΦΕΚ, είναι δόκιμη και μια αστρολογική ανάλυση της συγκεκριμένης στιγμής, η οποία όσο να ‘ναι δίνει μια εικόνα για το τι ψηφίστηκε και το τι μας ...περιμένει. 


















Κατ’ αρχάς το ότι οι γωνιακές ακμές του ωροσκοπίου πέφτουν πάνω στο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας, παραπέμπει σε ένα ακόμη «μεγάλο φαγοπότι» των ημεδαπών και αλλοδαπών διαπλεκομένων. Κάτω από το ίδιο πρίσμα ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, ασκώντας την επιρροή του στις εργασιακές σχέσεις.
Το νομοσχέδιο έχει στο πρώτο οίκο τον Κρόνο, μια άμεση και άκρως περιγραφική αναφορά στους περιοριστικό του χαρακτήρα. Και το ότι ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 4ου οίκου δείχνει τι ακριβώς περιορίζεται: Η εγχώρια ανάπτυξη και η ευτυχία του λαού.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου με το Μεσουράνημα (τετράγωνο) και τη Σελήνη (αντίθεση), που δείχνουν αντίστοιχα τη σκληρότητα των νέων μέτρων και τις ασφυκτικές πιέσεις που θα ασκηθούν στο λαό.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: