28.6.10

Ο δολοφονος παντα επιστρεφει στον τοπο του εγκληματος...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξανά απο εκεί που αρχίσαμε, και χωρίς να έχει πάει τίποτε χαμένο από όσα έχουν γίνει ως τώρα... Κάθε εμπόδιο για καλό!
Μαίρη

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Τα καλα μενουν,τα κακα τα παιρνει ο αερας της ληθης...αντε και την επομενη φορα περισσοτεροι,για την Αστρολογια ρε γαμοτο....

Ανώνυμος είπε...

Τιποτε δεν εχει αλλαξει και τιποτε δεν ειναι οπως παλια λενε οι Πυξ Λαξ. Απο την αλλη ειχαμε μαζευτει την περασμενη φορα 11 ειχαμε μεσο ορο βαρους (διοτι εγω, ο Μπαρδοπουλος και ο επιτημος τον ανεβασαμε τον μεσο ορο) 88 κιλα μας κανουν 11888. Τυχαιο δεν νομιζω.

Ακης Αντωνιου

ΥΓ: Εμαθα για σπεσιαλ εδεσματα και την αλλη φορα θα φερω και ταπερακι γιατι εχω και ενα σκυλι διασταυρωση χρυσαυγιτη με Αγιου Βερναρδου . Καλα βαζε φωτογραφιες απο συγκεντρωσεις και βλεπω στην Αθηνάς να πουλανε ομοιωματα τις φατσες μας για βουντου!!!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η μανα του Κιτσου δεν ηξερε αστρολογια,αλλα τα βουντου εφεραν καλο μεροκαματο στον Κιτσο τον λεβεντη.Καθε μαντουνι ειχε δωρο και μια φανελλα με το 11888,γκριζα διαφημηση,βεβαιως βεβαιως,αλλα τα φραγκα επεφταν καθε μηνα...ετσι παιζεται το παιχνιδι της δημοσιοτητας...και αστε τους αλλους να κανουν επιστημονικη αστρολογια,τρομαρα τους....

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Κι άλλος με σκυλί βλέπω, παρακαλούνται οι κάτοχοι να τα συνοδεύουν κι αυτά στις συγκεντρώσεις, (το δικό μας πανταχού παρούσα).
Ηταν πολύ ωραία με όμορφη ατμόσφαιρα και χαμόγελα.
Ευχαριστούμε τη Βάσια και την καλή παρέα πάνω απ' όλα.

Astrocat.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι έγινε, "συνήλθε" η Ένωση Ελλήνων Αστρολόγων;
Άντε, και του χρόνου!

(για κοινωνικές μαζώξεις,μια χαρά το βρίσκω :) Ο καθένας, βέβαια, μέχρι εκεί που μπορεί...Αρκεί να το συνειδητοποιεί φυσικά...)
Δ. Μ.