2.8.08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Jacqueline Lee Bouvier Kennedy


An American Icon

Με αφορμή την πρόσφατη ημέρα γενεθλίων της, ακολουθεί μια αστρολογική αναφορά στην Jackie Kennedy.
Η Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Ωνάσης γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1929 στο Southampton. Ήλιος, Ερμής, Μεσουράνημα στον Λέοντα. Ήλιος μάλιστα στις 5 μοίρες του Λέοντα (πάλι Λέων πέφτει).Κάτι που δικαιολογεί τελείως και τον τρόπο ζωής της Kennedy.
Ο Δίας στον έβδομο ένδειξη για επιτυχημένο γάμο,oψη με Ουρανό, μάλλον επρόκειτο για τετραπέρατο άτομο. Την όλη δημοσιότητα και τον θόρυβο γύρω από το όνομα της, υποστήριξε η Σελήνη της που στεκόταν τρίγωνο με Μεσουράνημα . Σελήνη όψη με Ποσειδώνα πρόσδιδε μεγάλο ένστικτο και συναίσθημα, πράγμα το οποιο όμως σε όλη της τη ζωή κάλυπτε, και όψη με Πλούτωνα, οποu κατέλυε τα παλιά πρότυπα ζωής και ξεκινούσε νέους κύκλους (έμεινε χήρα) . Η Αφροδίτη στον όγδοο, ένδειξη για κληρονομιές, τις οποιες η Jackie βρήκε απλόχερα στη ζωή της tα λεφτά των άλλων, σε μοίρα του Αιγόκερω, απληστία για χρήματα, κάτι που φάνηκε άλλωστε στο μετέπειτα γάμο της με τον Ωνάση και την διαρρύθμιση της αποζημίωσης. Aντίθεση με Κρόνο στον δεύτερο, πράγμα που της περιόριζε την συναισθηματική έκφραση. Η αιχμή του εβδομου οίκου , που δηλώνει το σύζυγο, είναι στον Tαύρο, του οποίου ο κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, και αυτή είναι στον 8, θάνατος συζύγου - στη συγκεκριμένη περίπτωση !-, αλλά και κληρονομιά από αυτόν.
Εκτός αυτού η αιχμή του έβδομου βρίσκεται στις (σχεδόν) 17 μοίρες του Ταύρου (στις μοίρες του Λέοντα) πράγμα που δείχνει πόσο ψηλά στην κοινωνική ιεραρχία στεκόταν ο σύζυγος.
Με τον Πλούτωνα επίσης στον όγδοο οίκο της, πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα είχε απίστευτες ικανότητες να σκάψει βαθιά στο μυαλό της καθώς και σε αυτό των άλλων, αλλά και τρομερές ικανότητες αυτοσυγκράτησης. Η Jackie έγινε για τους Αμερικανους θρύλος, περισσότερο ακόμα και από τον ίδιο τον άντρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: