22.4.10

Κυκλοφορησε το νεο τευχος του αστρολογικου περιοδικου AstroPedia

Μολις σημερα ειδα το καινουργιο τευχος του AstroPedia.Η γενικη οψη του εχει βελτιωθει σημαντικα και εικαστικα εχει μεγαλες βελτιωσεις.Απο τα αρθρα που διαβασα ξεχωριζω δυο της κυριας Λιλιαν Σιμου.

Το πρωτο ειναι το αστρολογικο πορτρετο του Αδολφου Χιτλερ που η ερμηνεια στηριζεται κυριως ατον Χειρωνα αλλα και σε δυο αλλους Κενταυρους τον Ελατο και Πηλιον,προσωπικα δεν ηξερα την υπαρξη αυτων των κενταυρων.Ενδιαφερουσα αποψη,που ριχνει καποιο φως για τους ειδικους,αλλα δυστυχως δεν ενδιαφερει την μαζα.Το δευτερο αρθρο ειναι σχεσεις δηλητηριο και βασιζεται στην συνοδο του κενταυρου Νεσσου με την Μαυρη Σεληνη και το Ποσειδωνα και δινει συμβουλες για τα δωδεκα ζωδια,τι να προσεξουν στις σχεσεις τους αυτη την περιοδο.Εξυπνο και πρωτοτυπο αρθρο,που φευγει απο τα κατεστημενα.

Η υπολοιπη υλη τα γνωστα ζωδιο του μηνα,προβλεψεις για τα δωδεκα ζωδια και κινεζικη αστρολογια,με τον ευρηματικο τιτλο Μη μου κανεις τον Κινεζο...

Στις πλανητικες ωρες παλι λαθος συμβολα,μαλλον θα εχουν τον λογο τους και δεν θελω να γινω κακος.

Αυτα τα ολιγα και περιμενουμε καλυτερο το τριτο τευχος....

Και σαν περιοδικο που σεβεται τους αναγνωστες του εχει Facebook Group ASTROPEDIA

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑλα θα βαλω εγω τον παπαροειδή Νταρντάκουλα που κανει συνοδο με τον μ.ο ανθρωπου με λοβοτομή

Ανώνυμος είπε...

Οχι αλλη Astropedia ΕΛΕΟΣ PLEASE...
Δεν αντεχω αλλη παρακμη στην αστρολογια !!!

_ είπε...

Συμφωνώ με τον πρώτο ανώνυμο. Πολύ το φορτώσανε πια, κένταυρος 'Ελατο, αστεροειδής Πεύκο, μετεωρίτης Κλόντια Σίφερ, και συγνώμη αν γίνομαι αντιπαθής.