28.3.08

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΑΣ ΑΣΗ ΜΠΙΛΙΟΥ

Ξερετε ποιο ειναι το μεγαλο ονειρο της Ασης Μπιλιου . Θελει να φιλοξενησει στην εκπομπη της τους διασημους αστρολογους Ρομπ Χαντ και Λιζ Γκριν. Ναι καλα διαβασατε, δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο. Μιας και ειναι καταξιωμενη <<αστρολογα> θελει και την γκραμουρια η κυρια των επωνυμων και καταξιωμενων Αστρολογων του εξωτερικου. Πως θα τους πεισει να ελθουν στην εκπομπη της? Μα βεβαια για να πουν καλα λογια για το βιβλιο εκπληξη που θελει να γραψει, οποτε βρει καιρο απο τις αστρολογικες ερευνες που κανει μεταξυ Κολωνακιου, Εκαλης και Βουλιαγμενης. Αλλα η κυρια δεν ειναι μονοφαγου του αστρολογικου χωρου (ετσι νομιζει) και καλει και αλλους << αστρολογους>> στις εκπομπες της, διαβαζε Λεφακη και Παγιατακη (εδω κλεινει ο κυκλος της κονομας και των αμοιβαιων φιλοφρονησεων). Η κυρια << αστρολογα>> ξερει καλα το παιχνιδι της δημοσιοτητας. Χρονια δουλευε στις δημοσιες σχεσεις δισκογραφικης εταιρειας για μισο-φεγγαρι ηταν και μουσικος παραγωγος.

Και ξαφνικα της ηλθε ο Διας κατακεφαλα το 1995 και ειδε φως στο τουνελ. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ διαβαζε αστρολογια. Επειδη ηθελε και ευρωπαικη κουλτουρα γραφτηκε και σε αστρολογικη σχολη του ΛΟΝΔΙΝΟΥ και ανοιξαν τα ματια της.

Και βουαλα ηρθε και εδεσε το γλυκο για την πτυχιουχο της Γαλλικης Φιλολογιας να μας μαθει γαλλικα τι σημαινει << αστρολογια>>. Βεβαια ειναι ποιοτικο αλμα γιατι καποιες αλλες << αστρολογες>> εχουν πτυχιο μονο Παιδαγωγικης Ακαδημιας (διετους φοιτησεως). Βεβαια το ονειρο της ηταν να κανει μεταπτυχιακα στην Ψυχολογια αλλα βρηκε την χρυσοφορα λυση να μας ανεβαζει την ψυχολογια απο τον Αλφα (προσωπικα μου κατεβαζει το σακχαρο).

Τα ανωτερω τα πηρα απο τις συνεντευξεις που εδωσε (με ανωθεδεν εντολες βεβαιως βεβαιως) στα περιοδικα ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΒ ΖΑΠΙΝ.

Αναφερω τις πηγες μου γιατι οι σπιουνοι της θα της τα πουν και δεν θελω να καταληξω στο ΚΑΤ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια χοντρη ξανθια και ξερολα ειναι με τρελες προκαταληξεις ακομα και σε οτι αφορα το ζωδιακο. Το τι γλυψιμο ριχνει σε κατι διδυμους και τοξοτες απο την εκπομπη της δεν λεγεται...

Αυτη και ο αλλος ο κομπλεξικος ο Πανοπουλος που εχει το Stardome στο internet πρεπει να ειναι κολληταρια.

Θελει και την Liz Green στην κιτς εκπομπη της τρομαρα της. Εχω πραγματικα σιχαθει ολους αυτους τους μοντερνους Δυτικοφρονες ---αστρολογους---.