16.3.10

Νεο αστρολογικο περιοδικο απο την Βαρωνη της Αστρολογιας

























Ακουσατε,ακουσατε Αγγλοι,Γαλλοι,Πορτογαλλοι και τυχαρπαστοι κωλοελληνες.Καταγγελω την αδιαφορια του αστρολογικου κοινου,που δεν σχηματιζει ουρες στα περιπτερα να αγορασει το καινουργιο αστρολογικο περιοδικο ASTROPEDIA.Αλλωστε ειναι το μονο αστρολογικο περιοδικο που ειναι στα μετρα του κυριου Ζαμπουνη.Για να μη μεινετε με την απορια στο καινουργιο περιοδικo top-model astrologer,ειναι η Βαρωνη,κατα δηλωση της,κυρια Ιωαννα Αυγερινου,που με τις διασυνδεσεις της με την υψηλη ραπτικη του Μιλανου,ξανα κατα δηλωση της,φερνει αλλο αερα στα αστρολογικα εκδοτικα δρωμενα της πατριδας μας.Τα γραπτα της εχουν ενα εντονο βαρομετρικο χαμηλο,που με τον αντικυκλωνα της Ιταλιας φερνουν βροχες δακρυων,με διαστημα ηλιοφανειας και ξεχνασιας.Και βεβαια μια Βαρωνη εχει και την αυλη της, που την αποτελουν οι κατωθι υποκομητες
Λενα Καλουτσακη,Marc Smith,Ολγα Κωστουρα,Λιλιαν Σιμου,Δεσποινα Φροσου,Αριστειδης Μαντας.

Το στησιμο του περιοδικου ειναι για τα σκουπιδια,δεν ειναι απο επαγγελματια,αλλα απο καποιον που εκανε την σελιδοποιηση απο το εγχειριδιου του κατασκευαστη.Τα κενα των παραγραφων ειναι τοσο μεγαλα που χωρανε εμενα,τον Ακη και τον Γιαννη και μενει χωρος για το μπουκαλι της Τζουλιας.Αν νομιζουν οτι ετσι θα παρουν πελατες απο αλλα περιοδικα, τοτε κακο της κεφαλης τους.Και βεβαια αυτος που εκανε το περιοδικο δεν ξερει απο αστρολογια,μιας και εβαλε για συμβολο της Αφροδιτης αυτο του Πλουτωνα......

Εκδοτης ειναι ο κυριος Κουκης,που απο μια διαφημιστικη καταχωρηση στο περιοδικο μαλλον εχει και εταιρεια τροφοδοσιας για γαμους,βαπτισια και λοιπες εκδηλωσεις...αντε καλες τροφοδοσιες στον αστρολογικο χωρο....

35 σχόλια:

John Bardopoulos είπε...

Σε ποια σελιδα χωραω ?????

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Σε ολες.... υπαρχει χωρος και για αλλους...οσοι θελουν συμμετοχη κανετε δηλωση εδω για το περιοδικο των ευσομων αστρολογων...και ο Θωμας αρχισυντακτης!!!!!!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@john: Να προτιμήσετε το σαλόνι της σελίδας 69 -λογω αριθμού!- το είδα και είναι βολικότατο!

@Ουρανίτσα: Μπορώ να φέρω και κανένα φιλαράκι? Ποπ κορν θα έχετε ή να πάρω από το περίπτερο?

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Το εύσωμος ο Θωμάκος το ταυτίζει με τον...αντρικό σωματότυπο!
Γιάννη παιδί μου, επιβουλεύεσαι τη θέση του μπουκαλιού της Τζούλιας?
Ντροπή σου κακό αγόρι...
Αυτό το άρθρο που έχει μέσα το περιοδικό, με τίτλο "πώς θα τον φέρετε πίσω", να το διαβάσουμε για να φέρουμε πίσω τον Αστρπόθωμα άμα φύγει για καμιά Χαβάη.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Για τους φιλους εχουμε τσιρους,τσιπουρακι και πικλες.Τα ποπ-κορν μονο για τον Θωμα,γιατι συντομα θα βλεπει την ζωη του σαν σινεμα...Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,μονο σε ιδιωτικες προβολες...

Ανώνυμος είπε...

bre paidia mono eseis exete to alathito oloi oi alloi einai asxetoi kai eseis pantognostes..me to sympatheio dhladh

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς ανωνυμο.Στο παρεθλον εχω βγαλει και κατι περιοδικα,κατι ξερω...ετσι κανω μια κριτικη...οποιος θελει αγοραζει...απο ολα εχει ο μπαξες..αλλωστε δεν ανηκω σε εκδοτικα κατεστημενα...μικροβιολογος ειμαι και εχω το μικροβιο της Αστρολογιας στο αιμα μου...αν ειναι κακο να παρω αντιβιοτικο μηπως και δω την υγεια μου...αλλα δυστυχως η αρρωστεια κυκλοφορει,δυστυχως,γυρω μας και καποιος πρεπει να λεει τα πραγματα με το ονομα τους...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Προς ανώνυμο:

άμα δε σου αρέσει γύρνα κανάλι που λέει και ο Τζιμάκος.
Εμείς δεν καιγόμαστε να μας διαβάζεις ούτε δηλώνουμε αστρολόγοι, ούτε εκπροσωπούμε τίποτε και επειδή δεν πουλάμε και τίποτε, δε θα θέλαμε με κανέναν τρόπο να βασανίζεσαι άδικα.
Αμα νομίζεις πως πρέπει να είναι κάποιος παντογνώστης για να μην του αρέσουν άρθρα του τύπου "πώς θα τον φέρετε πίσω", τότε αυτός ο δικτυακός τόπος ΔΕΝ είναι για σένα.

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Τα καλαμια υπαρχουν τελικα παντου.Απορια εχω και την λεω.Καθηγητρια η κυρια στην Ιταλια και τωρα αστρολογος....αντε και προεδρος του συλλογου οι ταλαντουχες κορασιδες Λεκανοπεδιου...το περιοδικο δεν το εχω δει,αλλα φανταζομαι το περιεχομενο....για κομμωτηρια και σουπερ-μαρκετ φιλακια απο Γαλλιας

Ανώνυμος είπε...

Είστε άσχετοι με την αστρολογία και θέλετε να κάνετε τους έξυπνους,αλλά ο κόσμος σας έχει καταλάβει τι εμπαθείς είστε,άντε γειά και βέβαια θα αλλάξω κανάλι γιατί είστε σούργελα.Τίποτε άλλο.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε.Διοδια δεν πληρωνει κανεις.Ελευθερος εισαι να νομιζεις οτι θελεις,αλλα και μεις να κανουμε το κεφι μας.Μαλλον τα χνωτα μας δεν ταιριαζουν αλλα εμεις εδω δινουμε την σκληρη πραγματικοτητα της Ελληνικης Αστρολογιας.Δυστυχως υπαρχουν και σουργελα,αλλα οχι εδω μεσα,ψαξε αλλου και καλη αναζητηση σε αυτο που ψαχνεις.Οποτε θελεις ελευθερα και δημοκρατικα μπορεις να λες την γνωμη σου,με το ονομα σου,εκτος και εισαι τυφλοποντικας του συστηματος και πρακτορας υπογειων συμφεροντων.Την καλημερα μου...

Ανώνυμος είπε...

Γελάσαμε και σήμερα χα,χα,χα...ξέρω τι εκδοτικά συμφέροντα υπηρετείς και σύντομα θα σε ξεσκεπάσω και τότε να δώ αν είσαι μάγκας.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Φοβος...στο ιστολογιο...ο Κουγιας αναλαμβανει την υποθεση...η Λαμπιρη κανει ρεπορταζ για τους σκοτεινους σκοπους της Ουρανιτσας....η δικη την Πρωταπριλια...και γω ζητω την συμπαρασταση της Τζουλιας..γιατι κατι ξερει και αυτη απο σουργελα της εγχωριου show-biz...να εισαι καλα ανωνυμε μου εφτιαξες την ημερα...να θυμηθω να γραψω το ονομα σου στο προσφορο που θα παω το Σαββατο στην εκκλησια.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχουν βλακόμετρα...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

[Στο τραίνο για Χαλκίδα και ενώ έχει μαυρίσει από τον καπνό η μούρη του Βέγγου...]

Θανάσης Βέγγος: Αμάν.....Ο καζαμπούμπου!!!!!
Επιβάτης: Πώς μαύρισες;
Θανάσης Βέγγος: Ξέρω εγώ; Έφαγα φυστίκι αράπικο....
Επιβάτης: Που πας τώρα;
Θανάσης Βέγγος: Να φάω γιαούρτι να ασπρίσω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι όταν είχα πρωτοβγάλει και εγώ το περιοδικό, οι κριτικές που πήρα από τους αστρολογούντες ήταν από καλές έως και τις χειρότερες που είχα ακούσει.

Στις τελευταίες στάθηκα και άλλαξα πολλά, καθώς αποδείχτηκε ότι "οι κακοί" είχαν δίκιο.

Το βασικότερο στοιχείο ήταν ότι εγώ δεν σκάμπαζα από αστρολογία, οι γνώσεις μου ήταν επιφανειακές, και οι αστρολόγοι δεν σκάμπαζαν από εκδόσεις, οι γνώσεις τους ήταν μηδαμινές.

Κοκτέιλ εκρηκτικό για μια εξειδικευμένη έκδοση.

Για να τελειώνει λοιπόν το πράγμα, ας έχουν γνώση διάφοροι ότι για να προβεί ένας εκδότης στην έκδοση ενός περιοδικού που απευθύνεται σε ειδικό κοινό πρέπει να συντρέχει μια εκ των δύο ακόλουθων καταστάσεων:
ή να είναι ο ίδιος γνώστης του αντικειμένου ή να αναθέσει σε κάποιους γνώστες το εγχείρημα.

Τα παραδείγματα εκδοτικών προσπαθειών που δεν στηρίχθηκαν στα πιο πάνω απλώς εξαφανίστηκαν από την αγορά.

Ανεξάρτητα από το αν αποδέχεται κάποιος την αστρολογία ή όχι, υπάρχει ένας κόσμος που την αποδέχεται και έχει εξοικείωση με αυτήν.

Αν ο εκδότης-επιχειρηματίας απαξιώσει το κοινό του, το κοινό όσο ηλίθιο και να είναι θα το νιώσει και θα του γυρίσει την πλάτη. Αν το κοινό νιώσει ότι κάνεις αρπαχτή, θα το καταλάβει αργά ή γρήγορα.

Από την άλλη, αν οι αστρολόγοι που συμμετέχουν δεν καταλάβουν ότι άλλο είναι το ρίσκο το δικό τους και άλλο του εκδότη και ότι η μαλακία που δέρνει τον καθένα, είτε είναι καλή είτε κακή, δεν συνδέεται απαραίτητα και με την απαραίτητη χρηματική εισροή για την επιβίωση του εντύπου, όσο καλοί και να είναι, αυτοί θα χάσουν κάποιο έσοδο και την προβολή τους, ο δε εκδότης θα χάσει πολύ περισσότερα.

Το γεγονός της ανάπτυξης της τεχνολογίας, που επιτρέπει την έκδοση εντύπων ακόμα και από άτομα που δεν χαίρονται όταν μυρίζουν το χαρτί ή το μελάνι, που η αισθητική και οι γνώσεις τους δεν συνάδουν ούτε κατ' ελάχιστον με τους κανόνες της γραφιστικής απλώς κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Αν είμαι μεγαλοχασάπης και έχω να χώσω φράγκα για να εκδοθεί ένα περιοδικό μοτοσυκλέτας, όντας άσχετος με αυτήν, το πιο πιθανό είναι να κάνω λάθος επιλογές συνεργατών, είτε σε συντακτικό επίπεδο είτε σε εκτυπωτικό-προεκτυπωτικό.
Κυριακή κοντή γιορτή

Δ. Μ.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Δεν υπάρχουν βλακόμετρα...
Τι λες ρε ανώνυμε?
Κατάφερες να τα σπάσεις όλα?
Το λες, το λες, αλλά κανάλι δε γυρίζεις βλέπω.
Όλο εδώ γυροφέρνεις...
Μέλι έχει?

Ανώνυμος είπε...

Μα και εσυ ρε Ουρανιτσα.... στην διαπλοκη των μεγαλοεκδοτων.

Τωρα βεβαια με τις οψεις που εχουμε σε κοσμικο επιπεδο δυσκολο το βλεπω να επιβιωσει. Ασφαλως δεν προκειται να φτασει το ασυλληπτο ρεκορ 1 τευχος και εκλεισε που ειχε αλλο περιοδικο του χωρου. Φαντασου τετοια πατατα ουτε ο ΓΑΠ δεν θα την εκανε.

Αυτα ειναι ρεκορ. Τι Usein Bolt και λαλακιες!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλόστα τα διαπλεκόμενα.Ετσι είναι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ψυχή μου.Και μετά λέμε για την κατάντια της Αστρολογίας.Που είναι ενας νέος Μεσσίας να διώξει τους εμπόρους απο τον ναό?Δεν βλέπω φως...γιαυτό την κάνω με μικρά πηδηματάκια,μήπως και σωθώ.....

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Κώστας Χατζηχρήστος: Κουβάλησες και την ανηψιά σου εδώ πέρα να μας κάνει την όμορφη!
Κώστας Μεντής: Ποια ανηψιά μου βρε; Γυναίκα μου είναι!
Κώστας Χατζηχρήστος: Γυναίκα σου; Δικιά σου;
Κώστας Μεντής: Όχι του γείτονα! Με αγάπησε και με πήρε!
Κώστας Χατζηχρήστος: Σε αγάπησε; Τι αγάπησε από εσένα βρε γατομούστακε;
[Προς τη γυναίκα:] Ο άντρας σου είναι αυτός;
Γυναίκα: Ναι!
Κώστας Χατζηχρήστος: Άντρας σου; Καλά να πάθεις! Τι του λιμπίστηκες του κομοδίνου; Εμείς αυτούς στο χωριό, τους πνίγουμε στο νεροχύτη για να μη χαλάσει η ράτσα!

Της κακομοίρας

Ανώνυμος είπε...

με πηδηματακια την κανουν οι λαγοι. Τωρα εαν κοιτας στο 2010 για Μεσσιες να το κοιταξεις γιατι αν χρειασει εχουμε βισμα στην κλινικη Κασταλια

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@Oυρανίτσα: Αχαχαχαχα! Απίστευτες οι ατάκες και ο τρόπος που τις κολλάς εδώ! Προσκυνώ (τελικά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα και ΧΑΙΡΟΜΑΙ -ναι σε εσένα μιλάω άγνωστε-ανώνυμε-τίποτα).

Καλέ ανάψτε καμιά λάμπα, δε βλέπουν εδώ μέσα!

4γων είπε...

Πραγματικά γουστάρω το blog σου/σας για τη θεματολογία και την γραφή της (του)Ουρανίτσας.Με χαλάει αφάνταστα το "ξέσκισμα" στα σχόλια των αναρτήσεων και επειδή σχολιάζω για πρώτη φορά εδώ,αναρωτιέμαι αν ανεβαίνουν ελεύθερα τα σχόλια χωρίς έγκριση του blogger,κι αν ναί,γιατί;
Συμφωνώ με το κράξιμο σε περιπτώσεις σαν αυτή της Αυγερινού κι επαυξάνω...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Gi Gaga Kouni Beli χαιρομαι που χαιρεσε,γιατι τι αλλο ειναι η ζωη.... μια καλη παρεα με εξυπνους ανθρωπους....

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε harrys τα σχολια μπαινουν μετα απο εγκριση...ολα μπαινουν εκτος απο βωμολοχιες...παλαια ηταν ολα ελευθερα,αλλα δυστυχως υπαρχουν ανεγκεφαλοι και εκαναν το ιστολογιο σαν τα μουτρα τους..ετσι κανω εγκριση για να εχω το κεφαλι μου ησυχοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

John Bardopoulos είπε...

Ρε παιδια εγω μια ερωτηση εκανα ....... και εσεις ........... Τι να πω!!!! Μου θυμιζεται Σεισμολογους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως, στην σελίδα αριστερά του editorial, όπου υπάρχει η φωτό της Αυγερινού, μέτρησα 19 ορθογραφικά και συντακτικά λάθη σε 11 αράδες κείμενο...

Δ. Μ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Εχει ενα λογο να εχει τοσα λαθη....στην Ιταλια ηταν Καθηγητρια,οχι στην Ελλαδα....ολο το περιοδικο θα το εχει στα θεματα του στις εξετασεις ο εθνικος μας γλωσσολογος κυριος Μπαμπινιωτης...χα,χα,χα....!!!!???

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Γιαννη μη εισαι μονοφαγας...εχουμε και εμεις σεισμους...εστω γλωσσικους...

Ανώνυμος είπε...

Τσίπα δεν έχετε για τις αγνές προσπάθειες...αλλά έτσι είναι οι διαπλεκόμενοι.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

«Εγώ πάντως, στην σελίδα αριστερά του editorial, όπου υπάρχει η φωτό της Αυγερινού, μέτρησα 19 ορθογραφικά και συντακτικά λάθη σε 11 αράδες κείμενο...»

«Εχει ενα λογο να εχει τοσα λαθη....στην Ιταλια ηταν Καθηγητρια,οχι στην Ελλαδα.»

Παιδιά, το περιοδικό μπορεί να είναι ιταλικό κι απλά να έχει περαστεί ένα χέρι Google Translator (αντιλαμβάνεστε!)

Τελικά μάθαμε πού θα μπει ο Bardopoulos για να πάρουμε ticket κι οι υπόλοιποι?

John Bardopoulos είπε...

Χμ ...κακιες και ζηλιες,,,,

Ανώνυμος είπε...

H βαρωνη της μακακιας θα ηταν καλυτερος τιτλος. Στην κατινια πρωτη και απο αστρολογια ειναι δικης της εφευρεσεως. Ελληνικη αστρολογια σου λεει μετα...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους λογω του οτι δουλεύω στην εκδοτική που βγάζει διάφορα περιοδικά και σαφώς ενα απο τα περιοδικα που κράζετε είναι το AstroPedia.Nα αναφέρω λοιπόν οτι κανείς δεν σκεφτηκε και δεν είδε οτι εκτύπωθηκε στον Ομιλο Αντ1, που βγαζει τον Αστρολογο και οτι μπορει να εγινε και κάποιο σαμποτάζ!!! Λέω εγώ τώρα !!!! και λάθη που βγήκαν επιτηδες προς τα έξω οπως και πολλά αλλα που εχουν γίνει απο πίσω (γιατι παιζει διαφήμιση σε όλα τα καναλια εκτος του Αντ1) υπαρχουν πολλα λοιπον που δεν ξέρουμε και καλό είναι να μην κανουμε τους εξυπνους.Anyway δεν μπήκα σαν εκπρόσωπος ουτε σαν περιοδικο εδω μέσα,απλα το είδα και λέω την προσωπική μου γνώμη.Η Αυγερινου και η οποιαδήποτε αλλη η αλλος Αστρολόγος η οπως αλλιώς θέλει να αποκαλείται ο καθένας, απλά γράφουν και πληρώνονται γιαυτο!
Μπορείτε να κράξετε και καλά θα κάνετε αλλα ας δούμε και το δεύτερο και ξαναμιλάμε!Θα έχετε ολο το χρόνο να κράξετε...
Οσο για τον Εκδοτή αυτο το σχόλιο μονο ενας χωρις μυαλο θα μπορουσε να το σκεφτεί.Δηλαδή απαγορεύετε να είναι κάποιος απο την οικογενεια του? και είναι κακο που εβαλε διαφήμιση ο ανθρωπος.Την επόμενη φορα θα σας στείλω την εντολή διαφήμισης να παρουμε αδεια αν θα βάλουμε catering διαφήμιση η όχι!
Συμφωνω με τα ορθογραφικα και οτιδηποτε μπορει να βγει λάθος αλλα δεν συμφωνω να κράζουμε ονομαστικά διοτι εσεις όλοι βάζετε ενα NickName και μιλάτε.Αν θα θέλατε να μιλάτε ανοιχτα και επώνυμα στειλτε και κανενα δελτιου τύπου αλλα δεν βλέπω φώς.Μεινετε λοιπον πίσω απο την οθονη του υπολογιστη και στείλτε ανωνυμα την καθε μπούρδα που θα πει ο καθένας και ας αφήσουμε τους ανθρώπους με μυαλο να σκεφτούν και την δευτερή προσπάθεια ελπιζοντας σε κατι καλύτερο.
Για να κάνεις κριτική θα πρεπει να εισαι αξιος να δεχτείς.Το οτι εχετε ενα site και γράφετε δεν σας δίνει καμία δυναμη να λέτε οτι θέλετε,σκεφτειτε πως πρεπει να χρησιμοποιεισεται την δυναμη αυτη σωστά και οχι με κατηγορίες και αβασιμα στοιχεία.
Ελπίζω να εισαστε όλοι ενωμενοι και αγαπημένοι.
Ραντεβου στο δεύτερο τεύχος πιστεύωντας σε μία καλύτερη κριτική.
Στάθης Στρογγυλός

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν καιγόμαστε να μας διαβάζεις ούτε δηλώνουμε αστρολόγοι, ούτε εκπροσωπούμε τίποτε και επειδή δεν πουλάμε και τίποτε, δε θα θέλαμε με κανέναν τρόπο να βασανίζεσαι άδικα.
Αν δεν είστε αστρολόγοι πως είχατε σχολή;τρέλλα πουλάτε;