18.7.08

ΑΣΤΡΟΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ

Στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ που κυκλοφορει η κ.Κοντη προσπαθει να μας πει τι ειναι Αστροχαρτογραφια.Δυστυχως το αποτελεσμα ειναι μια τρυπα στο νερο.Η κ.Κοντη δεν κατεχει το θεμα.Η Αστροχαρτογραφια,τουλαχιστον απο τα μεσα του περασμενου αιωνα,θελει μελετη σε πολλους κλαδους της αστρολογιας και να φτιαξεις χιλιαδες χαρτες για εχεις εμπειρια στην ερμηνεια.Με μερικα μαθηματα και ενα αστροχαρτογραφικο προγραμμα δεν γινεσαι ειδικος στο θεμα.Αυτα τα λεει καποιος που εχει φαει 25 χρονια στο αντικειμενο και συνεχως διαβαζει και ερευνα.Η πρωτη αστροχαρτογραφικη αναλυση την εκανα το 1990 στο περιοδικο της κ.Καλογερα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.Την καλημερα μου απο Νεαπολη με τα νοστιμοτατα τριγλια,που σε λιγο θα ψηνονται διπλα στην παραλια μετα το μπανιο.Στην υγεια σας πινω ενα παγωμενο τσιπουρακι.Και δηλωνω για χιλιοστη φορα

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιβλιογραφία είχες βάλει, ή ....

χαχαχαχαχαχα
Δ. Μ.

Vassilis Papadolias είπε...

Κύριε Κορωνάκη, με όλο το θάρρος ως αναγνώστης και ως "συνάδελφος" blogger ασκών κριτική σε περιοδικά και έντυπα.

Μήπως θα ήταν καλύτερο στις αναφορές και την κριτική να διαβάζουμε αποσπάσματα που κρίνετε ότι δείχνουν την άγνοια για να μπορούμε να διαμορφώνουμε και ίδια άποψη;

Το λέω γιατί και πιο κάτω αναφερθήκατε στην Κα Πατέρα (και μάλιστα δύο φορές).

Υπάρχουν παραδείγματα αναφορών που μπορούν (ενδεικτικά δε λέω να παραθέσετε όλο το άρθρο) να παρουσιαστούν έτσι ώστε η κριτική να είναι πιο συγκεκριμένη;

Πιστεύω αυτό είναι πάντα χρήσιμο, ώστε να μιλάμε επί απόψεων και όχι επί προσώπων...

Με εκτίμηση,

Β.Παπαδολιάς

Ανώνυμος είπε...

Έλα βρε Δημήτρη μου, αφού ξέρεις δεν υπάρχει παιδεία. Παντός εγώ θεωρό ότι είναι θετικό που προσπαθούν να δώσουν αναφορές αστρο*χαρτο*γραφιας νέα άτομα. Βέβαια το θέμα είναι να μην ξεχνάνε και τους πρωτοπόρους. Εντάξει εσύ, είσαι 25 χρόνια και κάτι, εγώ τι να πω για τις προβλέψεις του Φεβρουάριου του 2008. σχολιάζω μόνο αυτές, τις άλλες τις «ξεχνάω». τι να πρωτοαναφέρω, η φωτιά στο Λονδίνο με μέρα, ώρα και τοποθεσία, η Πελοπόννησος τα ίδια, να τονίζω «υποθαλάσσιο» και να η Μεθώνη. Τα υπόλοιπα στο http://www.astropro.gr/2008_02.htm . Όσο για αλλά, άσε, πάντα οι πρωτοπόροι είναι μόνοι τους μπροστά από τους πολλούς. Μην την κατακρίνεις, σκέψου ότι είναι και τα πνευματικά παιδία σου και παιδία μου. Και σαν «παιδία» είναι φυσικό να ξεχνάνε τον γονιό τους.

Γιάννης Μπαρδόπουλος.

Vassilis Papadolias είπε...

"Βιβλιογραφία είχες βάλει, ή ....

χαχαχαχαχαχα
Δ. Μ."

Οι κανόνες ισχύουν για όλους καλέ μου Δημήτρη. Ανεξαιρέτως...

Αλλιώς δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι κομίζεις το νέο και άφθαρτο.

Καλές Διακοπές...

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια συγνωμη για την ενοχληση, αλλα πηρα το περιοδικο, και καλα τα οσα λεει, εσεις τι κανετε; επρεπε αυτη η κυρια που εχει βαλει χαρτες απο το solar maps lite, ειναιτο δωρεαν προγραμμα απο το solar fire, ειτε ειναι η v6 Deluxe ειτε η v7 Gold, και να λεει αστοχαρτογραφια. αληθεια την ρωτησε κανεις αν το lite που ειναι ενσωματωμενο στο solar fire μπορει να τις δωσεις τετοιες γνωσεις που να μπορει να γραφει για αυτην την τεχνικη.

και να ρωτησω και κατι ακομα, για τον Μπαρδοπουλο, αφου μπορει, οπως λεει στο σιτε του να γραφει ό,τι γραφει, αυτα τα λιγα γιατι δεν τα γραφει στον "Αστρολογο".

και για την κυρια αυτη να την ρωτησω, βρε κοπελα μου βαλε και λιγο το χερι στη τσεπη και παρε κανενα solar maps 3 για να σου ανοιξει τα ματια. εκτος αν μου πεις οτι εχεις το demo solar fire Gold v 7, σπασμενο και δεν εχεις πληρωσει και μια. αν το εχεις θα εχει πολύ πλακα να το παιζεις και αστροχαρτογραφος. παντος μαθε οτι update δεν κανει και μοιραια θα εισαι πισω. ασε που αυτα που γραφεις τα βρισκεις και απο ιντερνετ, τωρα εσυ το πως τα πλασαρησες στο περιοδικο ειναι αλλη υποθεση, μαλλον μασανε ταραμα. αληθεια απο που τα εκανες clopy paste;

Υ.Γ. αληθεια, μια και τα ξερετε ολα πειτε μας που θα επικεντρωθει μεχρις τις πρωτες εκλeιψεις του 2009 το παγκοσμιο ενδιαφερον.
και για την Κυρια, και για τον Μπαρδοπουλο, και για τον Ουρανιτσα, Και για τον Μελλο. και για το www.myhoroscope.gr , εσεις που ξερετε ολα περιμενουμε εμεις τα "τεκνα" να μαθουμε.

φιλικα, Αστρο*Χαρτο*Γραφος.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ο Αστρο*Χαρτο*Γραφος φαινεται να ξερει πολλα.Το solar fire Gold v 7 κανει μονο 300 δολαρια και η ενεργοποιηση γινεται μονο μεσω διαδικτιου,διαφορετικα δεν λειτουργει σωστα.Παντως το HORIZION της MATRIX κανει μονο 300 δολαρια και η ενεργοποιηση γινεται μονο μεσω διαδικτιου και δεν κυκλοφορει σπασμενο.Αυτο χρησιμοποιω απο το 1988 σε διαφορες εκδοσεις του.Η πλακα ειναι με την κυρια θα εχουμε να γελασουμε αρκετα.Οσο για τις προβλεψεις μεχρι το 2009 ας μιλησουν οι ειδικοι,εγω μαθητης ειμαι ακομη....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου αστρο*χαρτο*γραφε,

Να “διαβάσω” πίσω από τις λέξεις, μια και μοναδική λέξη, Ζήλια.
Για το περιοδικό δεν ξέρω να σου τι έγινε γιατί οι επαφές μου είναι λίγες. Οπότε ρώτα το περιοδικό.
Μου κάνει εντύπωση για τα προγράμματα που λες. Είσαι άτομο που γνωρίζει. Μονό και από την τοποθέτηση σου. Θα είναι κάλο να μας πεις το όνομα σου. Να τα λέμε και επισήμως δηλαδή, όχι στο βρόντο.
Τώρα για τα άλλα, τα παγκόσμια γεγονότα. Και επικέντρωση ενδιαφέροντος. Η πρόταση σου, ¨μυρίζει” κάλες γνώσεις. Ελπίζω να μην είναι επιφανειακές. το τι μπορώ να καταφέρω εγώ είναι άλλη υπόθεση, γι αυτό σε παρακαλώ να μην με ανακατεύεις με άλλα άτομα. Ο κάθε ένας έχει την δίκη του παρουσία. Την οποία δεν θέλω να κρίνω, αν εσύ θέλεις να μας κρίνεις, καντό. παντός μην περιμένεις από μένα. Γιατί, μερικές φορές δεν έχει άδικο ο Γαζης που λέει για συντεχνίες.
Γιατί δεν είναι εύκολο να μπορεί κάποιος να εδραιωθεί αν δεν έχει γνωριμίες ή αν δεν είναι πετυχημένος ξανθιά. Άλλωστε, όσοι έχουν καθιερωθεί, κάποιοι έχουν βοηθήσει. Και κάνεις δεν βοηθάει, ή δεν θέλει να αλλάξει.
Εγώ θα σου πω ότι έχω καλύτερη συνταγή για την μαζική αστρολογία όπως την γνωρίζουμε σήμερα. αν την πω είναι σίγουρο ότι θα την βρούνε “άσχετη”. όπως άσχετη βρήκανε πριν από τρία χρόνια, τα πιο σημαντικά κανάλια, μια πρόταση μου για τηλεοπτική εκμπομη. Στην επόμενη σεζόν ξεκίνησε η Μπίλιου, με αυτό που αποκαλεί εκπομπή. Και αν πει τι νέο μπορούμε να κάνουμε, εγώ προσωπικά δεν θα τα πω για να μην τα έχουν οι “κυρίες”.
Άλλωστε, αυτές έχουν σπουδάσει. Έχουν και πτυχία. Και φυσικά γνωρίζουν το τι πουλάει και τι θέλει ο κόσμος. Και τι νέο έχουν φέρει. ανοησίες. Γι αυτο πεφτουν οι ακροαματικοτητες. Αλήθεια, όσοι σπουδάσανε σε μεγάλη ηλικία τι κάνανε πριν; υποχρεώσεις δεν είχανε να τους τρέχουνε και μπορέσανε να “σπουδάσουν”, αλήθεια πως;.

Ενώ αυτό που λέω εγώ είναι ικανό να συντηρηθεί πολλά μα πολλά χρόνια. δυστυχώς εγώ δεν έχω καμιά εταιρία 090. θα την είχα κάνει κυρίαρχο στο παιχνίδι, και το βασικότερο leader που εξάγει και τεχνογνωσία, στην βαρβαρική know how το λένε. Ή αν θελεις και Φραντσαηζ, βαλε κάτω τα λεφτά. Και χωρίς να μπορεί κάποιος να πει ότι ληστεύουμε το κόσμο. .

Αυτά από κάποιον που δεν μπορεί να γίνει ξανθιά. Γνωρίζω ότι πολύ εύκολα το κείμενο μπορεί να θεωρηθεί εγωπαθές και εριστικό. Άλλα φίλε μου όπως τα έθεσες τα πράγματα. Έπρεπε να τα πω έτσι.

Γιάννης Μπάρδοπουλος