8.11.10

Γιώργος Παπανδρέου-Ένα παραπλανητικό Διάγγελμα. Μια αστρολογικη προσέγγιση

Από τον Karl Heinz Ottinger








Στις 7/11/2010 και ώρα 22:55 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου έβγαλε διάγγελμα για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών. Ας δούμε όμως τι εννοούσε στο διάγγελμα αυτό, χρησιμοποιώντας ως ...μεταφραστές τους πλανήτες.
Ας μιλήσουν οι πλανήτες
Σήμερα, λέω να βουτήξω και λίγο στα νερά της κλασικής αστρολογίας αφού με την ανάδρομη Αφροδίτη με έχει πιάσει μια νοσταλγία για τα παλιά. Όμως θα εξετάσω την κλασική με νέο σκεπτικό, αυτό για το οποίο σας έχω δώσει ήδη μια γεύση στο άρθρο «Η βαθμονόμηση των πλανητών»
Ο Ωροσκόπος που δίνει ένα μέτρο για το χαρακτήρα και την ουσία του διαγγέλματος βρίσκεται στην 7η μοίρα του Λέοντα. Η 7η μοίρα αντιστοιχεί στο 7ο ζώδιο που είναι ο Ζυγός. Ηρωική πράξη με πολιτικό περιεχόμενο λοιπόν... Ο Ζυγός όμως σε αυτόν τον χάρτη συγκεκριμένα είναι στον 4ο οίκο. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού) είναι σε μηδενική μοίρα και στο ζώδιο της αδυναμίας της (στο Σκορπιό), ενώ είναι και ανάδρομη. Πίσω-μπρος κι ...άγιος ο θεός δηλαδή, αφού ο πρωθυπουργός ανέκρουσε πρύμναν εσπευσμένως και το «πατριωτικό δίλημμα» έγινε ...καπνός.Η συνεχεια εδω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουρανιτσα μηπως ξερεις ημερομηνια γεννησης του Σγουρου; Για ωρα το βλεπω δυσκολο. Ο Κικιλιας δε φαινεται να ευνοειται ιδιαιτερα, αλλα χωρις το χαρτη του αντιπαλου ποτε δεν ξερεις.

Ο Δημαρας νομιζε πως θα γινει δημαρχος με τη συνοδο Πλουτωνα-Βορειου δεσμου σε ακριβες τετραγωνο με τον Ποσειδωνα του. Ο διελαυνων Ποσειδωνας σε αντιθεση με το Δια σε ολο του το μεγαλειο. Ετοιμαζε κι αυτος κοστουμι, σαν την αψηλη που θα γινοταν αρχηγος κομματος με τη Σεληνη της χτυπημενη ταυτοχρονα απο Πλουτωνα και Κρονο...

Τρομαρα τους!