15.9.09

Το βιβλιο των ονειρων..και το ονειρο του Τσιτουριδη

Στο αστρολογικο περιοδικο ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ,που κυκλοφορει σαν προσφερει Το βιβλιο των ονειρων,ενα συγχρονο ονειροκριτη.Σας δινουμε μια μικρη γευση του βιβλιου

Αν δεις αγγουρι στο ονειρο σου....Ψυχολογικα θεωρειται φαλλικο συμβολο και δηλωνει το σφριγος και την ζωτικοτητα.Παραδοσιακα,αν δειτε οτι τρωτε αγγουρι,αυτο προμηνυει θανατο σε κοντινη οικογενεια σας,οχι τη δικη σας.Αν δινετε σε καποιον ενα αγγουρι,υπαρχει κινδυνος να κανετε σοβαρα λαθη στην δουλεια σας.

Αν δειτε πως βγηκατε βουλευτης,περιμενετε μπερδεματα και φασαριες που θα διαρκεσουν πολυ.Αν μιλατε με καποιον βουλευτη,δεν εχετε σκεφτει σοβαρα τις δουλειες σας και δειχνετε επιπολαιοτητα.

Λετε ο Τσιτουριδης να ειδε ενα ονειρο με ενα αγγουρι και ενα βουλευτη?Καποτε θα το μαθουμε σε καποια συνεντευξη του.....

2 σχόλια:

_ είπε...

'Oλοι οι 'Ελληνες βλέπουν αγγούρια στον ύπνο τους, από τον οποίο ποτέ δεν ξυπνάνε, κι όλοι τα τρώνε, άλλος μικρό άλλος μεγάλο. Τα αγγουροόνειρα ειδικά πληθαίνουν σε κάθε προεκλογική περίοδο. Μποστάνια ολόκληρα κατακλύζουν το Συλλογικό Ασυνείδητο των νεοελλήνων, συνειδητών και ασυνείδητων. Γιατί όμως ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους είναι το θέμα. Συνήθισαν στ'αγγούρια ; Μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη μοίρα μας και δυστυχώς τέτοιοι ηγέτες - πατάτες μας αξίζουν. Και σε μας αγγούρια.

Ανώνυμος είπε...

Ας έχουμε όμως υπόψιν μας ότι το αγγούρι άλλος το τρώει και ζορίζεται και άλλος το τρώει και δροσίζεται...

Δ. Μ.