22.4.08

Οταν ένα αστρολογικό φόρουμ μετατρέπεται σε κακό σκηνοθετικό παραλήρημα...

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω, πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πιστεύει, πως φορώντας ράσα, απαλλάσσεται από την ανθρώπινη υπόσταση.
Και μάλιστα ράσα παραπλανητικά, όχι μόνο για τους άλλους, αλλά γι αυτόν τον ίδιο πρώτα απ' όλα.
Χρησιμοποιώντας την αστρολογία και έναν ιστοτόπο, τοξεύει προς κάθε κατεύθυνση, με βέλη γεμάτα χολή και απελπισία, διασύροντας αυτήν και το πραγματικό της νόημα.
Είναι πράγματι αξιοσημείωτο το πως κατάφερε να μετατρέψει έναν αστρολογικό τόπο, σε σκουπιδότοπο αποβλήτων.
Τσακωμοί, βρισιές, ανυπόστατες καταγγελίες, ανακρίβειες, δυσφήμηση, διάλογοι που οδηγούν στην παραφροσύνη, συκοφαντίες, ασύστολα ψέματα, ανούσιες αντιπαλότητες, χολή, φαντασιοπληξία, αναθεματισμοί, εχθρότητα, ύπουλες κινήσεις, άνανδρα χτυπήματα, είναι μερικές από τις ακαθαρσίες που βρωμίζουν έναν ιστοτόπο, στο όνομα της ποιοτικής αστρολογίας.
Το θέμα όμως είναι πως βρωμίζουν μόνο αυτόν, διότι η δυσοσμία έχει τόσο εύρος, που κανείς υποψιασμένος άνθρωπος δεν αντέχει να πλησιάσει.
Αλλά και όποιος ανυποψίαστος πλησιάσει και ξεγελαστεί, φεύγει αμέσως με το αληθινό του πρόσωπο, παραμένοντας μόνο τα γνωστά προσωπεία που εφεύρει ο ίδιος.
Η σήψη είναι τόσο μεγάλη, που έχει κάνει εντύπωση σε όλους όσους ασχολούνται με την αστρολογία και την αγαπούν αγνά.
Το να γίνει κάποιος περίγελο στο χώρο του, σαφώς είναι μια απελπισία γι αυτόν που την υφίσταται, αλλά η μεγαλύτερη απελπισία, είναι το γεγονός πως ο ίδιος τη συντηρεί και την τροφοδοτεί με κάθε τρόπο.
Η ποιοτική αστρολογία δεν μπορεί να υπάρξει σε βαλτωμένους τόπους, ανίκανων νεκροθαφτών.
Οι κάθε είδους επινοήσεις που καταντούν κακά σκηνοθετημένα θρίλερ, είναι τόσο άχρηστες για το νου που αστραποβολεί, όσο και μια σάπια ντομάτα στο ψυγείο μας.
ΚΑΝΕΝΑΣ τόπος δεν μπορεί να είναι καθαρός και ακέραιος, όταν ο κάτοχός του συλλέγει τα λασπόνερα της φαντασίας του στο κατώφλι.
Το μόνο που θα καταφέρει είναι να τον πνίξουν.
Είναι ντροπή και αίσχος να μη σέβεται κάποιος τον ίδιο του τον εαυτό και να τον περιφέρει σαν μαριονέτα συκοφάντησης άλλων.
Η αστρολογία δεν χρειάζεται μαριονέτες δήθεν κατατοπισμένες καλά.
Το νου σας αποτυχημένοι πρόσκοποι της αστρολογίας.
Στο εξής θα αναφέρομαι συχνότερα.... και παντού.

13 σχόλια:

_ είπε...

Δεν συμβαίνει μόνο με το συγκεκριμένο forum. Προχθές αλλού διέγραψαν με φασιστικό τρόπο δημοσιεύματά μου που έκαναν ρεζίλι κάποιες μακιγιαρισμένες αστρολόγες από την ανωνυμία τους μετά από ευγενέστατη αμφισβήτηση από την πλευρά μου κάποιας τεχνικής, μου επιτέθηκαν με αγενείς και εριστικές εκφράσεις, με κατηγόρησαν ότι αποστρέφω τον κόσμο από τη γνώση, ότι είμαι ημιμαθής και αχάριστος (λες και μου είχαν δώσει κάτι και μου το πήραν, λες και με είχαν γνωρίσει). Είναι οι ίδιοι που από τη στιγμή που έγινα μέλος του παρόντος ιστολογίου τα τσιράκια τους είχαν λυσσάξει να σταματήσω να γράφω εδώ. Είναι οι ίδιοι που έσβησαν το link του Κορωνάκη για να μην τους χαλάσει την πιάτσα μια χούφτα αυτόνομων εραστών της Αστρολογίας. Μοιάζουν με αυτούς που όταν κατήγγειλα αντιγραφή βιβλίου, μου είπαν ότι χρησιμοποιώ τακτικές γνωστού Αστρολόγου. Η φράση "Αφησέ τον" (τον Οφιούχο) έχει ειπωθεί.
"Ελα σε μας, έλα σε μας, ψου ψου ψου τα κρυφά μηνύματα". Κι όταν πάω σε αυτούς λένε "φύγε από μας, εμείς θέλουμε να ακούμε μόνο ό,τι μας αρέσει". Καταλαβαίνω πόσο τους ενοχλώ όλους. Ας είναι, μου αρκεί ότι ακόμα και τόσο χρόνο μετά, κάποιος έκανε θετική αναφορά σε μένα σε άλλη ιστοσελίδα χθες και υπάρχουν δόξα τω θεώ και πολλοί ανώνυμοι. Υπάρχουν και οι νηφάλιοι άνθρωποι που δεν βλέπουν ότι κυνηγώ ξεροκόματο, αλλά απλά ένα βήμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗΣ και το μόνο βήμα είναι εδώ. Να τα λέτε, να τα λέτε όμως για όλους και για όλα χωρίς να χαρίζεστε σε κανένα. Μην επικεντρώνεστε σε μια ομάδα ή σε ένα άτομο, οι φασίστες είναι κρυμμένοι παντού.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη, έχεις απόλυτο δίκιο και φυσικά θα τα λέμε (λέω), αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να ανακαλύπτω όλες τις τυχόν "άσχημες" τακτικές.
Απλά κάποια στιγμή, ξεχειλίζει το ποτήρι και αυτό εδώ ήταν μια έκφραση αυτού του ξεχειλίσματος.

Οσο για σένα, συνέχισε να δίνεις αυτά που δίνεις, διότι λίγοι διαθέτουν το πακέτο σου, σε ότι αφορά την ευαισθησία και την ψυχική αλλά και τη νοητική.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι στο θέμα, διότι η κατρακύλα δεν έχει σταματημό.
Ο συγκεκριμένος ιστοτόπος έχει μηχάνημα σαν αυτά του metro και ανοίγει σύρραγες στο υπέδαφος της ξεφτίλας.
Μην ασχολείστε κύριοι, κακό του κάνετε, όχι καλό.
Η κατάσταση είναι τραγελαφική.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Απο την ομορφη Ανδρο,που εχω ελθει οικογεινιακα,ειδα τις τελευταιες μερες σημεια και τερατα να γινονται στον αστρολογικο χωρο.Επειδη ειμαι κουλ αυτη την περιοδο,παρεα με την οικογενεια μου και 15 αλλους φιλους,απο το εξωτερικο,λεω να μην ασχοληθω με τον βορβορο μερικων,διοτι χαλαω το ΚΑΡΜΑ μου και βαζω δαιμονες στην σκεψη μου.Η Πολις του Καβαφη ειναι αυτο που τους χαρακτηριζει και ασε τους να βραζουν στο ζουμι τους.Αλλωστε τωρα κανω τους θαλασσιους περιπατους μου,με ενα 15μετρο ιστιοφορο ενος φιλου,μοναδικες στιγμες στο νησι της ακολασιας,οπως το νομιζει ο ενας και μοναδικος αστρολογικος Πουαρο της ντοπιας αστρολογικης διανοησης.Αυτα τα ολιγα και γυριζω στην κοσμαρα μου και δεν δινω σε κανενα το δικαιωμα να μου χαλα την ηρεμια μου,που με καπο εχω κατακτησει.ΚΛΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μείνε στην Ανδρο ouranitsa, άλλωστε κατά κάποιους "αστρολόγους" έχεις και πρόβλημα με την αισθητική σου, οπότε για να το λένε αυτοί, να είσαι σίγουρος πως επέλεξες και πάλι το καλύτερο!!!
Χαιρετίσματα και ευχές στην οικογένειά σου και σύντομα από κοντά, στο νησί της ακολασίας, που κάποιοι κολασμένοι απότιστοι, ζηλέύουν την τύχη σου.

Vassilis Papadolias είπε...

Ρε παιδιά, τι κάθεστε και ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας; Τι κάθεστε κι ασχολείστε τι έκανε ο κάθε ένας, τι είπε, πώς το είπε και τι εννοούσε και το είπε για μένα και γράφετε μπηχτές ο ένας για τον άλλο, καθένας από το δικό του χώρο να απαντά στο τι είπε ο άλλος; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό μόνο αποστροφή προκαλεί; Άσε που γράφετε και έμμεσα έτσι ώστε να καταλαβαίνεστε μόνο μεταξύ σας πέντε άνθρωποι τι εννοείτε. Οι πέντε που το βράδυ βγαίνετε για μπύρες ανταλλάσσετε μηνύματα κωδικοποιημένα για το ποιος είπε τι και που. Δεν είναι λίγο ξεφτιλέ αυτά ρε παιδιά; Αν κάποιος δε φέρεται σωστά, αφήστε θα τον κρίνει και το κοινό του και ο χρόνος. Με το ξεκατίνιασμα τι βγαίνει; Αφήστε που μεταξύ σας που γνωρίζεστε ξέρει ο ένας το διπλό προσωπείο του άλλου της περισσότερες φορές. Κατηγορώ εδώ τον άλλο και πάω στον άλλο και γράφω με άλλο όνομα και κατηγορώ τον τόπο εδώ. Τι ξεφτιλιές είναι αυτές; Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με την αστρολογία και να τελειώνουμε;

Φιλικά

Ο Ανώνυμος (όπως και σεις άλλωστε)

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λες καλά μεγάλε ή μεγάλη!!
Σημασία πάντα έχει ο τρόπος που ασχολείσαι με κάτι. Αυτός είναι που θα ανυψώσει ή θα βυθίσει αυτό το κάτι.
Φυσικά ασχολούμαστε με την αστρολογία, μπορείς να το διαπιστώσεις άλλωστε από τις παραθέσεις.
Και φυσικά κάθε άνθρωπος που έχει μία υγιή ευθυξία, θα αναφερθεί στα σκουπίδια που κάνουν την όσφρησή του και όχι μόνο να υποφέρει.
Το ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας είναι ένα άλλο θέμα που δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις.
Αλλωστε δεν είμαστε εμείς που δημιουργούμε τα γνωστά θέματα, αλλά ένας και μοναδικός γνωστότατος διασυρμένος.
Κάνε εσύ τη δουλειά σου και άσε κι εμάς να ξέρουμε καλύτερα.
Φιλικά και όχι ανώνυμα, αν έψαχνες καλύτερα, ΟΛΟΙ είμαστε γνωστοί ονομαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Και να προσθέσω πως όποιος δεν καταλαβαίνει τι γράφουμε ή δεν τον ενδιαφέρουν, έχει τη δυνατότητα να μην τα διαβάζει.
Δεν είναι υποχρεωτικό το διάβασμα και το κομπιούτερ διαθέτει και on -off όπως και το χειριστήριο της τηλεόρασης.
Επίσης αναφερόμαστε σε πρόσωπα και καταστάσεις,όπως εμείς κρίνουμε σωστό να το κάνουμε και εγώ προσωπικά κάνω την πλάκα μου.
Δεν προσπαθώ να διορθώσω την ατσρολογική πραγματικότητα στην Ελλάδα, γιατί απλά δεν αυτό δε γίνεται.
Δεν ζω από την Αστρολογία και θεωρώ πως όποιος ζει από αυτό κοροιδεύει τον εαυτό του και την κοινωνία.
Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αστρολόγοι.
Οι επαγγελματίες αστρολόγοι είναι εξ΄ορισμού άτομα,που κανείς άνθρωπος με στοιχειώδη λογική και παιδεία δεν τους παίρνει στα σοβαρά.
Άρα μόνο να γελάω μπορώ με όσους το παίζουν ποιοτικοί σωτήρες επειδή έχουν αναδουλειές και είναι στα αζήτητα.
Και ανταλλάσουν και βαρύγδουπα δήθεν επιστημονικές απόψεις για αναβάθμιση της αστρολολογίας, που δήθεν μόνο αυτοί αγαπούν πραγματικά και κανένας άλλος.
Λοιπόν σε πληροφορώ πως ΚΑΝΕΝΑΣ επαγγελματίας αστρολόγος δεν είναι σοβαρός. Και με τη λέξη ΚΑΝΕΝΑΣ κυριολεκτώ και δεν κάνω καμία εξαίρεση.
Εμείς που λες ότι ξεκατινιαζόμαστε, απλά κάνουμε την πλάκα μας. Ενώ οι αντιδικίες για την αναβάθμιση του τοπίου της αστρολογίας, είναι για τη δόξα και το χρήμα.

La Pelle Noir

Vassilis Papadolias είπε...

Εγώ νομίζω παιδιά πάντως ότι την ενέργεια σας σπαταλάτε και εικόνα δίνετε ότι ξεκατινιάζεστε. Τώρα αν δεν το δέχεστε εσείς, δικαίωμα σας είναι, απλά θεώρησα ότι πρέπει να κατατεθεί εδώ και μία διαφορετική άποψη γιατί αυτή τη γκρίνια για την κατάντια της αστρολογίας την έχω βαρεθεί πια από κάθε απογοητευμένο παλικάρι που δεν μπόρεσε να τα βρει με τον τάδε ή τον δείνα που μέχρι τώρα συνεργαζόταν...

Φιλιά σε όλους και συνεχίστε ακάθεκτοι...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Δεν δινουμε αφορμες.Εχουμε σταματησει εδω και καιρο με τον κυριο.Αλλα ετσι στα ξαφνικα,θεος ξερει απο πια αφορμη,μας κανει επιθεσεις,παλαια σταφυλια φυνισμενα,που μας θιγουν σας ατομα,γιαυτο και τα σχετικα σχολια.Εμεις προχωραμε με την τρελλα μας,αθωοι μεσα στην αγνοια μας,και κανουμε αυτο που πιστευουμε.Ολα τα αλλα ας τα κρινει ο Κρονος-Χρονος και η προσωπικη ιστορια του καθε μελους του ιστολογιου αυτου.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

100% σύμφωνος με la pelle noir. Κανένας επαγγελματίας δεν είναι σοβαρός. Γέμισε η Αθήνα με ζωντοχήρες που από απογοήτευση το ρίχνουν στην Αστρολογία όπως παλιότερα οι κυρίες τρέχανε στο κουμκάν για να ξεχάσουν τον πόνο τους.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν εννοώ μόνο τις κυράτσες αστρολόγες, αλλά ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ζει από την αστρολογία και είναι επαγγελματίας.
Και μερικούς -και κυρίως μερικές-, που το όνομά τους αναφέρεται με μεγάλη ευλάβεια από ενασχολούμενους και μη,με την αστρολογία. Και στην πορεία του χρόνου κοντεύει να γίνει σχεδόν μυθικό για τη δήθεν σοβαρότητά τους και τις δήθεν γνώσεις τους.
Και το παίζουν και αφ' υψηλού τώρα.
Αφού τόσα χρόνια πλουτίσανε από το "επάγγελμα" και τις στήλες με τις ανόητες προβλέψεις των περιοδικών, τώρα πάνε να σώσουν την υστεροφημία τους και να το παίξουν ποιοτικοί.
Λοιπόν το γεγονός είναι ένα: ότι το να πηγαίνει κάποιος σε επαγγελματία αστρολόγο και να πληρώνει για να του πει το ωροσκόπιο, δείχνει πόσο μαλάκας, ανόητος,ανασφαλής και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ είναι.

La Pelle Noir

Vassilis Papadolias είπε...

Έχει πλάκα ρε παιδιά, που δείχνει να λέτε τα ίδια πράγματα αλλά καθένας σας αναφέρεται και στην περίπτωση του. Τέλος πάντων. Η στάση της Ουρανίτσας εμένα με εκφράζει. Δεν προκαλούμε και "δεν ασχολούμαστε" θα σας έλεγα εγώ. Όλα τα άλλα που λέτε οι υπόλοιποι παιδιά, εμένα μου φαίνονται σπατάλη ενέργειας.

Καλή Ανάσταση...