5.8.09

ΑΣΤΡΟΜΑΓΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Στην Αναγεννηση,τουλαχιστον στην Ευρωπη,μεγαλη ζητηση ειχε η ερμηνεια του ωροσκοπιου με βαση τις μαγικες μοιρες,που αν καποιος ξερει την ακριβη σημασια τους μπορει να εκτελεσει μαγικες εργασιες.Απο ενα αστρολογικο κωδικα του 17ου αιωνα δινουμε τις μαγικες ερμηνειες για την πανσεληνο του Αυγουστου.

Ο πλανητης Αρης βοηθά το μάγο, θεωρητικά και πρακτικά, στο να κερδίσει την εκτίμηση πολύ σημαντικών προσώπων.Ενημερώνει επίσης το μάγο πως να γίνεται αρεστός από γυναίκες ή από άνδρες, από οποιοδήποτε νομίζει εκείνος ότι χρειάζεται. Αν ο μάγος ακολουθήσει επακριβώς αυτές τις οδηγίες χωρίς να κάνει πράγματα σύμφωνα με τις προσωπικές του απόψεις θα έχει πάντα πλήρη επιτυχία σε αυτό τον τομέα.

Ο πλανητης Αφροδιτη - Συμβουλεύει το μάγο σχετικά με το πως να αποκτήσει μια γερή και υγιή κράση, ένα όμορφο,ελκυστικό πρόσωπο, γοητευτικά μάτια, δηλ. τη δροσιά της νιότης την οποία θα διατηρεί και σε προχωρημένη ηλικία. Ο μάγος παίρνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη προετοιμασία των ουσιών με τις οποίες μπορεί να διαποτίσει έτσι το
σώμα του ώστε αυτό να μην φθίρεται. Αν ένας μάγος έχει καλή επαφή με αυτή τη νοημοσύνη, θα λάβει την εμφάνιση ενός νέου, αν και μπορεί να είναι ο ίδιος αρκετά ηλικιωμένος, ή θα μπορεί τουλάχιστον να δώσει στους γύρω του την εντύπωση ότι είναι ένας μεσήλικας ευγενής. Στο μάγο θα αποκαλυφθεί επίσης από αυτή τη νοημοσήνη η προετοιμασία των μαγικών ελιξηρίων από διάφορα φυτά για ειδικούς μαγικούς σκοπούς.

Ο Ηλιος μπορεί να πληροφορήσει το μάγο επακριβώς για το δρόμο προς την τελειότητα σύμφωνα με τους νόμους της δημιουργίας και τον βοηθά να λύσει τα σκοτεινότερα και τα πιο δύσκολα προβλήματα τα σχετικά με αυτή.

Ο πλανητης Ερμης θα μπορούσε ορθά να θεωρηθεί σαν ο βασιλιάς των λουλουδιών, γιατί όλα τα λουλούδια πάνω στη γη μας βρίσκονται κάτω από την προστασία του.Από αυτή τη νοημοσύνη ο μάγος μαθαίνει να καταλαβαίνει τη γλώσσα των λουλουδιών, δηλ. το συμβολικό νόημα των διαφόρων ειδών των λουλουδιών στη σχέση τους με τον άνθρωπο καθώς επίσης και με τους παγκόσμιους νόμους. Το χρώμα, το σχήμα και ο αριθμός των πετάλων αποκαλύπτουν στο μάγο τις αναλογίες των παγκόσμιων νόμων και βλέπει έτσι ποια είναι, στον κόσμο των λουλουδιών, η γνήσια ομορφιά. Εισχωρώντας βαθύτερα σε αυτή τη γνώση, ο μάγος μαθαίνει να κοιτά και να καταλαβαίνει το κάθε λουλούδι από εσωτερικής
απόψεως, και μαθαίνει να κατανοεί τις ιδιότητες του κάθε λουλουδιού από κάθε άποψη και να τις χρησιμοποιεί για μαγικούς σκοπούς.

Ο πλανητης Κρονος είναι ικανός να εισάγει το μάγο στην τέχνη των μαγικών αρωμάτων. Από αυτή τη νοημοσύνη ο μάγος μαθαίνει να συνθέτει αρμονικά και δυσαρμονικά αρώματα, για παράδειγμα, αρώματα που προκαλούν τον έρωτα και την συμπάθεια ή προαιρετικά όνειρα, ή αρώματα που επαυξάνουν τη δύναμη αυτοσυγκέντρωσης κάποιου ατόμου; αρώματα για διαλογισμό,αρωματικά υλικά για διάφορα μαγικά πειράματα, κ.τ.λ. Ο μάγος μπορεί να μάθει επίσης λεπτομέρειες που αφορούν την αρωματοθεραπεία, δηλ. τη θεραπεία των ασθενειών με αρώματα.

Ο πλανητης Πλουτωνας εισάγει το μάγο στη Θεία Μαγεία,ιδιαίτερα στη Μαγεία της Akasha, και τον διδάσκει πως να προκαλεί συνειδητά, στην Akasha, διάφορες αιτίες με μαγικό τρόπο έτσι ώστε να προκαλέσει συγκεκριμένα φαινόμενα στον πνευματικό, αστρικό και φυσικό κόσμο. Αμέσως μόλις ο μάγος ελέγχει πλήρως αυτό το είδος της μαγικής πρακτικής,
είναι ικανός να προκαλεί αιτίες στην Akasha αρκετά πριν από την πραγματοποίησή τους, ακόμα και χρόνια πριν από την πραγματοποίησή τους. Με αυτό ο μάγος γίνεται ένας έξοχος κύριος στον τομέα του ελέγχου της μοίρας και έχει στα χέρια του τόσο το δικό του Κάρμα όσο και το Κάρμα των άλλων ανθρώπων. Λαμβάνοντας υπόψη την ηθική του ανάπτυξη, ο μάγος δεν θα προκαλούσε ποτέ κάποια αιτία η οποία θα είχε αρνητικά αποτελέσματα σε κάποιο
από αυτά τα τρία επίπεδα. Σε ένα τέτοιο μάγο θα ανατεθεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός μυστικών που ο ίδιος δεν θα πίστευε ποτέ ότι είναι δυνατόν.

Η Σεληνη - είναι ο εμπνευστής όλων των εξερευνητών της φύσης πάνω στη γή μας. Σύμφωνα με την ανάπτυξη και την ωριμότητα της ανθρωπότητας, αποκαλείπτει διαδοχικά τα μυστικά της φύσης. Ο μάγος που ασχολείται με τη φυσική επιστήμη θα επιθυμεί σίγουρα να έρθει σε επαφή με αυτή τη νοημοσύνη, που,με επιτυχή μέσα, θα αφυπνίσει μέσα στο μάγο μία αξιοθαύμαστη διάνοια από αυτή την άποψη.

Ο πλανητης Διας - εισάγει το μάγο ο οποίος είναι σε επαφή μαζί του στα μυστήρια της Δημιουργίας όσον αφοράόλα τα επίπεδα και τις σφαίρες. Από αυτή την ευφυία ο μάγος μαθαίνει να κατανοεί ολοκληρωτικά την Akashaδηλ. την αρχή των αιτιών, και μέσω αυτής τα μυστήρια της σοφίας του αποκαλύπτονται.

Ο πλανητης Ποσειδωνας είναι γνωστός σαν ο δικαστής ολόκληρης της ζώνης που περιβάλει τη γη. Η αποστολή του είναι να ελέγχει με αυστηρότητα, μέσω των υφισταμένων του, τους όρκους που παίρνουν τα ανθρώπινα όντα πάνω στη γη, είτε αυτοί
είναι όρκοι που παίρνονται μπροστά σε δικαστήριο είτε είναι όρκοι πίστης,αγάπης, κ.τ.λ. Από αυτή τη νοημοσύνη μαθαίνει ο μάγος να καταλαβαίνει πλήρως τι σημαίνει να παίρνεις όρκο, ιδιαίτερα έναν μαγικό όρκο, καθώς και τι μπορεί να επιτευχθεί κρατώντας έναν μαγικό όρκο.

Ο πλανητης Ουρανος είναι ο φρουρός των μυστικών μεθόδων και τις αποκαλύπτει μόνο στον ώριμο μάγο.Αυτές οι μέθοδοι διευκολύνουν κάποιον να απορροφά από πλανήτες και σφαίρες πλανητικές δυνάμεις με έναν μαγικό - καββαλιστικο τρόπο και να τις χρησιμοποιεί για ειδικές μαγικές λειτουργίες στα τρία επίπεδα' το αστρικό, το πνευματικό και το φυσικό της ζώνης που περιβάλει τη γη καθώς επίσης και στον δικό μας υλικό κόσμο.Τα φαινόμενα που
προκαλούνται από την εφαρμογή τέτοιων δυνάμεων είναι τέτοιου μεγάλου βεληνεκούς που ένας μη-μυημένος θα τα θεωρούσε ότι είναι δυνατά μόνο στα όνειρα.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ





Πανσέληνος ο Έρωτας βουρλίζει το κορμί μου
και σ' ονειρεύομαι, και σ' ονειρεύομαι, και σ' ονειρεύομαι
σαν το χαμψίνι σάρωσες την έρημη ψυχή μου
και τώρα καίγομαι, και τώρα καίγομαι, και τώρα καίγομαι

Με σκλάβωσες, με λάβωσες και θέλω να πεθάνω
για να 'χω τη λαβωματιά στον κάτω κόσμο συντροφιά
και να ποθώ παράφορα τον κόσμο τον απάνω

Σαν το ταμπάκο ρούφηξες μαζί με το φιλί μου
Την αμαρτία μου, την αμαρτία μου, την αμαρτία μου
Με χτύπησες αλύπητα κι έκανες την πληγή μου
αθανασία μου, αθανασία μου, αθανασία μου

Με σκλάβωσες, με λάβωσες και θέλω να πεθάνω
για να 'χω τη λαβωματιά στον κάτω κόσμο συντροφιά
και να ποθώ παράφορα τον κόσμο τον απάνω

Στίχοι: Κ.Χ Μύρης
Μουσική: Ελένη Καραΐνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: