12.6.10

Η Λιτσα Πατερα μοιραζει αστρολογικες επιταγες...και προβλεψεις

Στο νεο τευχος του αστρολογικου περιοδικου ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ,εκτος απο την σταθερη υλη του,προσφερει στους αναγνωστες του και ειδικο τευχος με προβλεψεις για ολα τα ζωδια μεχρι το 2020.Ετσι αγοραζοντας το τευχος δεν εχετε αναγκη να παρετε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ για τα επομενα 10 χρονια.Ετσι εχετε ενα κερδος απο 40 εως 400 ευρωπουλα.Μια ευγενικη προσφορα της Λιτσας Πατερα στους αναγνωστες της,στους δυσκολους καιρους που περναμε.Μπραβο στο περιοδικο που μοιραζει,εστω και εικονικα,επιταγες αξιας απο 40 εως 400 ευρω...

















ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2011 - 2020
Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο ξεχωριστά!
ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ
Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι πορευόμαστε σε μια νέα δεκαετία η οποία δεν θα θυμίζει και πολύ ό,τι ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα πάντα αλλάζουν. Το χρήμα, που τόσο πιστέψαμε και υπηρετήσαμε, τώρα μας χαμογελά περιπαικτικά και μας λέει: «Δεν είμαι τίποτε άλλο από ένα τυπωμένο χαρτάκι». Όσο κι αν φαίνεται «οξύμωρο», θα υπάρξει ένα ξύπνημα συνειδήσεων το οποίο θα μας οδηγήσει σε νέα, αδιάβατα μονοπάτια που δεν υποψιαζόμαστε. Κάθε αλλαγή όμως έχει και τα «επώδυνα» κομμάτια της. Έτσι, λοιπόν, με οδηγό αυτή την έκτακτη έκδοσή μας, θα μπορέσετε, αφού θα γνωρίζετε τις «παγίδες», να σταθείτε στην επόμενη δεκαετία με νέες δυνάμεις και να γίνετε εσείς οι μπροστάρηδες για μια νέα κοινωνία, υγιή, ανθρώπινη και ουσιαστική. Στο τεύχος αυτό θα βρείτε την πορεία σας από το 2011 έως το 2020. Ας προσπαθήσουμε με αρωγό τις επιταγές του Σύμπαντος να συμπλεύσουμε στο νέο, πολλά υποσχόμενο, γεμάτο αλλαγές αιώνα.

Στον «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ» Ιουλίου που κυκλοφορεί διαβάστε τα πάντα για τον Καρκίνο. Στη στήλη Ερωτική Αστρολογία διαβάστε πώς συμπεριφέρεται τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας Καρκίνος στον έρωτα, μάθετε πώς μπορείτε να κατακτήσετε έναν Καρκίνο, αλλά και με ποια άλλα ζώδια ταιριάζει ερωτικά κάθε Καρκίνος. Επίσης, από τη στήλη μας Αστρολογία των Σχέσεων μάθετε ποιοι αστρολογικοί παράγοντες δείχνουν ότι μια σχέση θα έχει άσχημο τέλος και γνωρίστε το παράδειγμα ενός διάσημου ζευγαριού. Μάθετε από τη νέα μας στήλη Μικροί Ήρωες τι σημαίνει να είσαι Καρκίνος από κούνια και ανακαλύψτε μερικές πτυχές του χαρακτήρα του παιδιού σας ανάλογα με τη χρονιά γέννησής του. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις αυτού του μήνα για το μωρό σας. Αν είστε έφηβη ή έφηβος, διαβάστε προβλέψεις μόνο για εσάς, ακατάλληλες για ενηλίκους. Ανακαλύψτε στη στήλη της Ιατρικής Αστρολογίας την ανεκτίμητη αξία των λίθων και μάθετε ποιοι λίθοι συνδέονται με καθένα από τα τέσσερα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρας και νερό. Στη στήλη της Εσωτερικής Αστρολογίας διαβάστε για την αστρολογική λειτουργία του αστεροειδούς Ήρα, του τελευταίου από τους 5 βασικούς και σημαντικότερους πλανητοειδείς αστέρες. Επίσης, διαβάστε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα τον Ιούλιο, ένα συγκλονιστικό μήνα. Μάθετε ακόμη τι έχουμε να περιμένουμε σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο από την έκλειψη Σελήνης στα τέλη Ιουνίου αλλά και από την ολική ηλιακή έκλειψη στις αρχές Ιουλίου, αλλά μάθετε και τι έχει να περιμένει κάθε ζώδιο από αυτές τις εκλείψεις. Διαβάστε ακόμη πώς προβλέψαμε την άνοδο του χρυσού από το τεύχος Αυγούστου του 2007, αλλά και τι φανερώνει το πλανητικό σκηνικό για την πορεία των τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, διαβάστε, όπως κάθε μήνα, αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας σύμφωνα µε την Ινδική και την Κινέζικη Αστρολογία, αλλά μάθετε και τι αποκαλύπτει η τράπουλα Ταρώ για κάθε ζώδιο αυτό το μήνα. Επίσης, μάθετε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από το Feng Shui και να βελτιώσετε την ενέργεια στο εξοχικό σας. Τέλος, προετοιμαστείτε για τις μέρες του μήνα που απαιτούν προσοχή, αλλά και για εκείνες που τα άστρα μάς χαμογελούν.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai to photoshop kanei thaymata!pali kouklitsa vgike!

Yellow Kid είπε...

Πρέπει να παραδεχτείτε οτι είναι λιγάκι άγριο κάτω από αυτήν την κοπέλα να αναγράφεται με μεγάλα γράμματα η λέξη "καρκίνος"!
μπρρρρ....

Yellow Kid είπε...

Όπως απαίσιο και πολύ μακάβριο θεωρώ ότι είναι να σε ρωτάει κάποιος "καρκινάκι είσαι;"
...όπου οι εναλλακτικές απαντήσεις που μπορείς να του δώσεις για να αισθανθεί άσχημα είναι:
α)"Όχι, AIDSακι!"
β)"Δεν είμαι...ΕΧΩ!"