3.6.10

Αστρολογια Ωροσκοπιο του Τασου Μαντελη

Για τραβα το ζορι τωρα ο Τασος Μαντελης.Απλα εχει διελευση του Κρονου πανω τον γενεθλιο Δια του,ιδιομοιρια.Και ερχεται η συνοδος Δια-Ουρανου,απο διελευση να ειναι σε αντιθεση με τον γενεθλιο Ποσειδωνα να μας πει οτι η υποκρισια ειναι,δυστυχως,μορφη πολιτικης εξουσιας,μεσα απο τα σκανδαλα.Τωρα να σε δω καβουρα να περπατας στα καρβουνα....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ για την αναρτηση Ουρανιτσα. Εψαχνα παντου τα στοιχεια του και δεν τα ευρισκα.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η βαση δεδομενων ειναι τεραστια και κανουμε οτι καλυτερο....ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Ανώνυμος είπε...

"Τωρα να σε δω καβουρα να περπατας στα καρβουνα"
Καλησπέρα! Δεν βλέπω να ενοχλήθηκε και πολύ ο "κύριος"...... άντε να δούμε πότε θα περπατήσει σ' αυτά τα κάρβουνα.... οι κλέφτες!!

Ανώνυμος είπε...

μα, γιατί να ενοχληθεί άραγε? Το νομικό και δικαστικό σύστημα έχει φτιαχτεί έτσι, ώστε να ευνοεί την εγκληματικότητα - ακόμα και αν καταδικαστεί κάποιος-αν και όταν καταδικαστεί, μετά από χρόνια- οι ποινές έως 10 χρόνια εξαγοράζονται, αντί3 ευρώ την ημέρα. !( Νόμος που πέρασε στα τέλη 2009)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τι θα κανει η δικαιοσυνη (η μαλλον ολοι ξερουμε...), ομως ο κυριος αυτος δε θα εχει καθολου καλα ξεμπερδεματα. Τα επομενα 6 χρονια η ζωη του θα ειναι σκετη κολαση και ισως (;) κλονιστει ανεπανορθωτα και η υγεια του. Εχει πολλες δυσκολιες να αντιμετωπισει μεχρι τοτε, αλλα η διελευση ταυτοχρονα με το ηλιακο τοξο του Πλουτωνα στον Κρονο, ταυτοχρονα με διελευση των Ποσειδωνα, Κρονου και το ηλιακο τοξο του Ποσειδωνα στον Αρη του περι το 2016 θα του μεινουν αξεχαστα. Νομιζω στην περιπτωση του η φυλακη θα ειναι το πιο αισιοδοξο σεναριο. Τελικα, μερικες φορες, ολα εδω πληρωνονται.

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχναμε και την εκλειψη του Ιουνιου που τετραγωνιζει α κ ρ ι β ω ς τον Ποσειδωνα του λαδιαρη. Εγγυημενη απολαυση!

Ανώνυμος είπε...

"Νομιζω στην περιπτωση του η φυλακη θα ειναι το πιο αισιοδοξο σεναριο. Τελικα, μερικες φορες, ολα εδω πληρωνονται."

Να σαι καλά! Αντε να δουμε...."Τωρα να σε δω καβουρα να περπατας στα καρβουνα"
Για όλους αυτούς τους "κυριους"