29.6.09

Ωροσκοπιο πατεντας του Μαικλ Τζακσον.


US5255452 (Α). Αυτός είναι ο επίσημος αριθμός της αμερικανικής πατέντας που καταχώρησε ο Μάικλ Τζάκσον στις 26/10/1993 για τη χορευτική φιγούρα στην οποία φαίνεται το σώμα του να γέρνει προς το έδαφος, ξεγελώντας τους νόμους της βαρύτητος. Το πετύχαινε αυτό ανακαλύπτοντας ένα ειδικό παπούτσι, ενισχυμένο με σίδερα και μαγνήτες, που επιτρέπει σε όποιον το φορά να δίνει μια τέτοια κλίση στο σώμα του. Την περίφημη αυτή χορευτική κίνηση την είδαμε πρώτη φορά στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού του «Smooth Criminal».


Απο το ωροσκοπιο βλεπουμε τα εξης

Η πατεντα εγινε στην μεγαλη συνοδο ΟΥΡΑΝΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,στο ζωδιο του Αιγοκερω,που μας δειχνει οτι η πατεντα αυτη θα γραψει την δικη της ιστορια και θα επιρρεασει την μουσικη σκηνη,πραγμα που ηδη εχει γινει.Δειτε τα χιλιαδες κοσμου που χορευει βασει αυτης της πατεντας.

Παρατηρουμε το τριγωνο που κανει η Σεληνη με την τριπλη συνοδο Πλουτωνα-Αρη-Ερμη,στο ζωδιο του Σκορπιου,που δινει στην πατεντα,αλλα και στον χορο μια ερωτικη διαθεση,που ερχεται μεσα απο την υπερβαση του αντικειμενικου.

Το τριγωνο Κρονου και Δια μας δειχνει οτι η πατεντα ειναι απλη και μπορει να γινει απο ολους.


2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Οντως η πατέντα δεν είναι δύσκολη, αλλά αυτός την υιοθέτησε προφανώς γιατί υπηρετούσε στο έπακρον το στυλ της κίνησης και του χορού του.
Αλλωστε από πατέντες ο Τζάκσον, ουκ ολίγες, αρχίζοντας από το πρόσωπό του!

Ανώνυμος είπε...

Να πω εδω μονο οτι αυτο που φαινεται οτι ανακαλυψε ο Τζακσον,
προυπηρχε. Η Moonwalker κινηση
ανακαλυφθηκε απο χορευτες του δρομου στις ΗΠΑ. Ο Τζακσον
ηταν αρκετα εξυπνος ωστε να
το φερει στα φιλμακια του αλλα
και να το κατοχυρωσει και νομικα.