4.5.08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Τελευταια γινονται σημεια και τερατα στον αστρολογικο διαδικτυακο χωρο.Ας δουμε το θεμα

απο την μερια της προπαγανδας και ας βγαλει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα.

Οι Αγγλοι ακολουθουν την αρχη κατα την οποια οταν κανεις ψευδεται πρεπει να ψευδεται με θρασυτητα,αδιαντροπα,ασυστολα,να λεει αδιανοητα ψεμματα και να προσκολλαται σε αυτα.Να τα υποστηριζει δε μεχρι σημειου να καταστει γελοιος.Τοτε το τερατωδες ψεμα γινεται πιστευστο και φερνει αποτελεσματα.

Διαδοχος αυτης της αρχης ειναι ο Γκαιμπλες που υποστηριζει

Εαν διαδωσει κανεις ψεμα,αρκετα μεγαλο,και το επαναλαμβανει συνεχως,ο κοσμος θα καταληξει τελικως να το πιστεψει.Ενα ψεμα ομως μπορει να διατηρηθει μονον οσο καιρο το κρατος μπορει να διαφυλαξει τον λαο απο πολιτικες,οικονομικες και στρατιωτικες συνεπειες αυτου του ψεματος.Ειναι λοιπον ζωτικης σημασιας για το κρατος η χρησιμοποιηση ολων τον δυναμεων του ωστε να απογορεψει καθε αμφισβητηση,γιατι η αληθεια ειναι ο ηθικος εχθρος του ψεματος και κατα επεκταση η αληθεια ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος του κρατους.


Τα ανωτερω τα εχουν σπουδασει μερικοι αρκετα καλα και κανουν το παιγχιδι τους σε αφελεις
ανθρωπους που δεν ξερουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.Ακομη και το πιο αναιδες και θρασυ ψεμα αφηνει πισω του ιχνη,ακομη και αν εχει διαψευσθει πληρως.Αυτο ειναι γνωστο σε ολους τους ταλαντουχους ψευτες και σε οσους συνωμοτουν για να προαγουν την τεχνη του ψεματος.Μονοι αυτοι οι ανθρωποι γνωριζουν τοσο καλα πως να χρησιμοποιουν το ψεμα για τους χαμερπεστερους των σκοπων τους.

Αλλα ο σοφος λαος μας λεει ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι βρε Ουρανίτσα.
Σιγά μη γίνονται σημεία και τέρατα στον διαδυκτιακό αστρολογικό χώρο.
Στο σάιτ ενός μισότρελου γίνονται, που τον διαβάζουν 5 άνθρωποι όλοι κι όλοι και αυτοί συνεχώς μειώνονται.
Άσε που του την λένε κιόλας και κοντεύει να σαλτάρει (άραγε γίνεται να σαλτάρει περισσότερο από όσο είναι ήδη σαλταρισμένος?)
Μάλιστα εσύ γνωρίζεις πολύ καλά πως εξ αιτίας του έρχονται και γίνονται ενεργά μέλη εδώ με το ίδιο όνομα ή άλλο.
Αντί να λες κι ευχαριστώ βρε Ουρανίτσα, που γελάνε με την ψυχή τους όσοι διαβάζουν, γκρινιάζεις κι από πάνω?
Δωρεάν διασκέδαση έχουμε.
Και όσοι τον υποστήριζαν, ούτε αυτοί πια τον υποστηρίζουν, γιατί προφανώς κατάλαβαν πως κινείται από ιδιοτέλεια ενώ αυτοί όχι.
Και δεν άντεξαν άλλο την ξεφτίλα των ύβρεων (όπως κι εμείς άλλωστε) για χάρη ενός άνεργου, πάσχοντα από παρατεταμένη στέρηση έκφρασης της λίμπιντο.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κλέφτης και ο ψεύτης δεν έχουν χαρεί ούτε τον πρώτο χρόνο, ούτε καν για μια στιγμή.
Γι αυτό σου λέω λυπήσου τον λιγάκι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "Ουρανίτσα" προπαγάνδα αποκαλείτε εσείς το γεγονός ότι οι πολύ κολητές σας αυτές κυρίες και συνεργάτισες σας ομολόγησαν (έμμεσα) οι ίδιες ότι είναι σατανίστριες, αφού συναναστρέφονται σατανιστές και γράφουν (με ιδιαίτερη "θέρμη") στο σατανικό site darkside.satanismos?

Αυτό κύριε λέγεται ομολογία και όχι προπαγάνδα!

Ανώνυμος είπε...

Προπαγάνδα λέγεται και μάλιστα ΑΝΗΘΙΚΗ και τιποτένια.
Επίσης λέγεται βλακεία, ηλιθιότητα, ανοησία, ηθική κατάπτωση, εμμονή, τρέλα, παραλήρημα.
Διότι αν γράφεις κάπου, δεν σημαίνει πως ταυτίζεσαι με αυτό το κάπου. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που δεν καλύπτουν φυσικά μία αρρωστημένη συνειδητότητα, αλλά καλύπτουν όσους ανθρώπους είναι υγιείς και πάνε μπροστά χωρίς να ζητιανεύουν αναγνώριση και πλούτο εις βάρος των άλλων.
Ο γνωστός διασυρμένος μοιάζει με εκείνους τους ξεχασμένους καταθλιπτικούς, που μόνο οίκτο μπορούν να σου προκαλέσουν.
Εμείς απολαμβάνουμε την υγιή πορεία μας, έχουμε την εκτίμηση των ανθρώπων και την όμορφη ζωή μας ενώ αυτός έχει ΜΟΝΟ το δηλητήριο μιας ανύπαρκτης καθημερινότητας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο κάθε νοήμων αναγνώστης-χρήστης του κάθε φόρουμ έχει τη λογική να επιλέξει και να καταλάβει στο χώρο που κινείται αν εξυπηρετεί σκοπούς ή όχι.
Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό γιατί νομίζω ότι παίρνω πράγματα και αυτό επιλέγω.Νομίζω ότι είστε από τους ελάχιστους χώρους που προσφέρεται γνώση ανιδιοτελή.

Ανώνυμος είπε...

Τον καινούριο όρο Αστρο Φ(λ)όρουμ τον ξέρετε?

Ανώνυμος είπε...

Παράθεση δημοσίευσης Astrocat: "Διότι αν γράφεις κάπου, δεν σημαίνει πως ταυτίζεσαι με αυτό το κάπου."

Αγαπητή κυρία Astrocat γράφετε τακτικά και με "θέρμη" στο site "darkside.satanismos" (με το ψευδώνυμο Laxsmi), γράφεται συγκεκριμένα εκεί (προφανώς στα πρώτα στάδια της μύησης σας) φρικιαστικές απορίες σαν την επόμενη: "Ο μυημένος σατανιστής πρέπει απαραίτητα να κλειστεί για λίγο σε ένα φέρετρο με το νεκρό σώμα;;; Στον «σατανικό δείπνο» πίνουν ένα υγρό μίγμα ανακατεμένο με αίμα ανθρώπινο, ούρα και κρασί;;;" και παρ' όλα αυτά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν ταυτίζεστε με αυτόν τον χώρο;

Υποτιμάτε πάνω απ' όλα το δικό σας νοητικό επίπεδο κυρία μου!

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μου νοητικό επίπεδο λαχανέμπορα, είναι αυτό που προσκυνούσες όταν έγραφα στο φόρουμ σου γιατί είχες ανάγκη την υπόστασή του.
Και όταν ξεστραβώθηκα και αποχώρησα τελευταία από όλους, άρχισες να παρανοείς με όλους και όλα και τώρα ψάχνεις σαν τους ρακένδυτους να πιαστείς από κάπου.
Ποια μύηση βρε μικρόψυχε άνθρωπε?
Η ερώτηση που διατυμπανίζεις έχει λόγο και σκοπό και δεν τολμάς να βάλεις και την απάντηση.
Η μήπως και στενό σου πρόσωπο που έφτιαξε το φόρουμ αυτό, επειδή το έφτιαξε, ταυτίζεται κι αυτό με το σατανισμό?
Δεν βαρέθηκες ακόμα να διασύρεσαι και να γίνεσαι ρεζίλι?
Λυπήσου λίγο τον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

Απλα μια ερωτηση. το αιμα θα ειναι διαβητικου . Για να ξερω εαν θα παρω ινσουλινη. Αστροκατ μην μασας. Και εγω εχω διαβασει Μαρξ αλλα δεν ειμαι κομμουνιστης. Εδω αλλοι διαβαζουν αστρολογια , το παιζουν αστρολογοι αλλα δεν εγιναν ποτε. Διοτι ενημερωσε τους αγαπητη Astrocat οτι η αστρολογια ειναι πρωτα αυτοβελτιωση και μετα ολα τ΄αλλα. Αλλα τι να περιμενει κανεις απο ανθρωπο που ειρωνευεται μεσα απο το σαιτ του την δασκαλα του στην Αστρολογια. Και δεν εννοω την εξ αλλοδαπιτας μιλαω την Εν Ελλαδι.

Ραδαμανθυς

Ανώνυμος είπε...

Ραδάμανθυ,

Αν και δύσκολο για τη διαστροφή κάποιου να πιστέψει πως δεν σε γνωρίζω, έχω να σου πω, πως τα γραπτά σου είναι σαφή, ξεκάθαρα και πάνω απ' όλα ουσιαστικά.
Ευτυχώς λέω μόνο!!!!!!