26.8.10

Η διέλευση της ΣΕΛΗΝΗΣ από τον ΠΕΜΠΤΟ οίκο


Αυτό το διάστημα θα σου είναι πολύ δύσκολο να αποκρύψεις .τα συναισθήματά σου από τους άλλους. Είναι η περίοδος που αισθάνεσαι την ανάγκη να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου, χωρίς να νοιάζεσαι για τη γνώμη των τρίτων.
Στις ερωτικές σου σχέσεις θα νιώσεις ότι σου προσφέρουν περισσότερη στοργή από ό,τι συνήθως και συνεπώς η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα είναι, αυτή την περίοδο, πιο εκλεπτυσμένη. Παράλληλα, όμως, υπάρχει ο κίνδυνος, να εκδηλω­θείς με τάσεις αποκλειστικότητας προς τον ερωτικό σου σύντροφο κι αυτός θα αντι­δράσει.
Με τη διέλευση αυτή, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από το φύλο σου, οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις, ερχόμενος-η σε επαφή μαζί τους, θα σου δώσουν μια θετική άποψη του εαυτού σου και θα σε βοηθήσουν, ίσως, να γνωρίσεις πτυχές του χαρακτήρα σου.
Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να αφυπνισθούν τα καλά ένστικτά σου και να έχεις την τάση ή τη δυνατή επιθυμία να περιποιείσαι, να προστατεύεις και να φρο­ντίζεις κάποιον και, ιδιαίτερα, τα παιδιά ή τελικά όλο σου το ενδιαφέρον να στραφεί στη σχέση σου με τον-την αγαπημένο-η σου.
   Επειδή η Σελήνη συνήθως λειτουργεί υπερπροστατευτικά, θα πρέπει να προσέξεις ώστε η στάση σου και όλες οι ενέργειες σου να μην καταπιέζουν την ατομική ελευ­θερία των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: