12.6.10

Το μελλον των παιδιων μας,στις πανελληνιες εξετασεις,αξιζει 50 λεπτα...ξεφτιλες φωναζει ο Ουρανος και ο Διας

Η διαφορά κατά 0,3 λεπτά του Ευρώ, από 1,8 στο 1,5 που αμοίβεται η ώρα εργασίας των βαθμολογητών καθηγητών, Η ΟΛΜΕ κάλεσε σε αποχή τα μέλη της από τη διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών των Πανελλαδικών εξετάσεων. Πάνω από τα μισά γραπτά αδιόρθωτα, απειλή για μπλακ-άουτ στη διαδικασία. Παρακολουθούν αμήχανοι οι υποψήφιοι

Σταμάτησαν να διορθώνουν τα χιλιάδες γραπτά των πανελληνίων εξετάσεων οι εκπαιδευτικοί που εκτιμούν ότι οι αμοιβές που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας είναι πολύ χαμηλότερες από τις προσδοκίες των βαθμολογητών.

Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν το υπουργείο Παιδείας για ασυνέπεια καθώς υποστηρίζουν ότι είχαν την διαβεβαίωση του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου ότι η μείωση -λόγω κρίσης- των φετινών αμοιβών δεν θα ξεπεράσει το 5%.

Οταν όμως η ΟΛΜΕ διαπίστωσε ότι η αμοιβή από 1,8 ευρώ /ώρα είχε πέσει στο 1,3 ευρώ/ώρα, κάλεσε τους καθηγητές στις 26 Μαίου να απέχουν από τη βαθμολόγηση των γραπτών, προκαλώντας μπλακ άουτ στη διαδικασία των Πανελλήνιες.

Έτσι από χθες δεκάδες καθηγητές οι οποίοι μετά το πέρας των μαθημάτων τους στα σχολεία πήγαιναν στα βαθμολογικά κέντρα για την έξτρα αμοιβή και εργάζονταν 6-8 ώρες επιπλέον, απέχουν από τη διαδικασία, ο ρυθμός της οποίας επιβραδύνεται με κίνδυνο την καθυστέρηση ανακοίνωσης αποτελεσμάτων των υποψηφίων.

Μάλιστα δεν έχουν ελεγχθεί και δεν έχουν καταχωρηθεί οι βαθμολογίες περίπου στο 50% των διορθωμένων γραπτών.

Το υπουργείο Παιδείας έχει αποφασίσει να πληρώσει τους βαθμολογητές εκπαιδευτικούς με 2 ευρώ την ώρα και έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν μέχρι και 600 γραπτά, ενώ το ημερομίσθιο αγγίζει τα 14 ευρώ.

Ήδη η μεγαλύτερη αποχή παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα της πρωτεύουσας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χθες δεν λειτούργησαν τα μεγάλα βαθμολογικά κέντρα Φαλήρου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Αλίμου, Γαλατσίου, Ηλιούπολης και Καμινίων ενώ χθες έκλεισε και το βαθμολογικό κέντρο Χανίων.

“Το υπουργείο Παιδείας μάς ξεγέλασε” δήλωσε στο «Βήμα» μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ επισημαίνοντας ότι άλλη απόφαση τους έδειξε ο υφυπουργός Ιωάννης Πανάρετος και άλλη υπέγραψε τελικά.

Η ΟΛΜΕ έκανε λόγο για παρελκυστική τακτική του υπουργείου Παιδείας η ΟΛΜΕ καθώς και  η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου διαβεβαίωνε στις 4/6/10 σε τηλεοπτική συζήτηση τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ ότι οι αμοιβές θα είναι όσο και την περσινή χρονιά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

πηγη news247.gr

Ας δουμε και τι εχει να μας πει η αστρολογια.

Η κυβερνηση ειχε πει πριν τις πανελληνιες τις προτασεις της.Ουρανος και Διας στον 10οικο και στις τελευταιες μοιρες των Ιχθυων.Μολις Ουρανος και Διας μπηκαν στον Κριο,οι καθηγητες βλεπουν αλλα πραγματα,απο αυτα που εχουν συμφωνηθει και κανουν αποχη,μια μικρη ηρωικη επανασταση του Ουρανου και του Δια.Βεβαια αυτα γινονται και με την βοηθεια της αντιθεσης Αρη-Ποσειδωνα στον αξονα 3-9,που ειναι ο αξονας της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης με την ανωτατη εκπαιδευση.

(Οταν ξερεις αστρολογια,ολα τα πραγματα εχουν μια εξηγηση,διαφορετικα το παιζεις ποντικι....και τρως τα λεφτα των ανθρωπων και μετα φταινε οι αλλοι.....κακομοιρη.....ξερει αυτος....αλλα δυστυχως τωρα ειναι αργα...το πουλακι πεταξε...ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι λογια του αερα..που ειναι ειδικος...χαρακτηριστικο του ζωδιο του...)

1 σχόλιο:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Πολύ καλή ανάρτηση Επίτιμε.
Δεν παλεύεται πλέον το παράλογο.
Στο τέλος αναφέρεσαι στον γνωστό κακομοίρη της αστρολογίας ε?
Οπως πολύ ωραία είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας, αυτός αν μπορούσε να γυρίσει το Μυστικό Δείπνο θα τον έκανε με τους μισούς μαθητές για να φάει τα χρήματα.