18.12.09

Τι λένε τα άστρα...για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Παρότι Αιγόκερως, η πλούσια συνεισφορά του Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη του μπορεί άνετα να τον κατατάξει στους ...κρυπτό-Σκορπιούς.
Γεννημένος την ημέρα που η ...«17 Νοέμβρη» έκανε το πρώτο της τρομοκρατικό κτύπημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει ως δημιουργός να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις.
Η καλλιτεχνική του ιδιότητα προκύπτει κυρίως από τη σύνοδο του Ποσειδώνα με τον αστρικό Ήλιο αλλά και ο ανάδρομος Άρης συμβάλλει με τον τρόπο του, αφού πολύ συχνά προδιαθέτει σε ανάλογους δρόμους έκφρασης.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό υποδηλώνει ότι είναι άνθρωπος με πάθος, πάθη και μια διαρκή τάση αναζήτησης των θησαυρών που κρύβονται στη σκιερή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.
Μάλιστα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Ποσειδώνα συντελεί σε μια εξιδανίκευση της «σκοτεινής πλευράς», που ναι μεν μπορεί να αποτυπωθεί δημιουργικά σε μια ταινία η ένα λογοτεχνικό έργο αλλά δεν θα πάψει ποτέ να «βασανίζει» το δημοφιλή καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή και να τον παρασύρει από τον άκρατο ρομαντισμό ως τις παρυφές του ...τρόμου.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: