24.2.08

Αστρολογία~ Δημήτρης Λιαντίνης έζησε ισχυρός πέθανε έρημος...

Διαβάζοντας παλαιότερες αναρτήσεις του Ουρανίτσα του Οφιούχου τι βλέπουν τα ματάκια μου? Άρθρο για τον Λιαντίνη. Φοβερό!!! Πάντα ήθελα όπως άλλωστε η μισή Ελλάδα να μάθω την λύση που θα έλυνε τον γρίφο της εξαφάνισης του. Αστρολογικά όμως τι γίνεται?

Ο Δημήτρης Λιαντίνης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1942 στο χωριό Λιαντίνα της Λακωνίας. Εξού και το επίθετο. Ήταν αναπληρωτής καθηγητής φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας οκτώ βιβλίων με φιλοσοφικό περιεχόμενο. Το 1998 μας απασχόλησε με την εξαφάνιση του.

Ο Λιαντίνης ήταν ένας Καρκίνος γεννημένος σε κρίσιμη μοίρα την 29Ο και 55΄ σε σύνοδο με Πλούτωνα. Η 29Ο και 55΄δίνει ποιότητα χαρακτήρα, φιλανθρωπία, πιστή καρδιά αλλά επικίνδυνα και βίαια πάθη…Η 5ο και 12΄του Πλούτωνα στον Λέων δίνει υπερηφάνεια, υπομονή, αυτοέλεγχο και δύσκολο χαρακτήρα…

Ο Χείρωνας σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέων και σε τετράγωνο με την γενέθλια Σελήνη ( όπως και να έχει η υπόθεση με την ώρα γεννήσεως) δηλώνει πως σαν παιδί πιέστηκε πολύ, αμφισβητήθηκαν έντονα οι ικανότητες του και όλο αυτό του δημιούργησε έντονη επιθετικότητα και νευρικότητα, την οποία μπορούσε όμως να την κρύβει πολύ καλά. Όλο αυτό τον οδήγησε να λειτουργεί και προστατευτικά απέναντι στους ανθρώπους που αγαπούσε ή θεωρούσε αδύναμους. Η ίδια σύνοδος ήταν αυτή που του έδωσε μια θεατρικότητα κατά την ώρα διδασκαλίας αλλά ταυτόχρονα τον ηρεμούσε κιόλας. Δεν είναι τυχαίο πως οι φοιτητές του τον σέβονταν σαν άνθρωπο αλλά και κατά την ώρα διδασκαλίας. Ακόμη και η όψη 150ο Χείρωνα – Ερμή μας δείχνει πως κάπου να παραπλανήθηκε και να πίστεψε σε μεγαλόπνοα σχέδια ( βέβαια αυτή η όψη τον έκανε και σπουδαίο δάσκαλο) βλέπε το πείραμα Schrodinger.

Ο Λιαντίνης είχει σύνοδο Ουρανού – Κρόνου στους Διδύμους. Σας λέει κάτι αυτό? Αυτή η όψη εκτός από σούπερ ευφυΐα μας κάνει και τον αιώνιο έφηβο, τον άνθρωπο που φοβάται να γεράσει…Βλέπετε ο Κρόνος αγαπά τα πρέπει και τον συντηρητισμό και ο Ουρανός την ανατροπή και το νέο. Πάντως ο προοδευμένος Ουρανός κάνει σύνοδο με γενέθλιο όπως και ο Προοδευμένος Κρόνος σύνοδο με τον γενέθλιο. Επίσης το Vertex βρίσκεται σε σύνοδο με γενέθλιο Ήλιο. Λέτε να έρθει ξανά η ιστορία στο φως με νέα στοιχεία ή με κάποιο τρόπο? Χρονικά να το προσδιορίσουμε όταν ο transit Άρης θα κάνει σύνοδο με γενέθλιο Δια?


Ο τίτλος του άρθρου δεν είναι δική μου έμπνευση αλλά παραποιημένος δικής του φράσης ( έζησα έρημος και ισχυρός) μέσα από την σελίδα που υπάρχει στο διαδίκτυο http://liantinis.gr/




4 σχόλια:

_ είπε...

Μ'αυτή την προσωπικότητα έχω ασχοληθεί πολύ μαζί με τους άλλους που ετοιμάζω. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Σελήνη του είναι γύρω στις 25 Σκορπιού. Ο Καρυωτάκης είχε επίσης τη Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου. Οι τελευταίες μοίρες των σταθερών, 25-28 κυρίως συνδέονται με πολύ εσωτερικά πεδία, άλλοτε απογειώνουν, άλλοτε λειτουργούν αυτοκαταστροφικά, δηλαδή από την ανάποδη. Ο Λιαντίνης ήταν ο νέος Εμπεδοκλής, αυτός ο αρχαίος μας φιλόσοφος μίλησε για τα τέσσερα στοιχεία, φωτιά, αέρα, νερό και γη, που ενώνονται στην ιερή πεντάλφα. 'Ηταν ένα άτομο υψηλής μύησης και έπρεπε να "φύγει" με τον τρόπο που έφυγε. Πολλοί τον θεωρούν τρελλό αλλά άλλο σκοπό είχε το μυητικό ταξίδι του. Τέλος πάντων, το θέμα είναι τεράστιο και ίσως αναλυθεί άλλη φορά γιατί κι εδώ δεν ξέρω αν είναι κατάλληλος τόπος για να βαρύνουμε το κλίμα. Σωστά λες για τη θεατρικότητά του και για τη σύνοδο 'Ηλιου/Πλούτωνα, κι επειδή ο 'Ηλιος ήταν στον Καρκίνο, το πάθος αυτό ήταν πάθος για την πατρίδα. Σωστά και για τον Χείρωνα που κι αυτός βρίσκεται 24η μοίρα Λέοντα,πάλι σύνοδο 1 μοίρας με την αυτοκαταστροφική μοίρα και μάλιστα σε αντίθεση με την Παλλάδα. 'Ενας αγώνας για τη γνώση και τη σοφία μια ζωή. Και ο Ερμής σε μισό τετράγωνο με Ουρανό. Κρίμα που μας άφησε νωρίς.

medousa είπε...

Έχει πολλούς πλανήτες στον Καρκίνο και απλά δεν έγραψα ξανά ότι αυό μεταφράζεται σε αγάπη προς την πατρίδα ( εξού κια το κόλημα με την αρχαιολατρεία ) γιατί θα με θεωρούσατε γραφική. Αλλά χαίρομαι που το ανέφερες εσύ. Δες λίγο το σχόλιο που σου άφησα στο ακούω και δεν σιωπώ μπλα μπλα...

_ είπε...

Γραφικός δεν είναι κανείς που ψάχνεται, γηράσκω αεί διδασκόμενος κι εγώ. Τα συμπληρωματικά σχόλια μου βγαίνουν αυθόρμητα.
Το άλλο σχόλιό σου το έχω διαβάσει από νωρίς, απλά δεν θέλω να δώσω έκταση σε κάτι. Το μήνυμά μου εκείνο δεν είχε έναν αποδέκτη μόνο, αλλιώς θα του το διαβίβαζα τετ α τετ. Θυμό δεν νοιώθω για τους φίλους, μια απορία μόνο. Αν οι φίλοι είναι φίλοι πραγματικοί όμως θα με καταλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς το μεγαλείο σου



Πυθαγόρας: 80 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Μιλτιάδης: 65 χρονών, στη φυλακή.
Αριστείδης: 72 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Θεμιστοκλής: 66 χρονών, στην εξορία.
Αισχύλος: 69 χρονών, στην εξορία.
Περικλής: 66 χρονών, κατηγορήθηκε.
Φειδίας: 66 χρονών, στη φυλακή.
Αναξαγόρας: 72 χρονών, στην εξορία.
Ηρόδοτος: 59 χρονών, στην εξορία.
Ικτίνος: 58 χρονών, στην εξορία.
Σοφοκλής: 90 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Ευριπίδης: 74 χρονών, στην εξορία.
Αλκιβιάδης: 48 χρονών, στην εξορία.
Σωκράτης: 71 χρονών, ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης: 64 χρονών, στην εξορία.
Αριστοφάνης: 61 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Πλάτων: 80 χρονών, στην εξορία. Ισοκράτης: 99 χρονών, στην εξορία.
Δημοσθένης: 62 χρονών, πήρε δηλητήριο.
Αριστοτέλης: πέθανε το 322 π.χ. στην Χαλκίδα, διωκόμενος
Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε γιά εσχάτη προδοσία, 1833
(πρόσφατα κατηγορήθηκε ως "τρομοκράτης" και "εγκληματίας πολέμου"

από το http://www.kalami.net/

για την αντιγραφή : Greg Malt