17.3.09

Απο αστρολογος.......διανοουμενος

Μετα το κλεισιμο του αστρολογικου περιδικου JUPITER ολα τα μελη της συντακτικης ομαδας βρεθηκαν διχως δουλεια.Ο μονος που θα συνεχισει να δουλευει ειναι ο κ.Πανοπουλος,που συμφωνα με τις αξιοπιστες πηγες θα γραφει στο ενθετο περιοδικο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από το εμπορικό site του Κ. Πανοπούλου, διάβασα τα έξης, και μάλλον είναι η δίκη του απάντηση. Την παραθέτω όπως την έκανα αντιγραφή.
Και ακολουθεί, δυστυχώς, σχόλιο δικό μου.
______________________________________________________
http://www.stardome.gr/replies/gpano/



gpano @ 17.03.2009 21:24
Ζητάω συγγνώμη αν θα ταρακουνήσω τα κλισέ αλλά δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος...ίσως λίγο σπασμένος γιατί δεν βγήκε το τελευταίο τεύχος που είχαμε ετοιμάσει, αλλά μέχρις εκεί...Το Jupiter έκανε την πορεία που έπρεπε να κάνει έστω κι αν προσωπικά θα προτιμούσα να συμπληρώσει τον ένα χρόνο.. Δεν συνέβη...Δεν πειράζει...

Θεωρώ ότι ήταν μια αξιοπρεπής προσπάθεια που μπορεί να έχει συνέχεια, μπορεί και να μην έχει- αν και το Jupiter Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό είναι Πολύ Σκληρό Για να Πεθάνει και μπορεί να αναγεννηθεί από τη στάχτη του...Σημασία έχει ότι υποστηρίχτηκε από αυτούς από τους οποίους ήθελα και έλπιζα να υποστηριχτεί- εννοώ τους αναγνώστες που το αγόρασαν και τους ευχαριστώ από καρδιάς γιατί πολλοί αναγκάστηκαν να αγοράσουν μια εφημερίδα που δεν ήταν του γούστου τους - και ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα από εξαιρετικούς ανθρώπους, που αισθάνομαι φίλους μου, που αγαπάνε πολύ την αστρολογία και που ελπίζω και θα χαρώ πολύ να ξανασυναντήσω και να συνεχίσουμε κάτω από άλλες συνθήκες..

Προς το παρόν το Jupiter μπαίνει στην κατάψυξη για να διατηρηθεί και προχωράω με άλλα σχέδια που περιλαμβάνουν άλλο περιοδικό που δεν έχει σχέση με την αστρολογία, αλλά είναι το καινούργιο μου στοίχημα άλλα και με αμιγώς αστρολογικές δραστηριότητες που έρχονται...τώρα προέχει η ανανέωση του site που θα αλλάξει ολοκληρωτικά στις αρχές Απριλίου...

η ζωή προχωράει και δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω ούτε λεπτό σε θλίψη και νοσταλγία...ούτως ή άλλως nostalgia kills....

_____________________________________________
Το σχόλιο μου


Ωραία λόγια για κάτι που ξεκίνησε λάθος από την αρχή.
Βέβαια, όλοι έχουμε δικαίωμα στην προσπάθεια, όχι στο στοίχημα.
Την προσπάθεια την προετοιμάζεις και την κτίζεις, χωρίς λάθη.
Δεν παίζεις τζόγο. Ούτε κάνει κάποιος αρπαχτές.
Δεν έκατσε η αστρολογική, άντε να κάτσει η επόμενη αρπαχτή, από τις διαφημίσεις.



Αλήθεια γιατί ήταν χωρίς διαφήμιση, δηλαδή: το prestije και η ιδέα οπού στηρίχτηκε η έκδοση του Jupiter ήταν λάθος από την αρχή! Άρα δεν ξέρετε να «δείτε» Κε Πανόπουλε! Τσάμπα πήγανε οι τυμπανοκρουσίες σας. Τσάμπα και οι παρουσιάσεις σας από την «Εκπληκτική δασκάλα σας».
Τσάμπα και τα Σαββατοκύριακα στις τηλεοπτικές εκπομπές. Άλλωστε δεν προσφέρατε και τίποτα, άλλη μια «τουλα μπουμπούλα» είσαστε και εσείς. Γιατί αν δεν μπορείτε εσείς, που όπως λέτε ξέρετε, αστρολογία, και είστε δημοσιογράφος να προτείνεται κάτι νέο και ζωντανό σε εταιρίες που κάνουν παράγωγες ποιος θα προτείνει;


Ο «Μπάμπης ο υδραυλικός», «που μας αλλάζει τους σωλήνες», άλλωστε τι προσόντα έχει ο «Μπάμπης».

Άλλα, σαν γνήσια «τουλα μπουμπούλα» εξαργυρώσατε την τηλεοπτική γυαλάδα σας, στη δύσκολη πίστα των εκδόσεων. Και αυτός ο αγώνας σας λέρωσε πολύ, υπερβολικά πολύ.

Για σκεφθείτε, λίγο, που αποτύχατε! Στην πιο εύκολη εκδοτική παραγωγή. Ένα αστρολογικό περιοδικό δεν έχει έξοδα έκτος ατελιέ, τυπογραφείο και διανομή, όλα αυτά τα είχατε δωρεάν.
Μην μου πείτε, ότι είχατε κόστος, άντε να πούμε το ατελιέ, που πληρώνετε έτσι και αλλιώς με τα πιο χαμηλά κοστολόγια. Κόστος στους «συντάκτες αστρολόγους» που δεν είναι ονόματα, αν πείτε πάνω από 50 εύρω τη σελίδα δεν θα σας πιστέψω, άλλωστε θα σας βάλουν και «χέρι» από την εφημερίδα ότι χαλάτε την πιάτσα. εσείς δεν ήσασταν που ζητάγατε «άτομα που να γνωρίζουν αστρολογία» για συνεργασία στο Jupiter. Φυσικά μην μου πείτε θα περνάνε 51 εύρω και δώρο πέντε χρόνια διακοπές στις Μπαχάμες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, παρακαλώ. Να μην κάνουμε και τσιγκουνιές! Ολόκληρη χαλυβουργική έχουμε.

Γιατί μάλλον το περιοδικό το νέο που λέει ο κύριος Πανόπουλος, θα έχει, και ελπίζω να βγάζει τα κέρδη του. Και τέλος απ’ό,τι φαίνεται, εσείς όντος δεν θα έχετε πρόβλημα. έκτος αν τα «ψευδώνυμα» του Jupiter συνεχίσουν και στο νέο που δεν είναι αστρολογικό.

Κε Πανόπουλε, εμένα, θα, με έχετε στην μπούκα! Ποιο είναι αυτό το ξεσκισμένο τσογλάνι, θα λέτε,.
Αν όχι, ευχαριστώ πολύ, με τιμάτε. Κε Πανόπουλε, δεν έχω «εμπειρία» στα «ακριβά σαλόνια». εσείς έχετε, και μπράβο σας. Δοκιμάζετε το ένα, μετά το άλλο, έτσι για έχετε, πιθανόν ποικιλία στην ζωή σας.

Εγώ, όταν ξεκινάω κάτι το πετυχαίνω, αν δεν το ξεκινήσω είναι γιατί δεν θα το πετύχω.
Όταν, εγώ ξεκινάω κάτι, είμαι Master, τις αποτυχίες της αφήνω για κακέκτυπες φωτοτυπίες που πολλές φορές είναι και τηλεοπτικές.




Υ.Γ.

Τη να την κάνουμε την ζωή χωρίς εμπειρίες, θα λέτε. Οι αδαείς λένε, για τα συνεχή τους λάθη, «θέλω να γίνω έμπειρος τοιαύτα κάνω λάθη, για να μάθω». Μάλλον έχετε πολλές εμπειρίες ακόμα στην ζωή σας. Περιμένω με αγωνιά τα απομνημονεύματα σας. Θα είναι σκέτη απόλαυση. Θα ήθελα να έχω και ένα σχόλιο σε παρακαλώ, μην μου το αρνηθείς Γιώργο.



Γιάννης Μπαρδόπουλος www.astropro.gr

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα αυτη η αστρολογαρα δεν ειδε πως δεν θα του εβγαινε το "στοιχημα".

Τετοια αστρολογια ξερει και μεχρι εκει φτανει.
Ραδαμανθυς

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πιο αντιπαθητικο ατομο απο τον Πανοπουλο δεν υπαρχει. Εχετε δει τι μαλ@κιες γραφει στο εμπορικο site του. Και τι ειναι αυτο το ηλιθιο κολλημα που εχει με τους Διδυμους και τους Τοξοτες ??

Στο μεταξυ μεσα απο το εμπορικο του site σε καθε ευκαιρια βγαζει χολη κατα των Σκορπιων. Πρεπει να εχει φαει γερη χυλοπιτα απο Σκορπινα ο τυπος...Καλα του εκανε !!