10.12.09

Αστρολογικος διαγωνισμος...με ενοχες!!!!!!!

Ποιος διασημος ασημος αστρολογος εχει γραψει τις παρακατω προβλεψεις...οποιος τον βρει κερδιζει...τις ενοχες του....??????!!!!!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ

Υστερα από μια σκληρή διετία, που σκοπό της είχε να απαλλαγείτε από το φαύλο παρελθόν σας, από τις καταστάσεις της ζωής σας που σας τελμάτωναν και από τις οποίες δεν μπορούσατε να απαλλαγείτε λόγω ανασφάλειας, το 2010 προσφέρεται τόσο για να κάνετε τις τελικές εκκαθαρίσεις όσο και για να γράψετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Παράλληλα, οι αρμονικοί απέναντί σας πλανήτες Κρόνος και Ουρανός (θα μπει εφέτος στον φιλικό σας Κριό) θα σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς στον επαγγελματικό τομέα και πιο δημοφιλείς και αγαπητούς σε κοινωνικό επίπεδο. Ισως εφέτος να κάνετε κάποιους πολύ ενδιαφέροντες καινούργιους φίλους, οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν καίρια σε κάποιες σημαντικές υποθέσεις σας.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα νιώθετε το βάρος της ευθύνης των σημαντικών αλλαγών στις οποίες προβαίνετε αλλά από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις αποφάσεις σας και θα νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά. Η περίοδος μέχρι τις 6 Απριλίου θα είναι εξαιρετικά αποδοτική για όσους τολμηρούς δεν φοβηθούν να υλοποιήσουν τα οράματά τους. Φροντίστε τότε να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας με σκληρή δουλειά και με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρετε παράτολμα οικονομικά ρίσκα.

Από τις 7 Απριλίου μέχρι τις 21 Ιουλίου το σύμπαν θα σας περάσει από το τελικό τεστ συνέπειας και εργατικότητας, καθώς οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν θα απαιτήσουν όλη τη δύναμη και την αφοσίωσή σας στον σκοπό σας. Υστερα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας, καθώς θα δημιουργηθεί ένα πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας στη δουλειά. Παράλληλα θα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ζέση την προοπτική της διασύνδεσής σας με κάποιο παιδί.

Στο αισθηματικό πεδίο θα μετατρέψετε τις όποιες τυχόν εφήμερες περιπέτειές σας σε παρελθόν και θα δείτε τους έρωτές σας πιο σοβαρά. Στον οικονομικό τομέα, αν δεν παρασυρθείτε από τυχόν ενθουσιασμούς και αν δεν πέσετε σε παγίδες στην προσπάθειά σας να βγάλετε γρήγορα χρήματα, τότε στο τέλος της χρονιάς θα μετράτε τα κέρδη σας και θα νιώθετε πιο ώριμοι, δυνατοί και συγκροτημένοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας το κανουμε οπως το Προ-πο

Παιζω σταθερά (*στανταρ) το γραμμα Θ και μεταβλητο το Β & Γ


Κερδισα?

Ρομπεν των Γαζών

Ανώνυμος είπε...

να μαντεψω................,
να μαντεψω,,,,,,,,,,,,,,,,
ελα θα παρουμε μπανανα,
θα παρουμε μπανανα!

Ανώνυμος είπε...

.......Το μεγάλο πλανητικό γεγονός που θα συμβεί μέσα στο 2010 θα είναι ένας σπάνιος πλανητικός σχηματισμός (που αποκαλείται «Ταυ Τετράγωνο» στην αστρολογία, γιατί σε αυτόν τον σχηματισμό οι πλανήτες βρίσκονται στα τρία άκρα του γράμματος Τ)......

μπανανα, μπανανα, μπανανα, !!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν πα να λεει μετα οτι θελει!!!!!
τ....ς ειναι ό,τι θελει λεει!
μετα του φταινε οι αλλοι. και οταν τον διωχνουν τον πολεμαει το εκδοτικο κατεστημενο,

μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουλα Γαζα ή Γαζα Τουλα!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ο τρόπος γραφής είναι τόσο κλασσικός όσο και οι ντομάτες ομοσπονδίας στο μαγείρεμα.
Ο μη διαπλεκόμενος παπαρολόγος σε νέες εμφανίσεις.
Μόνο σε cd μην τις βγάλει με υποδείξεις για καθυστερημένους αναγνώστες.

Astrocat

Unknown είπε...

.....Eleos!!!!!