29.3.10

Απονομη παρασημου σε αστρολογο

Στο τελευταιο τευχος ΒΗΜΑΜΕΝ εχουμε μια ερευνα, γιατι πολλοι ανδρες μετρανε τα αστρα του Δημητρη Θεοδωροπουλου.Στα πολλα μπλα μπλα εχει και μια δηλωση του κυριου Γιωργου Πανοπουλου,συμβουλος αστρολογος της τηλεοπτικης σειρας Πολεμος των Αστρων,που λεει οτι τα κειμενα που γραφει στην Athens Voice ειναι το προσωπικο του παρασημο,γιατι εκανε την αστρολογια μοδα.Μαλιστα,μεγαλο παιδι ειναι οτι θελει λεει.Δεν με χαλαει,σαν Λεονταρι που ειναι θελει τιμες και παρασημα,εγω δεν θα του το χαλασω,αστον να νομιζει οτι ειναι και ο Μεγας Ναπολεοντας,ειναι γεματα τα τρελλαδικα απο δαυτους.Αλλα στο σημερινο Πολεμος των Αστρων,που δεν βλεπετε,εκανε και ενα ατοπημα,ο λαος το ονομαζει πατατα.Ειπε οτι μια Σεληνη στον Ταυρο κανει τον ανθρωπο φευγατο και εφερε παραδειγμα τον Μ.Τζακερ.Δυστυχως σαν Λεοντας,ο κυριος συμβουλος-αστρολογος,επρεπε να ξερει οτι ο Μ.Τζακερ,Λιονταρι και αυτος, εχει τριγωνο Ποσειδωνα-Σεληνης,γιαυτο ειναι φευγατος,αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα, γιατι στους τυφλους βασιλευει ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ....της ασχετοσυνης,να το παρασημο που του αξιζει,αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες,για τον γιαλαντζη αστρολογο...του copy and paste...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκαναρισε το ρεπορταζ, Α! και Ανεβασε το! Α! αμ π'ς .......

Ανώνυμος είπε...

καλα εαν ειναι η λαικη αστρολογια δικο του επιτευγμα τοτε μπραβο του. Το γεγονος ειναι πως ο Κος πανοπουλος δεν το κατεχει το σπορ για αυτο και αναλωνεται σε τρεις σκορπιοι και δυο λιονταρια. οσο για την λαικη αστρολογια μοδα την εκανε ο Λεφακης. Και τουλαχιστον αυτος κραταγε ενα επιπεδο. Οπως λεει και μια φιλη μου εσεις οι της αστρολογιας τσακωνεστε οπως οι του εντεχνου με τους ποπ-λαικατζηδες. Η Σεληνη στον Ταυρο απο οτι θυμαμαι ειναι σε καλη θεση. Εστι εμαθα δεν ξερω. Το παραδειγμα με τον Mig Jagger δεν εβλεπε την θεση του ουρανου. Μην ζηταμε και σωστες προβλεψεις απο λαΐκατζηδες.
Δειτε τον στρατηγο -παρασημοφορο της αστρολογιας

http://www.youtube.com/watch?v=rO6K1b0L9QA

Ακης

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Συμφωνώ απόλυτα πως ο Λεφάκης έχει τα σκήπτρα στην καθημερινή λαική αστρολογία, νομίζω έχω ακόμα τα μηχανογραφικά χαρτιά προβλέψεών του στην εφηβική μου ηλικία που πλήρωσα κάποιες χιλιάδες δραχμές για να μου πει πως είμαι παρορμητική και ανυπόμονη με τη Σελήνη στον Κριό και ευέξαπτη και δυναμική με Αρη στον Τοξότη στον ωροσκόπο και σε τετράγωνο με Ουρανό - Πλούτωνα, τώρα πια και η μάνα μου ξέρει αυτές τις όψεις.
Δεν θέλω να είμαι εμπαθής απέναντι στον κ. Πανόπουλο, αλλά το στυλ που έχει υιοθετήσει περιλαμβάνει κάποια αστρολογικά στοιχεία χωρίς να είναι αστρολογία.
Η Σελήνη στον Ταύρο που είναι και σε θέση, δεν δίνει φευγάτα άτομα τουλάχιστον από μόνη της.
Αντίθετα είναι μια πρακτική, προσγειωμένη, μεθοδική και ανθεκτική Σελήνη.
Η σφαιρική ερμηνεία και μόνο μπορεί να δώσει ένα αποτέλεσμα, αλλά ακόμα και αν αυτό ξέφυγε εκείνη τη στιγμή από τον κ. Πανόπουλο και γενικώς το γνωρίζει, ας το παραβλέψουμε.
Ο Τζάγκερ είναι σκληροπυρηνικός και φευγάτος γιατί έχει Ουρανό κοντά στον ωροσκόπο έχει μια τετραπλή σύνοδο Ηλιου, Δία, Πλούτωνα, Ερμή στο Λέοντα στον 3ο οίκο και επίσης έχει και Αρη στον Ταύρο και άλλα πολλά.

Astrocat

John Bardopoulos είπε...

να δοθμε τι αλλο, δεν, θα σκεφτει!

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως το μόνο που σας ενδιαφέρει όλους σας είναι να κάνετε αρνητική κριτική.Όλοι κάνουν λάθη.Εσείς δεν κάνετε;ειδικά οι συμμορίτες,έχετε καταντήσει μην πω,και έτσι νομίζετε οτι συμβάλλετε στην Αστρολογία;γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με τις θεοσοφικές παρερμηνείες;και θάθελα απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Λεων ο Πανοπουλος...ετσι εξηγειτε η μεγαλομανια του και οι φαντασιωσεις μεγαλειου που εχει