6.5.10

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοίρες: 25-30

Κυρίαρχο πνεύμα: Hahuiah

Επίκληση: Ecce oculi Domini super metuentes cum et in eis qui sperant in misecordia ejus.

Κυριαρχία: Εξόριστοι, φυλακισμένοι, φυγάδες, καταδικασμένοι. Προστατεύει από τα βλαβερά ζώα. Προστατεύει το άτομο από κλέφτες και δολοφόνους.

Θετικές όψεις: Πνεύμα που αγαπά την αλήθεια και τις θετικές επιστήμες. Άτομα με ειλικρίνεια και που αγαπούν τα έργα παρά τα λόγια.

Αρνητικές όψεις: Δεσπόζει στις βλαβερές υπάρξεις.

Μοίρα 26: Μοίρα της λάμψης και της ευμεταβλητότητας.

Το άτομο αυτό διακρίνεται για το ασταθές πνεύμα του. Ευεπηρέαστο και ευμετάβλητο από τη φύση του, ξεκινά μία δουλειά και δεν την τελειώνει ποτέ, καθώς μπλέκεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα τα οποία κι εκείνα αφήνει μισά. Ο κίνδυνος για μεγάλες απώλειες αγαθών ενεδρεύει πάντα και επίσης υπάρχει μία δυσκολία στα ταξίδια. Μετακινήσεις που έχουν σχέση με το νερό, και ό,τι αφορά το νερό, κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Οι ξαφνικές και βιαστικές αποφάσεις πρέπει να αποφεύγονται αλλιώς προκαλείται αταξία στη ζωή του και σε όσα σχεδιάζει να κάνει. Σ’ αυτή τη μοίρα έχουν γεννηθεί οι περισσότεροι ναυτικοί που έζησαν ένα ναυάγιο και ναύαρχοι, οι οποίοι νικήθηκαν σε ναυμαχίες.

Μοίρα 27: Μοίρα της προθυμίας και υπακοής .

Αρκετά συχνά, τα άτομα αυτής της μοίρας, γυναίκες και άνδρες, μολονότι διαθέτουν αρκετές ικανότητες, για να εξελιχθούν επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και σε θέματα σπουδών, δεν έχουν την απαιτούμενη θέληση για να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα θετικά του χαρακτήρα τους. Είναι τα άτομα που χρειάζονται την κατανόηση των άλλων και μία χείρα βοηθείας που θα τους τείνουν για να μπορέσουν να προχωρήσουν προς μία ανέλιξη πνευματική και επαγγελματική. Μόλις βρουν το δρόμο τους, διακρίνονται για τις αρετές τους και την άριστη συνεργασία τους τόσο στο κοινωνικό όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν ανοιχτό μυαλό, προσαρμοστικότητα, χιούμορ και είναι συνήθως προικισμένα με μία ανεξάντλητη και κρυφή δύναμη. Αυτή η μοίρα δίνει ανθρώπους πολύ υπομονετικούς, πρόθυμους και υπάκουους, πράγμα που σημαίνει πως τα άτομα αυτά γίνονται υπέροχοι συνεργάτες ή σύζυγοι.
Ωστόσο, εάν κάποιο από τα φώτα (Ήλιος-Σελήνη) ή κάποιος από τους «διανοητικούς» πλανήτες και ιδιαίτερα ο Ερμής, ή ο Ουρανός, ανατέλλουν με αυτή τη μοίρα στον ωροσκόπο, τότε δεν μιλάμε πλέον για παθητικότητα και υπακοή, αλλά για προσωπική πρωτοβουλία και για έναν χαρακτήρα πιο δυνατό, που ξέρει να παίρνει τα ηνία στο χέρι του.

Μοίρα 28: Μοίρα της αρμονίας.

Πνεύμα στοχαστικό, φύση στοργική, άτομο προσεκτικό, συνετό που πάντα φροντίζει και σκέφτεται τους άλλους. Του αρέσει η παραμονή στο ύπαιθρο, λατρεύει τη φύση και την απλή ζωή. Η καρδιά του έχει ανάγκη την αγάπη των άλλων και τη βαθιά τους συμπάθεια. Αγαπά την ηρεμία, έχει καθαρά ένστικτα, αγνές προθέσεις, αλτρουισμό, καλλιεργημένο πνεύμα. Πολλά άτομα αυτής της μοίρας, νιώθουν μία ιδιαίτερη έλξη για ό,τι αφορά την καλλιέργεια, (δέντρα, φυτά, λουλούδια, γεωργικές εργασίες, φυτώρια, περιβόλια). Επίσης, αρκετοί ανθοκόμοι, καλλιεργητές τριαντάφυλλων ή αμπελουργοί έχουν έντονη στο ωροσκόπιό τους αυτή τη μοίρα.
Σε πολλές περιπτώσεις, αρκετά από τα άτομα αυτής της μοίρας, διαθέτουν αποκρυφιστικές ικανότητες, και οι περισσότεροι, γνωρίζουν είτε εξ ενστίκτου είτε πειραματικά, τα μυστικά και τις δυνάμεις των βοτάνων τα οποία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν για να θεραπεύουν.

Μοίρα 29: Μοίρα του εξαναγκασμού.

Το άτομο αυτής της μοίρας, είναι αιχμάλωτο των ενστίκτων του και δέσμιο της φλογερής του φύσης. Εδώ πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ενώ υπάρχει ένας όμορφα διαμορφωμένος χαρακτήρας και το πνεύμα λάμπει από οξύνοια, λεπτότητα, φινέτσα κι ευστροφία, το άτομο είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους. Από κακή εκτίμηση αυτών των κινδύνων είναι πιθανόν να εκτεθεί στη διάρκεια της ζωής του σε τραγικά γεγονότα, βίαιες επιθέσεις, και κακό τέλος των σχέσεών του. Σε ένα πολύ δύσκολο ωροσκόπιο, με τετράγωνα βίαιων πλανητών πάνω σ’ αυτή τη μοίρα και όψεις ακριβείας μαζί της, υπάρχει ο κίνδυνος, το ίδιο το άτομο να προκαλέσει ή να υποστεί ξαφνικό ή βίαιο θάνατο. Άρα θα πρέπει να μη δρα ποτέ «εν θερμώ» και να προσπαθεί πάντα να αξιολογεί καταστάσεις και συνέπειες των πράξεών του.

Μοίρα 30: Μοίρα της ανεξαρτησίας.

Ανεξαρτησία πνεύματος, έρωτας για την ελευθερία, πάθος, φλόγα, τόλμη, αποφασιστικότητα, θάρρος. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σπάσει τους δεσμούς που τον βαραίνουν και τον εγκλωβίζουν σε μία καθημερινότητα ρουτίνας και υποχρεώσεων. Αδιαφορεί για την γνώμη των άλλων εάν αυτή πρόκειται να τον εμποδίσει στις δραστηριότητές του ή στα πιστεύω του. Παρ’ όλ’ αυτά διαθέτει ευαισθησία και βαθιά συναισθήματα, συμπάσχει με τους αδικούμενους και απεχθάνεται κάθε είδους καταναγκασμό.
Πάρα πολλά άτομα αυτής της μοίρας, έχουν ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και μια ιδιαίτερη προτίμηση για το νερό, ασχέτως εάν είναι ναυτικοί ή όχι. Λατρεύουν το στοιχείο του νερού είτε για να το χρησιμοποιούν (καταναλώνουν διπλάσιες ποσότητες νερού στην καθημερινή χρήση στο νοικοκυριό και τον κήπο), είτε για να διασκεδάζουν μαζί του (λατρεύουν τις πισίνες και τα σιντριβάνια), επίσης διασκεδάζουν αφάνταστα κάνοντας περιπάτους κοντά σε φυσικές πηγές, ποτάμια και λίμνες, ή ταξιδεύοντας δια θαλάσσης.
Επίσης, αρκετά άτομα αυτής της μοίρας, έχουν αποκτήσει τα αγαθά τους από την ναυσιπλοΐα, ή από εμπόριο που έχει σχέση με τη θάλασσα, κι από θέρετρα που διαθέτουν ειδικά λουτρά, όπως επιχειρήσεις με μονάδες για ιαματικά μπάνια.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γινεται να περασετε μερικα ζωδια κ να πατε κατευθειαν στον τοξοτη??? δεν μπορω να περιμενω αλλο! εχω τρομερη αγωνια!!!!!!!!!