16.9.09

Χαμουτζιδικη Αστρολογια....

Φαινεται οτι η Θεσσαλονικη δεν εχει αστρολογους και κανει προσκλησεις σε χαμουτζηδες αστρολογους να την επιμορφωσουν.Περισσοτερες πληροφοριες( προσοχη οσοι ειναι αλλεργικοι στο γελιο και εχουν τασεις τριχοπτωσης να μη διαβασουν το μυνημα) ΕΔΩ.........









Περισσοτερο γελιο.........................ΕΔΩ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ! μου το κακολογεις το παιδι, εκανε προοδους, αφησε το ελληνικη αστρολογια και επιασε το astrologhia στο yahoo.com, καλε !!!


Παντα εκπληξεις αυτο το παιδι, παντα εκπληξεις, τι αλλο πρωτοτυπο θα δουμε πια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που εχω πολυ μαλλι!!
Δε φοβαται μην τον παρουν με τις
μπουγατσες οι Θεσσαλονικεις?

Αλλα ξεχασα..το τσιρκο ειναι παντα περιοδευον!

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη,που δεν τον ξερω προσωπικα,εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους….

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Funny Banny,

Το τσίρκο είναι πάντα περιοδεύον!
Τα είπες όλα!
Κι εσύ επίτιμε, με την καλή σου την καρδιά να προβάλλεις τον ζογκλέρ αστρολόγο.
Αντε και με καζάν ντιπί στο γυρισμό! (αν φυσικά πάει και βρεθούν κάποιοι για να τα κάνει).

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αντε και με καζάν ντιπί στο γυρισμό!ειπαν οι αστροσυμμοριτες...

Αυριο,στην γνωστη συναστηση της ΚΟΒΑ(Κορωνεικη Οργανωση Βασκων Αστρολογων)Πλατειας Πλαστηρα,θα εχω και καζαν ντιπι,απο τα χερακια μου....φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτό το "εκλογική αστρολογία" που θα διδάξει τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

http://astro.phpbb24.com/board/forum-f27.html

αντε στο προσφερω γιατι σε συμπαθησα, τωρα τελευται μου κανεις ολα τα χτηρια..

Ανώνυμος είπε...

na sou doso kai ayto

http://zodiakesxesis.blogspot.com/

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Καλά, αυτό το "εκλογική αστρολογία" που θα διδάξει τι είναι;

Μονο και μονο αυτη η ερωτηση σε κανει υποψηφιο μαθητη του.Ειναι φανερο,σαν τον Βαρδαρη,οτι οταν κανουμε εκλογες,το ειδος αστρολογιας που εφαρμοζουμε ειναι η εκλογικη.Παρακλαδι της πολιτικης αστρολογιας,που βασικο της εργαλειο ειναι το ωροσκοπιο της Ελλαδας,13-1-1822.Αυτα για να δειτε οτι ξερω το αντικειμενο...

Δημητρακη παλι τσιπουρα πινεις,μου φωναζει η Αγλαια,αλλα εγω συνεχισω να πινω,συντροφια με τους ωραιους μεζες της......βιβα Κορμπανιερος αστρολογιστας...χικ,χοκ,χικ,χοκ..

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε,οι ιστοτοποι που προτεινεις,μου ειναι γνωστοι,αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν με το θεμα μας...