1.5.08

Radionics, η Ιατρική του μέλλοντος

Radionics είναι η επιστήμη η οποια χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομαγνητισμό υψηλών συχνοτήτων για την διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία ψυχοσωματικών δυσλειτουργιών. Η ραδιονικη Ιατρική δουλεύει πάνω στα ενεργειακά πεδια τα οποια περιβάλλουν όλες τις μορφές ζωής.
Χρησιμοποιείται για να δώσει ενέργεια και να διορθώσει δυσλειτουργίες στο φυσικό, αστρικό και διανοητικό πεδίο ενός ατόμου. Είναι μια θεραπευτική επιστήμη-τέχνη απαλλαγμένη από παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία της κλασσικής Ιατρικής. Η ραδιονικη Ιατρική δρα μέσω της ενέργειας οποτε μπορεί να εξασκηθεί και εξ αποστάσεως. Ο ραδιονικος θεραπευτής ενδιαφέρεται για το σύνολο του επιπεδου υγείας και ευημερίας ενός ασθενή. Η εκδηλωμένη ασθένεια και τα συμπτώματα είναι η ορατή κορφή ενός παγόβουνου. Το αόρατο τμήμα της που παραμένει σε βαθύτερα επίπεδα ύπαρξης του ατόμου που νοσεί είναι εκείνο που περιέχει τις αληθινές αιτίες της. Οι αρχές των Radionics ανακαλύφθηκαν από τον Αμερικανο γιατρό Dr. Abrams και η Αμερικανίδα χειροπρακτικος Dr. Drown συνέχισε το έργο του, ανακαλύπτοντας ότι ένας ασθενής μπορούσε πράγματι να θεραπευτεί από απόσταση, χρησιμοποιώντας ένα δείγμα αίματος σαν σύνδεσμο μεταξύ του ασθενούς και της ραδιονικης συσκευής. Αργότερα ο Lakhovsky διατύπωσε κάποιες βασικές αρχές της ραδιονικης: 1) Κάθε ζωντανός οργανισμός εκπέμπει ακτινοβολία 2) Οι ζωντανοί οργανισμοί μπορούν να δέχονται και να ανιχνεύουν κύματα 3) Κάθε ιπτάμενο ov κατέχει την ικανότητα εκπομπής και λήψηs κυμάτων ενώ τα ζώα που δεν μπορούν να πετάξουν έχουν μικρότερη αυτή την ικανότητα.
Για την ραδιονικη διάγνωση οι περισσότεροι θεραπευτές χρησιμοποιούν ένα μικρό δείγμα από τα μαλλιά του ασθενή για να δημιουργήσουν ένα σύνδεσμο μεταξύ του οργανου που πάσχει και του θεραπευτή. Μια από τις πολύτιμες ανακαλύψεις του Dr. Adams ήταν η δυνατότητα να ανακαλύπτει τις ασθένειες πριν αυτές εκδηλωθούν στο φυσικό σώμα. Κανένα σύστημα θεραπείας δεν είναι 100% αποτελεσματικό αλλα η εμπειρία των δεκάδων ετών έχει δείξει ότι η ραδιονικη ιατρική είναι αποτελεσματική. Στους ρευματισμούς, στις αλλεργίες, στις αρθρίτιδες, στις διανοητικές διαταραχές, στις μετεγχειρητικές καταστάσεις, στον έλεγχο του πόνου η ραδιονικη ιατρική είναι πολύτιμη.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Ροδοποuλου "Aστροβιοχημικη Ιατρική"

1 σχόλιο:

medousa είπε...

Καλως όρισες και καλή συνέχεια!