Aστρολογικός χάρτης μεταπολιτευτικής Ελλάδας - Πηγή : Αρχεία H.Taeger
Πλούτωνας τετράγωνο με Αφροδίτη και η Αφροδίτη σε ανοιχτή σύνοδο με Κρόνο/Ωροσκόπο, σημαίνει οικονομική καταστροφή (Πλούτων/Αφροδίτη) και συνθήκες φτώχιας και οικονομικού περιορισμού (Αφροδίτη/Κρόνος). Αυτή η ιστορική φάση του ελληνικού κράτους, φάση που ξεκίνησε το 1974, διατηρεί ως τις μέρες μας όλα τα χαρακτηριστικά ενός συντηρητικού και άτολμου πολιτικού περιβάλλοντος (Κρόνος στον Ωροσκόπο στον Καρκίνο). Ο Γκαργκάνας έχει κάποιο δίκιο γιατί η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (που τετραγωνίζει την Αφροδίτη), άρα ο λαός (Σελήνη) ήταν ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος που τσίμπησε το δόλωμα των λαικιστών πολιτικών την δεκαετία του 80' κυρίως και από εκείνη την εποχή απέκτησε μια αίσθηση "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" , έκανε αλόγιστες σπατάλες και καταχρεώθηκε. Οι ίδιοι που τον προέτρεπαν να καταναλώνει αλόγιστα (Αφροδίτη/Πλούτων), τώρα του ζητάνε περιορισμό (Αφροδίτη/Κρόνο). Το ίδιο σύστημα είναι, μόνο τα πρόσωπα και οι κυβερνώντες αλλάζουν. Η καταστροφή έχει ήδη συντελεστεί και απλά δεν το έχουμε νοιώσει. Η αντίθεση διελαύνοντα Πλούτωνα με Αφροδίτη αυτού του χάρτη σχετικά πρόσφατα μας αποτέλειωσε και απλώς ο Γκαργκάνας και όλοι αυτοί ψέλνουν πάνω από το πτώμα. Στη δεύτερη φάση, μετά την χρυσή εποχή του ''πάρτα όλα'', ακολούθησε η ατολμία των συντηρητικών πολιτικών που φοβόντουσαν το πολιτικό κόστος. Και για όσα λέει ο Γκαργκάνας για τις σπατάλες και τα δάνεια μπορώ να πω ότι τον καταλαβαίνω, αν δω το Δία της μεταπολιτευτικής κράτους-μπανανίας στον 9ο οίκο των δανεισμών που σημαίνει αλόγιστα δάνεια (α καλά ξέχασα...και την πάμπλουτη Εκκλησία μας, το κράτος εν κράτει που δεν έχει συγκρατημό και που στα αχνάρια του Χριστού αγοράζει που και που καμμιά λιμουζίνα...έτσι για να παίζουν τα παιδιά).
Απαιραίτητη διευκρίνιση : σ'αυτόν τον χάρτη δεν φαίνονται τα πάντα, αλλά αρκετά πράγματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ και τον χάρτη του Ιουνίου του 1975, για λόγους που θα εξηγήσω όταν έχω περισσότερο χρόνο με παραδείγματα, αποδείξεις και λογική. Αυτοί οι δυο χάρτες επιβεβαιώνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.
Αστρολογικός χάρτης πρώτου Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ιούνιος 1975 : Υπογράφεται στις 9 του μήνα το Σύνταγμα της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Στις 11 Ιουνίου τίθεται σε ισχύ. Θα μείνετε έκπληκτοι από την επιβεβαίωση των πολιτικών γεγονότων που έλαβαν χώρα από εκείνη την εποχή και μετά. Αναφέρω ενδεικτικά την σύνοδο Ουρανού Μεσουρανήματος τον Οκτώβρη του 1981 που σηματοδότησε τον κύκλο της ''αλλαγής'' με εκλογή Ανδρέα Παπανδρέου. Στον χάρτη του 1975 κοιτάζω πάντα εκλογικές διαδικασίες, πολιτικές εξελίξεις αφού οι εκλογές και όλα αυτά κανονίζονται από το Σύνταγμα. Εκτός από τον διελαύνοντα Ουρανό στο Μεσουράνημα αυτού του χάρτη το 1981 που έγινε η "αλλαγή" του Ανδρέα, μπορούν να δουν κι άλλους σοβαρούς πολιτικούς μετασχηματισμούς οι φίλοι μας, όταν ας πούμε το 1995 και το 1996 ήταν από τις πιο σημαντικές αλλαγές (ουσιαστικά μεταπολίτευση μέσα στη μεταπολίτευση), όταν εκείνα τα δυο χρόνια είχαμε εκλογή Στεφανόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και εκλογή Σημίτη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Πλούτωνας από διέλευση ήταν σε σύνοδο με το γενέθλιο Μεσουράνημα του δεύτερου χάρτη, και η χώρα άλλαξε πάλι τελείως προσανατολισμό.
Οι χάρτες των Συνταγμάτων και ειδικά του πρώτου Συντάγματος προβλέπουν τόσο και τις εκλογές όσο και τα αποτελέσματά τους. Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΩΠΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΩΛΟΓΟΣ.ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΟΥ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ URANIALAB ΠΑΠΑΚΙ GMAIL.COM .
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
Δημήτρη μην ανησυχείς αν φαίνονται ή όχι τα πάντα αν και πάντα καταφέρνεις να είσαι σύντομος και περιεκτικός μια και για να καθήσουμε να κάνουμε πλήρεις αναλύσεις θα χρειαζόμασταν ολόκληρες σελίδες.
Δημοσίευση σχολίου