14.5.08

Αστρολογία~ Gordon Smith «διάμεσος» ή απατεώνας?


Προσωπικά κανείς στον κόσμο αυτό δεν θα μπορούσε να με πείσει ότι υπάρχει σύνδεσμος επικοινωνίας με τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει. Ωστόσο καταλαβαίνω πως όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, κανένας μας δεν είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια τέτοιου είδους κατάσταση. Σε τέτοιου είδους «καμπές» πάντα εμφανίζονται οι επιτήδειοι σαν πεινασμένες ύαινες να λεηλατήσουν την ψυχή μας και την τσέπη μας. Αυτό με παρακίνησε να δω το ωροσκόπιο του Gordon Smith.


Γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1962 κάτω από το ψυχικά «δεκτικό» ζώδιο του Καρκίνου ο Smith έχει την έμφυτη ικανότητα να διεισδύει στο μυαλό του συνομιλητή του και να «αντλεί» πληροφορίες. Αυτή η «ικανότητα» ενισχύεται από την Εστία και την Δήμητρα στο ζώδιο του Καρκίνου σε σύνοδο με Ήλιο. Αυτό σημαίνει πως ο Smith είναι απόλυτα εναρμονισμένος με την διαίσθηση του ( Εστία) και ξέρει πολύ καλά πώς να γίνει ο ιδανικός παρηγορητής (Δήμητρα). Έχει μάθει από μικρό παιδί να είναι η «μητέρα» του ευατού του αλλά και όσων άλλων χρειαστεί. Αυτό είναι κάτι που το έχει μάθει πολύ καλά να το κάνει από την παιδική του ηλικία. Ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που μπορεί να ανακουφίσει κάποιον άλλον ψυχικά. Τρίγωνο Χείρων – Δήμητρας.

Αυτό που υποτίθεται προσφέρει ,φαίνεται από το εξάγωνο Χείρων –Άδη. Αυτό μεταφράζεται ως εξής: θεραπεύω τον θάνατο ή ότι συνδέεται με αυτό… Άλλωστε το τρίγωνο του Άδη με τον Πλούτωνα του δίνει την δύναμη να το κάνει. Στο σημείο όμως αυτό έχουμε την λύση του μυστηρίου: όψη αντίθεσης Ποσειδώνα – στον ισχυρό Σκορπιό – Άδη. Αυτό από μόνο του μας δείχνει πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ο Smith «παραπλανεί» σκόπιμα ή μη…


Από την άλλη με Χείρων στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους, να τους συμπονέσει αλλά επί της ουσίας δεν μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο του τον ευατό. Αυτό ενισχύεται και από την σύνοδο Δια – Χείρων. Και ο άνθρωπος που δεν μπορεί να βοηθήσει πρώτα από όλα τον ευατό του δεν μπορεί κατά συνέπεια να βοηθήσει και τους άλλους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την ερμηνεία της Medousas, θα ήθελα να επισημάνω πως χωρίς τον ωροσκόπο και τους οίκους κάθε ωροσκόπιο είναι ελλιπές και δεν θα πρέπει να δίνονται τόσο αβίαστα οι ερμηνείες.
Ο συγκεκριμένος αναφερόμενος είναι μία περίπτωση σημαντική με εμφανή ψυχικά χαρίσματα, άλλωστε μπορεί να συμβεί αυτό που κάνει.
Επίσης συγχωρείστε μου την παρατήρηση, αλλά ο Χείρων δεν αποκαλείται στο γραπτό λόγο Χείρων αλλά Χείρωνας.

Ευχαριστώ και συνεχίζω να διαβάζω το blog σας.

medousa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
medousa είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε!
Το Χείρων δεν είναι λάθος. Συμφωνώ απόλυτα ότι για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για ένα αστρολογικό χάρτη θα πρέπει να έχουμε και τον ωροσκόπο.Ο ωροσκόπος όμως προκύπτει από την ακριβής ώρα γεννήσεως που είναι προσωπική πληροφορία την οποία συνήθως δεν μπορούμε να εκμαιεύσουμε.
'Ετσι λοιπόν προσπαθούμε να κατανοήσουμε έναν αστρολογικό χάρτη εν μέρει βέβαια, μέσα από τις όψεις. Και οι όψεις μας δίνουν σημαντικές πληροφοριες...
Πάντως κάθε παρατήρηση είναι καλοδεχούμενη μια και αυτό προσαθούμε εδώ μια αμφίρομη επικοινωνία με τον αναγνώστη. Σας ευχαριστώ!

medousa είπε...

Συγνώμη αμφίδρομη ήθελα να γράψω!