1.1.10

Αιγόκερως 2010 - Ετήσιες προβλέψεις

Η καινούργια χρονιά επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα μείνετε... παραπονεμένοι, εξαιτίας κυρίως των εκλείψεων που γίνονται στον δικό σας άξονα αλλά και της παρουσίας του Πλούτωνα στο ζώδιό σας σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο.
Ο τελευταίος έχει ήδη περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από το τέλος του περασμένου Οκτώβρη, απ’ όπου σας καλεί να δουλέψετε περισσότερο και να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες στην επαγγελματική σας ζωή. Ο δρόμος για την επιτυχία δεν θα είναι ρόδινος για σας τα επόμενα χρόνια, οι δυσκολίες όμως και τα εμπόδια που έρχονται, είναι απλώς τα πολύτιμα μαθήματα που σας δίνει ο Κρόνος για να ωριμάσετε και να περάσετε σε καινούργιο στάδιο. Καθώς είσαστε «παιδιά» του Κρόνου, η πειθαρχία, η υπευθυνότητα, η οργάνωση και η σκληρή δουλειά είναι σύμφυτα με τον χαρακτήρα σας, επομένως το μόνο που έχετε να προσθέσετε σε αυτά είναι η υπομονή, γιατί οι προσπάθειές σας δεν θα αποδίδουν καρπούς άμεσα.
Είναι πιθανό μέσα στις αποφάσεις σας να είναι και μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας, οπωσδήποτε όμως θα δείτε να σταθεροποιούνται πολλά πράγματα σ’ αυτόν τον τομέα και την δημόσια εικόνα σας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στο τέλος Ιανουαρίου και ύστερα τον Αύγουστο, «μιλάει» για πιθανές απώλειες στην πορεία για την επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά και απρόσμενα εμπόδια. Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι ο Κρόνος έρχεται με σκοπό εκτός των άλλων να ανταμείψει όσους από σας εργάστηκαν με υπευθυνότητα και μέθοδο τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν είναι απίθανο να δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν. Η ανάδρομη πορεία του και η είσοδός του ξανά στον Παρθένο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να ολοκληρώσετε σχέδια που αφήσατε σε εκκρεμότητα, είναι πιθανό όμως να σας φέρει και πάλι αντιμέτωπους με νομικές υποθέσεις που θα χρειαστούν προσεκτικό χειρισμό.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: