10.11.10

AYTA EINAI TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ....

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Ετσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων.

1). ΒασταρδήςΑναστάσιος(38) άνεργος,
2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,
3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος,
4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,
5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,
6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,
7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),
8). Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),
9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,
10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,
11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,
12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,
13).Oldfield derek-Ιδ.υπάλληλος,
14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,
15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)
16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ.υπάλληλος,
17).Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,
18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,
19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,
20).Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.
21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός

Από τους συλληφθένες, ο αρχιμανδρίτης ονομάζεται Φώτης Μακρυστάθης. Λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε το σκληρότερο υλικό...


Συνελήφθησαν ακόμη οι μηχανικοί Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Συμεωνίδης, ο γιατρός-νευροχειρουργός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης του Κωσταντίνου, ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης, ο Άρης Μπαχαριάν (dj στην Μύκονο), ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καρέζης και ο αξιωματικός του Στρατού Γιώργος Παπαδημητρίου.
Η επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων είχε την κωδική ονομασία Μyοsis και κράτησε 3 μήνες. Ξεκίνησε από σήμα της Ιντερπόλ, αφού είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες που διακινούσαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ορισμένοι από τους παρόχους και χρήστες του υλικού ήταν οι Ελληνες που συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Συμφωνα με πληροφορίες, το υλικό ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όπως πχ. βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Κόστιζε περίπου 80$ και οι κατηγορούμενοι το αγόραζαν με πιστωτικές κάρτες.
Εχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί 25 εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ
ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!!!

1 σχόλιο:

Michelangelo 23 είπε...

Καλά όλ' αυτά που λες αλλά πρέπει να σού επιστήσω την προσοχή στο φαινόμενο "συκοφάντης" που -λόγω τής πασκοσμίου αρχής τής αδράνειας και τής παραπληροφόρησης- εξακολουθεί να παράγει (ψευτο)συκοφάντες στις μέρες μας.
Πρέπει να σου πω οτι μια εποχή που εργαζόμουν σε μια περιοχή που πλειοψηφούσε ο υπόκοσμος, ο αυτόκλητος οργανωτής των δικαιολογιών τού υποκόσμου (Αλβανικής καταγωγής κατά το ήμισυ) έσπευδε να διασύρει οποιονδήποτε "εισβολέα" στον βούρκο του με μόνη την κατηγορία οτι μιλάει με παιδιά (ο Δίας στον Τοξότη με καλές όψεις είναι ο δάσκαλος απ'όσο ξέρω εγώ). Η θέση τού παιδοφιλοφάντη προβλεπόταν πολύ προτού εμφανιστούν οι παιδόφιλοι. Καλό είναι να προσέχουμε με τις προτιμήσεις των προαγωγών τής συσπείρωσης (conspiracy) τού υποκόσμου. Ας βοηθήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, αν θέλ(λ)ει (=μέλλει) να το κάνει, δηλαδή!

Α, και μην γίνεστε δάσκαλοι τού υποκόσμου! Αφήστε τους στην τύφλα τής ψυχής τους! Μάθατε, φαντάζομαι, τι απέγινε ο Χριστός* που τον κατηγορούσαν οτι "έκανε" "θαύματα" (doing miracles = διακορεύειν εφήβους) την ημέρα τού Σαββάτου (δεν ήταν καλός Εβραίος - ήταν?)

*μην μου πει κανείς πως δεν υπήρχε Χριστός τώρα. Είναι το μοντέλο προς έξωσιν των ανεπιθυμήτων, εφευρεθέν απ'τον υπόκοσμο, με σάρκα και οστά ή όχι - δεν έχει σημασία. Το σενάριο μετράει!