12.3.10

Αστρολογικη Σουρεαλιστικη Πραγματικοτητα.

Σημερα ο ΑΝΤ1 εχει επαναληψη της σειρας Πολεμων των Αστρων.Κατι γινεται με την σειρα και ειπα να το ψαξω.Εμαθα λοιπον τα εξης κουλα,που δεν μπορω να μη τα μεταφερω,γιατι θα σκασω.Σημερα ηταν ετοιμο το επεισοδιο με τιτλο ΟΦΙΟΥΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΙΟΥ.Στο σταδιο του μονταζ ο ΑΝΤ1 λαμβανει ενα εξωδικο απο την Ενωση Ελληνων Αστρολογων που τους κατηγορει για παραποιηση της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και η προβολη του επεισοδιου θα ειναι αιτια πολεμου απο ΟΛΟΥΣ τους Αστρολογους.Το εξωδικο ειχε και γραμμα διαμαρτυριας υπεγεγραμενο απο ολες τις ξενες Αστρολογικες Ενωσεις.Το νομικο τμημα του ΑΝΤ1 μετα απο πολυωρη συνεδριαση απολυει τον συμβο(υ)λο αστρολογο κυριο Πανοπουλο και στην θεση του ερχεται ο πρωην συνεργατης του κυριος Θωμας Γαζης.Μετα απο αυτη την ξαφνικη αλλαγη στα αστρολογικα δρωμενα της Ελλαδας,η Ενωση Ελληνων Αστρολογων,με εκτακτη συνεδρια του πριν απο μια ωρα,κανει δεκτο σαν μελος της ξανα τον Θωμα Γαζη και σε μελλοντικη συνεδρια της θα ασχοληθει αναλυτικα με την συμμορια του Δημητρη Κορωνακη.Μετα απο αυτες τις ξαφνικες εξελιξεις το παρον ιστολογιο θα αυτοκατασταφει στις 31-2-2011,μετα απο αιτημα των χιλιαδων αναγνωστων του,που παρασυρθηκαν απο τις ηλιθιες αναλυσεις της συμμοριας.Η λυση του κωνειου στην Πλατεια Ομονοιας παρουσια ολων των αναγνωστων του ιστολογιου ειναι ενεργη,οταν ο Δημος Αθηναιων θα επιτρεψει την αναβιωση των ανθρωποθυσιων στην Αθηνα......Αβε Καισαρα οι μελλοθανατοι σε φτυνουν....

Η ιστορια εχει πραγματικες και φανταστικες ειδησεις.Σαν εξυπνοι αναγνωστες βρειτε την λυση και θα λαβετε 10 προσκλησεις για τα εγκαινια ενος νεου PRIVE ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...λεπτομερειες προσεχως...

6 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Στο σταδιο του μονταζ ο ΑΝΤ1 λαμβανει ενα εξωδικο απο την Ενωση Ελληνων Αστρολογων που τους κατηγορει για παραποιηση της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

σε αυτό κλίνω περισσότερο. Τώρα έτσι και ο Γαζής γίνει το νέο μέλος της σειράς τότε θα αυτοκαταστραφώ μαζί με το blog σου!!!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Γεωργία Βασιλειάδου: Η ανηψιά μου κι εγώ είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένες γι' αυτό που συνέβη, κύριε. Είμαστε very very... πώς το λέτε εδώ στην Ελλάδα; Χολοσκασμένες!

Η Θεία απ' το Σικάγο

Ανώνυμος είπε...

Θυσίες εδώ και τώρα.Η συμμορία να πληρώσει τα λάθη της,γιατί έχουν πάρει αέρα τα μυαλά της.Περιμένω στην οθόνη της τηλεόρασης την δημόσια εκτελεσή της.

Η.Π.Ρ

John Bardopoulos είπε...

Νιαού – Νιαού, από την σύνταξη του κειμένου καταλαβαίνει κανείς ότι το θέμα είναι δοσμένο χωρίς περικοπές το ή τα γεγονότα, από την ανάγνωση είναι δυο. Για τον Πανοπουλο δεν νομίζω να εχει τόσο δυσμενή εξέλιξη. Τουλάχιστον δεν το λέει το ωροσκόπιο του. Το άλλο είναι για τον Αγαπητό μας Θωμά, και μάλλον είναι ξεκάθαρη η είδηση, τόσο ξεκάθαρη που δεν μπορεί να γίνει πιστευτή. Ας είναι θα δείξει!!!!!!!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Η είδηση θα μπορούσε να είναι ότι ο Θωμάκος καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες να επανέλθει στον Σύλλογο Ελληνικής Αστρολογίας αλλά εδώ γελάνε και οι πέτρες.
Μετά την πίεση που άσκησε η καπελοφορούσα φίλη του (που το παίζει ψυχολόγος - αστρολόγος για να κάνει αρπαχτές-σεμουνάρια), κατέβασαν από το μπλογκ την επιστολή της απόλυσής του, αλλά φυσικά αυτή μπορείτε να την διαβάσετε και να την απολαύσετε σε άλλους δικτυακούς τόπους.
Εμείς λέμε να αυτοπυρποληθούμε πριν ο ιεροεξεταστής ρουφιανοφόρος Θωμάς Γαζής επιδοθεί σε άλλη μια πράξη αυτογελοιοποίησής του.

Ανώνυμος είπε...

Συμμετεχει και το θρεφταρι μας ο Πανοπουλος του Stardome στην σειρα αμα δεν κανω λαθος...

Γνωστος προκατειλημμένος "αστρο-λογος και τηλεκριτικος" της συμφορας...