26.5.09

Διέλευση του ΗΛΙΟΥ από τον ΤΕΤΑΡΤΟ οίκο

Με τη διέλευση του Ήλιου από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου θα στρέ­ψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, στις ανάγκες του και στους ανθρώπους του οικο­γενειακού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, θα αυξηθεί κι η επιθυμία σου να μείνεις περισσότερη ώρα στο σπίτι και, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, να αναπτύξεις και κά­ποιες δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Επίσης, θα ενδιαφερθείς και για τυχόν περιου­σιακές οικογενειακές εκκρεμότητες.

Τώρα, αρέσκεσαι να βρίσκεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με το δικό σου κόσμο όπως και με τις βαθύτερες ψυχολογικές σου ανάγκες. Ίσως σε καταλάβει μια βαθιά νο­σταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, η οποία ενδέχεται να σε επηρεάσει τόσο, ώστε να ψάξεις να βρεις ακόμα κι ανθρώπους που έχεις πολύ και­ρό να δεις. 'Η, σε πιο μεταφυσικό επίπεδο, να αναζητήσεις τις ρίζες σου ή τις αιτίες κάποιων περασμένων γεγονότων, ακόμα και τα καρμικά χρέη σου που πρέπει να ξεπληρώσεις σε αυτή τη ζωή.

Μέσα όμως από όλη αυτή την εσωτερική σου διεργασία, μπορεί να προκύψει κάτι πολύτιμο για σένα. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και, ιδιαίτερα, τη συμπε­ριφορά σου σε σχέση με αυτά. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή γι' αυτοανάλυση κι αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες θα συμβάλουν στην ψυχική σου ηρεμία, έτσι που να γί­νεις πιο αισιόδοξος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: