14.12.09

Πολεμικο ανακοινωθεν του Θωμα Γαζη

Στο ιστολογιο του ο Θωμας Γαζης,στην αναρτηση για την συμμορια του Δημητρη Κορωνακη εκανε την παρακατω παραθεση.Ας τον κρινουν οι αλλοι.....Τον ευχαριστουμε ολοι για την προβολη που μας κανει.....

9 12 2009 - H "ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ" ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα βασικό στέλεχος της συμμορίας Δημήτρη Κορωνάκη είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ. Πριν πολλά χρόνια είχε τύχει να διδάξουμε μαζί στην αστρολογική σχολή της Γιώτας Καλογερά και είχα κρατήσει μία μάλλον θετική εικόνα στην ανάμνηση μου για το Γιάννη Ριζόπουλο. Τον τελευταίο χρόνο όμως ανακάλυψα ότι ο Ριζόπουλος διασυνδέεται στενά με τη συμμορία Κορωνάκη - ενώ επιπλέον βίωσα στο πετσί μου μία εξαιρετικά ανήθικη, άναντρη και ανέντιμη συμπεριφορά από την πλευρά αυτού του "χαμηλών τόνων" ανθρώπου.

Χτες και σήμερα τα δύο blogs της συμμορίας Κορωνάκη ("Ουρανίτσα η Οφιούχος" και "Οι Συμμορίτες") δημοσιεύουν ύμνους προς το Γιάννη Ριζόπουλο, επειδή αυτός κατάφερε και πρoοέβλεψε - σε κάποιο γκόσιπ ιστοτόπο - πριν αρκετούς μήνες την απόλυση του προπονητή του Παναθηναικού Τεν Κάτε. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, έδιναν και το σχετικό σύνδεσμο όπου ο Ριζόπουλος είχε κάνει την πρόβλεψη.

Τον κλικάρισα αυτό το σύνδεσμο για να δω με ποια μέθοδο είχε κάνει ο Ριζόπουλος τη σχετική πρόβλεψη όταν διάβασα έκπληκτος ότι είχε χρησιμοποιήσει τη λεγόμενη μέθοδο της Ηλιακής Επιστροφής (Solar Return). Και λέω έκπληκτος γιατί στην ίδια αυτή δημοσίευση ο Γιάννης Ριζόπουλος παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει τον Ωροσκόπο - και επομένως ούτε την ώρα γέννησης - του Τεν Κάτε. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ! Κάθε δε προσπάθεια "μερικής ερμηνείας" της ηλιακής επιστροφής είναι εξ ορισμού άτοπη, αφού ο Αστρολόγος δε μπορεί να ξέρει τους Οίκους στους οποίους πέφτουν οι πλανήτες της ηλιακής επιστροφής και ούτε τις πιθανές όψεις που οι πλανήτες αυτοί σχηματίζουν με τα γωνιακά σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα κ.λ.π.) του υπό μελέτη ωροσκοπίου.

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει το Γιάννη Ριζόπουλο να βγάζει ολοκληρωμένη πρόβλεψη εφαρμόζοντας - μόνο αυτός παγκοσμίως - τη μέθοδο της "λειψής ηλιακής επιστροφής"! Ίσως πίστευε ότι απευθυνόταν σε "χαχόλους" και κάπου δεν έχει άδικο, γιατί γενικά το επίπεδο της αστρολογίας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Ούτε είχε να φοβηθεί κάποιον αντίλογο, αφού το Γιάννη Ριζόπουλο τον υποστηρίζει τυφλά ο επιχειρηματίας που του έχει δώσει τις συγκεκριμένες στήλες (και ο οποίος προφανώς πρεσβεύει το δόγμα: "σκασίλα μου αν ο Γιάννης Ριζόπουλος γράφει κακή αστρολογία. Λεφτά να βγάζω εγώ". Επιπλέον, ο Ριζόπουλος βρίσκει πάντοτε πρόθυμους χειροκρoτητές στα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη (στη "σκοτεινή" και ανήθικη κλίκα στην οποία ανήκει, δηλαδή). Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα......

Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο της αστρολογίας στη χώρα μας. Κυριαρχούν είτε οι πανίσχυρες οικονομικά, επαγγελματικά και από άποψη διασυνδέσεων γνωστές "πρωινατζούδες" είτε διάφορες μικρομάγαζες κλίκες "αυθεντιών" και γενικά μία σωρεία επιτηδείων, αρκετοί από τους οποίους φτάνουν μέχρι και τα όρια του υποκόσμου. Προκρίνονται και προβάλονται σαν "σπουδαίοι αστρολόγοι" αυτοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, οι καλά δικτυωμένοι (που έχουν πουλήσει ιερά και όσια) και οι εκλεχτοί διαφόρων "παρεών" και "κλικο - συμμοριών". Με όλα αυτά η Αστρολογία στη χώρα μας κακοποιείται βάναυσα και έχει γενικά μείνει πολύ πίσω, πιο πίσω ακόμη και σε σχέση με τις άλλες Βαλκανικές χώρες!Ολη ξεφτιλα εδω

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα εχει πολυ πλακα ο τυπος!
Θα ηθελε πολυ να εχει το ηθος και την παιδεια του Γιαννη Ριζοπουλου.Αλλα τωρα θα μου πεις απο Μπεζεντακου σε Αλεξιου ειναι μακρυς ο δρομος.

Υποβρυχια Δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς ώρα, αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη τεχνική δεν πολυστέκει.
Όσο για τα άλλα, απλώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι κατά βάθος ο Θ. Γ. ζηλεύει που δεν συμμετέχει στις σατανιστικές τελετές της γνωστής συμμορίας....
Δεν πειράζει όμως, αν είναι καλό παιδί μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Άι Βασίλης μπορεί να του δώσει κάρτα εισόδου στο πολυπληθές κλαμπ αυτό.
Δ. Μ.

john Bardopoulos είπε...

Πριν από λίγο καιρό ο Αγαπητός μας Θωμάς, ανησυχούσε μη τυχών και δεν με έντασσε, ο ίδιος παρακαλώ, στην καλή σας παρέα. Νομίζω ότι πια είναι καιρός να ανησυχεί για τον Εαυτό του, καιρός είναι να μπει και αυτός στο club. Και όσο από Μπεζεντακου σε Αλέξιου ή και Μαρινελλα, έως και Παβαρότι τον μακρύ αυτό δρόμο εχει αρχίζει και τον περπατάει, και βέβαια, ο ευλογημένος ανακάλυψε ότι είναι και Ορθός δρόμος. Επιτέλους οι αίθουσες της Χ.Α.Ν. στην Ακαδημίας όπου ξεκίνησε και την διδακτική του ιστορία στην Αστρολογία τον φώτισαν. Χαίρομαι πολύ για αυτό.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Πω, πω!
Με τη σημερινή παρέμβαση του πολιτικού Δρακουμέλ Μητσοτάκη, έχουμε και του αστρολογικού Δρακουμέλ Γαζή.
Εγώ δεν στέκομαι στις αστρολογικές αναθυμιάσεις του Γαζή, διότι το πώς ακόμα δεν είμαστε λιπόθυμοι είναι θαύμα.
Ακόμα και αν η μέθοδος δεν είναι ακριβής, ακόμα και αν ήταν κάτι που θα μπορούσε να μην είχε τόση ευστάθεια, ο Ριζόπουλος δεν το ανήγαγε σε προσωπική του επιτυχία και δεν περιφέρετο σαν καλικάντζαρος της γνώσης όπως συνηθίζει να κάνει ο Θ.Γ.
Έκανε μία εκτίμηση συνδυάζοντας προφανώς γεγονότα και αποφάνθηκε.
Επιπλέον ΟΥΔΕΙΣ σοβαρός αστρολόγος δεν θα έβαζε ανάρτηση για το ωροσκόπιο του Σαμαρά όπως ο Γαζής, που απλά να αναφέρει πως ο Σαμαράς καθαρίζει τα γυαλιά του γιατί πολύ απλά φοράει γυαλιά και όχι φακούς επαφής όπως βλέπουμε όλοι.
Εκείνο όμως που με εξάπτει είναι η ακατάσχετη και επαναλαμβανόμενη ρουφιανιά και ανοησία, ο τρόπος που κρίνει τους ανθρώπους και η απύθμενη ηλιθιότητα η οποία εμφανίζεται σαν συντριβάνι με χαλασμένους σωλήνες.
Του είναι διανόητο να βρει τρόπο να βγει από αυτό το τούνελ της βλακείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γύρω του ξεκαρδίζονται με τις κουτουλιές του πάνω στα τοιχώματα.
Και επειδή θα είναι καλό παιδί σε αυτό που κάνει, ο Αι Βασίλης στη βασιλόπιττα δεν θα του βάλει φλουρί, αλλά βλήμα για να έχει να οπλίζει μην ξεμείνει ποτέ.

Astrocat

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχχαχααχχχααχαχχαχαχαχχ
Α να μου χαθείς, παλιόγατο, είχα και κόσμο στο γραφείο και με κοιτούσε σαν βλάκα επειδή δεν ήξεραν γιατί γελάω ......
Δ. Μ.

gufy73 είπε...

Δεν έχω σταματήσει να διαβάζω. Ο άνθρωπος έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Υπάρχει κανείς που να μην το βλέπει, δεν νομίζω.
Ο ίδιος δεν βλέπει πόσο φτωχό είναι το blog του;
Δεν αναρωτιέται γιατί, ή μήπως το εξηγεί όπως όλοι οι εκδιωγμένοι από τις προτιμήσεις των άλλων;
Οτι δηλαδή η ποιότητα δεν είναι με τη μάζα.
Διαβάζω όλα τα άρθρα και του μεν και των δε. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω το αλφαβητάρι με την Γραμματική.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και κουράγιο. Το χρειάζεστε γιατί δεν βλέπω να υπάρχει λύση και θεραπεία.

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα γεγονότα, ιδιαίτερα τον
τελευταίο καιρό θα μπορούσε να έχει γίνει
μια πολύ καλή διόρθωση ωροσκοπίου
του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Ριζόπουλος
Θα μπορούσε να έχει μια πολύ ικανή προσέγγιση
Του ωροσκόπου του.

Βλέπεται για κατηγορίες είμαστε όλοι
Στην πρώτη γραμμή και ιδιαίτερα αυτός
Ο [ κύριος ] .

ΥΓ. Ο δικηγόρος του διαβόλου…….

Sisifos….

Ανώνυμος είπε...

Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι και ας πνιγουν τον καημο τους εν τω οινοπνευματι. Τελικα ενα απλο μπραβο και αξιζε να την πληρωσει που προεβλεψε και σωστα. Βεβαια μεμνησκω δε Ω ανδρες Αθηναιοι (* και απο λοιπες πολεις) την εκπληκτικη ιστορικη στιγμη. Η Ελλας ειναι Αιγοκερως και εγω ο Μεγαλεξανδρος στα Γαυγαμηλα. Θεωρω παντως μεγαλη Ντροπη σε μια προσωπικη κοντρα να χτυπαει τον Ριζοπουλο (*που by the way ηταν και συναγωνιστης μεχρι προχτες για το καλό της Αστρολογιας).

ΥΓ: Ρε παιδια και εσεις τι θελετε και λετε για επιτυχεις προβλεψεις. Μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για σχοινι/.???

Ακης

fanny-banny είπε...

Δηλαδη τι τον πειραξε τον Γαζη?
Το οτι ο Ριζοπουλος προεβλεψε σωστα
με ελλειπη στοιχεια?
Φαντασου να τα ειχε και ολα δηλαδη!!

Αλλα λογω των ημερων ισως δικαιολογειται ο Θ.Γ.:ειναι η περιοδος που τα τσιλικροτα -αστρολογικα και μη- περιφερονται μαιμουδιζοντας και ανακατευονται με τους ανθρωπους, με την αφελη ελπιδα να μην τα παρουν χαμπαρι!

Ανώνυμος είπε...

Με τα δώθε και τα κοινά διαπιστώνω ότι οι καλικάντζαροι βλέπουν εφιάλτες ειδικά όταν πιο έμπειροι και Πολύ καλύτεροι του «τολμάνε» να έχουν οξύ πνεύμα αστρολογίας. Ευτυχώς που ο Ριζοπουλος δεν μοιάζει ούτε σε τρίχα σε αυτόν τον καραγκιόζη καλικάντζαρο.

Υ.Γ Άκη, θα κάνουμε και άλλες επιτυχίες, και ξέρεις γιατί, θέλω να δω τον ΑστροΔρακουμελ να βγάζει αφρούς για την επιτυχία των άλλων. Τι νόμιζε ότι επειδή αυτός είναι μ_κ_κ_ς οι άλλοι θα στερηθούν τις γνώσεις τους για χάρη του. Ναι ρε! Εκεί θα υποστείς της επιτυχίες των άλλων, και άμα δεν σου αρέσει να πιεις Ξιδάτο Ξίδι!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Έλεος!
Και το γενέθλιο ωροσκόπιο χρειάζεται ώρα γέννησης για να καταστρωθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν αυτή λείπει δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε.
Στην ηλιακή επιστροφή βέβαια τα πράγματα περιπλέκονται πεισσότερο.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ισχύουν οι όψεις.
Και ο Ριζόπουλος το γράφει αυτό. Πως δεν έχει ώρα και δεν γνωρίζει ποιοί τομείς του ωροσκοπίου θα επηρεαστούν. Είναι σαφέστατος.
Αλλά ο Γαζής επειδή εχει γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη μετά την εκδίωξή του με τις κλωτσιές από τον σύλλογο, διάλεξε να τα βάλει με τον Ριζόπουλο επειδή αυτός μας γνωρίζει προσωπικά και δεν τον παίρνει (τον γαζή) να τα βάλει με όλα τα μέλη της επιτροπής.
Όμως ΟΛΑ τα μέλη τον σουτάρισαν ΟΜΟΦΩΝΑ.
Απλά άμα το ρίξει σε ένα άτομο νομίζει πως θα "πείσει" περισσότερο.
Πάντως εξακολουθεί να κρατάει τα πρωτεία στον χώρο.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!

La Pelle Noir

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Το ότι ο θωμάκος "ξαναχτύπησε" την ίδια ημέρα με τον Μητσοτάκη σας λέει κάτι?
Βέβαια ο Μητσοτάκης είναι γενικά τυχερός για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους.
Ο Γαζής ακριβώς το αντίστροφο!
Αλλά δε φταίει η γκαντεμιά του. Η μαλακία του φταίει.
Ο αυτοκαταστροφικός Ραν Τα Πλαν της αστρολογίας.

La Pelle Noir

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω πως δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι. Αυτο που χρειαζεται ειναι ηρεμία. Δηλαδη αν ψαχναμε το σαιτ του ποσα λαθη θα βρισκαμε. Θεωρω πως ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Ο καθενας εαν κοιταξει το καλυτερο για τον εαυτο του που συναμα να ειναι το καλυτερο και για την ομαδα (* θεωρημα παιγνιων john Forbes Nash- Nobel 1994 οικονομιας) θα μπορεσουμε να σηκωσουμε την Ελλαδα και το αστρολογικο επιπεδο. Οπως προκυπτουν απο τα προηγουμένα μην αναρωτιεστε γιατι στο εξωτερικο δεν εχουμε ιδιατερη αστρολογικη υποληψη. Εχουμε φαει ...πολυ διαφημιση
Ακης

Υ.Γ: Οποιος θελει να πει κατι να το λεει ευθαρσως με το ονομα του ή καποιο προσωνυμιο που ειναι γνωστος.

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.