16.5.08

Aστρολογία~ Η ωραία Ελένη ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο της με τον Άλφα για άλλα 3 έτη!



Όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο Μεγάλο Κανάλι δίπλα στον κύριο «τινάζω την Μπάνγκα στον αέρα», κανείς δεν φανταζόταν την μετέπειτα απόλυτα επιτυχημένη εξέλιξη της στο χώρο της τηλεόρασης. Η γλυκιά Ελένη αγαπήθηκε εξίσου από άντρες και γυναίκες όσο κανείς άλλος ποτέ ξανά. Αυτό συνέβη διότι η Ελένη κατόρθωσε να συνδυάσει τον προσγειωμένο χαρακτήρα της με την ακαταμάχητη ομορφιά της. Άμεση, γλυκιά, ανθρώπινη, ευχάριστη, έξυπνη το κορίτσι που πέρασε δύσκολα στα παιδικά της χρόνια κατόρθωσε δικαιωματικά να κερδίσει όλα όσα είχε ονειρευτεί και ακόμη κάτι παραπάνω!

Είναι πολύ δύσκολο να την αποκρυπτογραφήσεις και αυτό γιατί δεν είναι μια αντιπροσωπευτική Σκορπιός (29 Οκτωβρίου 1969) . Με τέσσερις πλανήτες: Ουρανό, Αφροδίτη, Δια και Ερμή στο ισορροπιστικό ζώδιο του Ζυγού η ομορφιά, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία είναι τα δυνατά της χαρτιά.

Ανήκει σε μια γενιά η οποία γεννήθηκε με τον Πλούτωνα στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει πως η γενιά αυτή πήρε πολύ σοβαρά την ζωή της, επικεντρώνοντας την ύπαρξη της σε θέματα που είχαν να κάνουν με την υγεία, την εργασία, την έρευνα και με το πώς θα βάλουν την ζωή της σε μια τάξη. Σε αντίθεση με εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα στο ζώδιο του Λέων. Η σύνοδος του βαρύ αυτού πλανήτη με τον επαναστάτη Ουρανό μας δείχνει πως η τηλεόραση της πηγαίνει γάντι και έχει την ικανότητα να την «εξουσιάζει» απόλυτα. Η Ελένη όταν μας μοιράζει φιλιά το πρωί και μας λέει είμαι βράχος το εννοεί. Ο Άρης της βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό απλά σημαίνει πως όταν οι άλλοι σταματούν εκείνη μπορεί και συνεχίζει. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα ενισχύει την παραπάνω πεποίθηση.

Προσέξτε τώρα: ανανέωσε το συμβόλαιο της κάτω από το καθεστώς όψης συνόδου transit Ουρανού στους Ιχθύες με τον γενέθλιο Βόρειο δεσμό της και transit Δια σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη της. Η δεύτερη όψη μπορεί να δημιουργεί νευράκια και εντάσεις όμως ανοίγει την πόρτα της θεάς τύχης. Σοφά λοιπόν ανανέωσε το συμβόλαιο της όπως είπε και η ίδια σήμερα για 3 έτη. Μετά πολύ πιθανόν να την δούμε σε άλλα πράγματα…

Click πάνω στην εικόνα για μεγιστοποίηση του αστρολογικού χάρτη~

Δεν υπάρχουν σχόλια: