4.11.10

Ινδική Αστρολογία-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος


Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών υποθέσεων, την ίδια την σύζυγο ή τον σύζυγο, καθώς και τους συνεταίρους ή φανερούς σας εχθρούς. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ,ο Άρης, βρίσκεται πανίσχυρος στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο των εισοδημάτων σας που προέρχονται από την κύρια σας απασχόληση. Πρόκειται για πολύ δυνατό αστρολογικό συσχετισμό και κατ’ επέκταση τυχερό μήνα. Θα προκύψουν στέρεοι γάμοι με κύριο ζητούμενο την οικονομική, κυρίως, εξασφάλιση και σε μικρότερο βαθμό τα συναισθήματα και τον έρωτα. Το διάστημα από 16-30/11 ευνοεί τα οικονομικά σας και είτε είσαστε άτομα μισθωτά είτε αυτοαπασχολούμενα θα πετύχετε αλματώδη αύξηση των αποδοχών σας και του κύκλου εργασιών σας. Παράλληλα ευνοούνται οι συνεργασίες και συνεταιρισμοί κάθε είδους.
Βρίσαμπα (Ταύρος)
Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των εμποδίων, των σεξουαλικών παρορμήσεων και υπερβολών καθώς και της ροπής στον αποκρυφισμό και την μαγεία. Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας ,η Αφροδίτη βρίσκεται πανίσχυρη στον Ζυγό και ωροσκόπο του χάρτη και θα έχει ανάδρομη πορεία από 1-17/11.Το διάστημα λοιπόν αυτό θεωρείται επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες στους τομείς που προανέφερα και για αυτό σας συνιστώ όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες να λέτε την επίκληση εξευμενισμού της Αφροδίτης, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Από 18-30/11 ο κίνδυνος παύει να υφίσταται και είσαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού σε ότι αφορά την σεξουαλική σας απόλαυση αφενός και την πανίσχυρη διαίσθηση σας αφετέρου.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: