27.2.08

Tρομολαγνία : Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια


Σαν σήμερα, πυρπολήθηκε το Reichstag, το γερμανικό κοινοβούλιο, προβοκάτσια των ναζί με σκοπό να αποδώσουν την ενέργεια στους κομμουνιστές για να προχωρήσουν σε περιορισμούς των πολιτικών δικαιωμάτων, γεγονός που βοήθησε τον Χίτλερ να κυρήξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο Ωροσκόπιο του εμπρησμού :
'Αρης σύνοδος Ποσειδών = υπονομευτική, ύπουλη πράξη.
'Αρης τετράγωνο 'Ηφαιστος = Βίαια πράξη, άσκηση εξουσίας.
Κρόνος αντίθεση Ζευς (Oυράνιων)= Αναγκαστικός χωρισμός, αυτοελεγχόμενη πυρκαγιά.
Ζευς τετράγωνο Κronos (Ουράνιων) = Ενεργητική ηγεσία. Πράξη που συμβάλλει στη φήμη, άνοδος μιας εξουσίας. Εργασία για τις αρχές. Σημασία των όπλων, μεγάλη φωτιά.
Πλούτων σύνοδος Μεσουράνημα = Φανατισμένη πανίσχυρη εξουσία. Μεταβολή του προσανατολισμού της χώρας.
Πλούτων ενάμισι τετράγωνο 'Ηλιος = Εξέλιξη ενός άντρα, η εμπλοκή ενός πολιτικού ηγέτη με την εξουσία μέσα από φανατισμό.
Πλούτων ενάμισι τετράγωνο βόρειο δεσμό = 'Ασκηση εξουσίας πάνω σε ομάδες και κόμματα.
Ουρανός σύνοδο Σελήνη στον Κριό = Αναστάτωση του λαού από ένα βίαιο γεγονός. 'Εξαψη του λαού με αισθήματα πρωτιάς.
Ουρανός αντίθεση Ωροσκόπος στο Ζυγό = Επανάσταση προκαλεί το τέλος της αρμονίας

Στο διπλό χάρτη, εξωτερικά η τρομοκρατική επίθεση στο World Trade Center και εσωτερικά ο εμπρησμός του γερμανικού κοινοβουλίου.
Ο 'Ηλιος της 11ης Σεπτέμβρη 2001 στις 18 Παρθένου σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του πατέρα Bush, γιου τουPrescott Bush, συνεργάτη των ναζί , και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία της φωτιάς του γερμανικού κοινοβουλίου στο ζώδιο της Παρθένου, υποδεικνύει την καρμική συγγένεια και το διαχρονικό αίτημα για ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
Οι ακμές οίκων του χάρτη του εμπρησμού του γερμανικού κοινοβουλίου ίδιες με τις ακμές της επίθεσης στο World Trade Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια: