23.2.09

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΚΡΙΟΣ

Μοίρες: 25-30
Άτομα που μαθαίνουν πολύ εύκολα, που αγαπούν με πάθος και θα γνωρίσουν τιμές και απολαβές.

Κυρίαρχο Πνεύμα: Lehalel
Επίκληση: Psalite Domino, qui habitat in Sion ; annuntiata inter gentes studia ejus.

Εξουσία: Έρωτας, τέχνες, επιστήμες, τύχη.

Ιδιότητες των μοιρών:
Μοίρα 26: Μοίρα της εύκολης επιτυχίας. Λάμψη και προνόμια. Είναι πιθανόν οι πλανητικοί συνδυασμοί να δώσουν στο άτομο μια τεράστια ευφυΐα και ικανότητες απίστευτες. Ό,τι και να κάνει το άτομο θα στέφεται πάντοτε από επιτυχίες και θα έχει εξαιρετική τύχη.

Μοίρα 27: Κίνδυνος παρακμής. Από την γέννησή του το άτομο έχει τάσεις που δεν συνάδουν με τα κοινωνικά πρότυπα. Δεν έχει σεβασμό προς τις κλασικές αξίες όπως η οικογένεια. Δεν είναι όμως απαραιτήτως και ανήθικο. Έχει πολύ ανοιχτό πνεύμα και πάει χρόνια μπροστά από την εποχή του. Άτομο ικανό για εφευρέσεις και μεγάλες ανακαλύψεις. Εάν η Σελήνη και ο Άρης κάνουν σύνοδο σε αυτή τη μοίρα ή στον 8ο οίκο, το άτομο κινδυνεύει από βίαιο θάνατο ή πάρα πολύ σοβαρή αρρώστια. Εάν το Vertex βρίσκεται σ’ αυτή τη μοίρα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην όραση γιατί τα μάτια απειλούνται με μολύνσεις. Ό,τι συμβαίνει εκεί είναι προδιαγεγραμμένο και πέρα από τον έλεγχό μας.

Μοίρα 28: Η Μοίρα της εύνοιας. Εάν πρόκειται για γυναίκα, δείχνει την ροπή της προς την πολυτέλεια, την εύκολη ζωή, τις τιμές που θα έρθουν από καθαρή τύχη στη ζωή της. Τα μέσα όμως που θα μεταχειριστεί δεν συνάδουν με το ηθικό κομμάτι του βίου της. Εάν πρόκειται για άνδρα, υπάρχουν μεν οι ίδιες τάσεις, όμως με ποιότητα, γενναιοδωρία, αρετές και αξίες. Στη ζωή αυτού του άνδρα θα παίξει ένα πολύ σπουδαίο ρόλο μια πλούσια γυναίκα, είτε σαν προστάτιδά του είτε σαν σύζυγός του. Ο άντρας που γεννήθηκε σ’ αυτή τη ζωδιακή μοίρα, καταπληκτικές και χρήσιμες σχέσεις με γυναίκες. Επαγγέλματα με τα οποία θα ασχοληθεί: υφασματέμπορος, σχεδιαστής υφασμάτων, ραφή ή παραγωγή υφασμάτων.

Μοίρα 29: Μοίρα του ακούραστου μόχθου. Το άτομο θα μοχθήσει πολύ μέχρι να ανέβει και να επιτύχει. Οι γεννημένοι σε αυτή τη μοίρα ασχολούνται συνήθως με κάποια δασική εργασία, ή έχουν δραστηριότητες σχετικές με τα δάση. Υλοτόμοι, ξυλοκόποι, δασοφύλακες, υπάλληλοι ή εργάτες σε δασικές υπηρεσίες, ή απλοί περιπατητές στα δάση, ή έμποροι ξυλείας. Όλες αυτές οι ασχολίες μπορεί να είναι προσοδοφόρες και να αποφέρουν κέρδη, υπό την προϋπόθεση ο Άρης να μην βρίσκεται στον Ταύρο (εξορία του Άρη), ή σε άλλο ζώδιο της γης, Παρθένο, Αιγόκερω, σχηματίζοντας κακές όψεις με Δία, ή Αφροδίτη. Το άτομο έχει κλίση στις αγροτικές εργασίες, ασχολείται με φάρμα και οικόσιτα ζώα. Αυτή η μοίρα κάνει σύνοδο με τον αστέρα Mirach, (της φύσης της Αφροδίτης), πράγμα που σημαίνει καλή υγεία, ομορφιά, εύνοια. Όσο όμως κι αν ο Mirach είναι ευνοϊκός, δεν μπορεί να νικήσει έναν Άρη στον Ταύρο, ή έναν 7ο οίκο με κακούς πλανήτες και κακές όψεις μεταξύ τους. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες.

Μοίρα 30: Μοίρα της συναισθηματικής αδυναμίας. Φύση με αντιθέσεις, αρκετά ανεξάρτητη. Δεν ενεργεί όπως ο πολύς κόσμος. Εγωϊστής, μαχητικός, που βάζει πάνω απ’ όλα τη δική του ευχαρίστηση. Το να μην κατανοεί τις ανάγκες των άλλων έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των φίλων του. Συχνές συγκρούσεις με οικογένεια και συνεργάτες. Πάντα μια γυναίκα, η μητέρα, ή κάποια άλλη, ή ίσως και η ίδια η σύζυγός, αν πρόκειται για άνδρα, θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του ατόμου που έχει γεννηθεί σε αυτή τη μοίρα του ζωδιακού. Είτε για κακό είτε για καλό, για την ευτυχία ή την δυστυχία, την άνοδο ή την πτώση του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπορώ να ρωτήσω κάτι?Ένας φίλος μου έχει σελήνη στις 27'50 του Κριού.Θα λάβω υπόψη μου την εξήγηση για την 27η μοίρα ή επειδή είναι πολύ κοντά στην 28η θα λάβω υπόψη την εξήγηση της δεύτερης?