4.10.10

Γαμος Βατοπαιδιου και Καραμανλη με κουμπαρο τον....Πλουτωνα

Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου έχει απασχολήσει την πολιτική σκηνή της χώρας πάνω από τρία χρόνια. Ήταν μια από τις βασικές αιτίες που ο Κ. Καραμανλής έχασε τις περασμένες εκλογές και βουλευτές της Ν. Δ να βρεθούν εκτός κοινοβουλίου. Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ, κύριος Σαμαράς, είναι και αυτός δέσμιος του σκανδάλου και η ιστορία καλά κρατά, κάτι σαν ...χαλασμένο τηλέφωνο.

Στις 28-9-2010 ο Κ. Καραμανλής έδωσε μία έγγραφη απολογία, που το τελικό συμπέρασμα της είναι ότι κανένας δεν φταίει, γιατί το Δημόσιο δεν έχασε. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά και άντε γεια... Βέβαια η ελληνική κοινωνία ξέρει τουλάχιστον αυτούς που ξεκίνησαν το σκάνδαλο και ζητά οι ηθικοί αυτουργοί να καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση της συναστρίας μεταξύ Μονής Βατοπεδίου και Κ. Καραμανλή.
Από τα επίσημα στοιχεία ξέρουμε ότι η μονή άρχισε να κτίζεται το 972 μ. Χ από τρεις πλούσιους άρχοντες, τους Αθανάσιο, Νικόλαο και Αντώνιο, οι οποίοι ήρθαν και μόνασαν στο Άγιον Όρος στα χρόνια του αγίου Αθανασίου. Δεν ξέρουμε ούτε μήνα ούτε ημέρα που άρχισαν οι εργασίες. Αυτό μας αναγκάζει να κάνουμε μία μελέτη της συναστρίας μόνο με τους αργούς πλανήτες, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, που από την αστρολογική θεωρία έχουν επίδραση στην κοινωνία, αλλά και ιστορικά έχουν δώσει μεγάλα γεγονότα. Σαν γενέθλιο χάρτη της μονής θα λάβουμε αυτόν με ημερομηνία 1-7-972.Η Συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: