11.11.08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Τα ωροσκοπια διαγραφης του κ.Τατουλη




















Ο κ.Τατουλης εχει διαγραφει δυο φορες απο την Ν.Δ.Πρωτη φορα 2/4/1998 και δευτερη φορα 10/11/2008.Ας δουμε αυτες τις διαγραφες σε σχεση με το γενεθλιο ωροσκοπιο.

Πρωτη διαγραφη.Η παρουσια του Ερμη-Αρη-Αφροδιτης στον Κριο,γενεθλιες θεσεις,δεχονται την συνοδο Ηλιου-Ερμη-Κρονου-Αρη στον Κριο.Αλλωστε η ολη συμπεροφορα του ηταν και ειναι Κριαρισια.Δευτερη διαγραφη,οι γενεθλιες θεσεις ειναι σε συνοδο με την Σεληνη στον Κριο.Φωτια και λαβρα αυτα που λεει,αλλα δεχεται και τα αποτελεσματα των πυρηνων δηλωσεων και επιδοσεων.

Πρωτη διαγραφη.Ο γενεθλιος ηλιος,στους ιχθεις,ειναι σε συνοδο με τον Δια.Δευτερη διαγραφη,ο γενεθλιος ηλιος ειναι σε συνοδο με τον Ουρανο,αυτη η κολονια διαρκει μηνες τωρα και δεχεται την αντιθεση του Κρονου,οι νταβατζηδες πρεπει να πανε σπιτι τους,αλλο αν πηγε αυτος.Στην πολιτικη δεν πρεπει να βαζεις τελειες,μονο ανω τελειες.

Πρωτη διαγραφη.Η γενεθλια Σεληνη στον Σκορπιο,δεχεται την συνοδο του Χειρωνα,επαναστατης μακρας πνοης.Δευτερη διαγραφη η Σεληνη σε συνοδο με τον Ηλιο,καποτε κλαινε και οι ανδρες.

Τα υπολοιπα τα λενε και οι χαρτες απο μονοι τους......

Δεν υπάρχουν σχόλια: