5.5.10

Ωροσκοπιο των θλιβερων γεγονοτων της απεργιας της 5ης Μαιου 2010


Οποιος ξερει αστρολογια μπορει να ερμηνευσει το ανωτερω ωροσκοπιο.Επαναλαμβανω,για χιλιοστη φορα τους τελευταιους μηνες, μονο την ερμηνεια ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΡΟΝΟΥ-ΟΥΡΑΝΟΥ που ολο τυχαια ειναι στον αξονα 2ου-8ου οικου.

Η αντιθεση Κρονου-Ουρανου,η πιο σημαντικη οψη,μας δειχνει οτι οι πολιτες εχουν χασει την εμπιστοσυνη τους στο πολιτικο συστημα αλλα και στις αξιες,και αυτο ειναι επικινδυνο για την δημοκρατια επισης.

Προσοχη γιατι η αντιθεση εχει ενταση.....

3 σχόλια:

John Bardopoulos είπε...

Δημητρη, συμφωνω .....

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ευτυχώς αυτή η φορά συνάντησης της αντίθεσης μεταξύ τους είναι η τελευταία.
Είναι πράγματι συγκλονιστικό τι έχει φέρει κάθε φορά αυτή η αντίθεση. Βία και οργή προς κάθε κατεύθυνση και δυστυχώς η είσοδος του Ουρανού στον Κριό επιφυλάσσει και άλλα περίεργα γεγονότα.
Και μη χειρότερα!!!
Τα σέβη μας.

Ανώνυμος είπε...

Επισης εαν μου ειτρεπεις μια παρεμβαση -ερμηνεια επι του θεματος ειναι η αντιθεση Ποσειδωνα -Ωροσκοπου. Ο Ωροσκοπος στις 29 μοιρες του Λεοντα ενω ο ποσειδωνας στις 28 του Υδροχοου. Η ΔΙ.Α.Τ ειναι 1 αρα Κριος οπου καταλαμβανει θεση στον 9ο οικο (εξωτερικο) ειναι στην 22η μοιρα η ακμη (22η μοιρα ειναι η μοιρα της Δολοφονιας τα εχουμε πει)ενω ο Αρης (κυβερνητης της ΔΙ.Α.Τ του Κριου) ειναι στον 12ο οικο (κρυφες καταστασεις-δοκιμασιες)

Ακης Αντωνιου