1.2.08

Αστρολογία~ Πως θα επηρεαστεί ο Αλογοσκούφης από τα πυρά Μεϊμαράκη?


Χτες λοιπόν σας έγραψα για την αντίδραση του Μεϊμαράκη στο θέμα Κλαδά και Κουκοδήμο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να ανεξαρτητοποιηθεί. Σήμερα διαβάζω για τα πυρά Μεϊμαράκη κατά Αλογοσκούφη. Αυτή η ιστορία είναι σαν ένα τεράστιο ντόμινο… που τα ένα χτυπά το άλλο και έχει σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση ενός χάρτινου πύργου… Έτσι λοιπόν η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει πως η δεύτερη και πιο ηχηρή παρέμβαση του υπουργού Άμυνας ήρθε χθες σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μεϊμαράκης ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε στη «σέντρα» και τον Γ. Αλογοσκούφη, με αφορμή την εμπλοκή του επικεφαλής της ΥπΕΕ Σπ. Κλαδά. Ο υπουργός Άμυνας επιχείρησε να διαχωρίσει το χειρισμό - από πλευράς κυβέρνησης - των περιπτώσεων Κουκοδήμου και Κλαδά, με το επιχείρημα ότι ο πρώτος είναι βουλευτής, συνεπώς πολιτικό πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος είναι κρατικός αξιωματούχος που ασκεί διαχείριση και εποπτεύεται από υπουργό.


Ο Αλογοσκούφης γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1955. Έχει μια τριπλή σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα και Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού λειτούργησε κατά την προσωπική μου άποψη θετικά, βοηθώντας τον να δει τα πράγματα από μια διαφορετική ματιά όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη. Πόσο μάλλον όταν ο Ουρανός βρίσκεται στον Καρκίνο που συμβολίζει εκτός των άλλων και την πατρίδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από το 2004 ως υπουργός οικονομικών μέσα από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, μείωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ για πρώτη φορά, από την ένταξη της Ελλάδος στην ευροζώνη.

Το τετράγωνο του transit Πλούτωνα – γενέθλιου Άρη θα τον ωθήσει να λειτουργήσει και να μιλήσει παρορμητικά. Πιθανών να πει πράγματα που δεν θα έλεγε. Κανονικά, ο γενέθλιος Άρης στον Ζυγό όπως έχουμε ξαναπεί βρίσκεται σε πτώση. Το άτομο λογικά δεν αντιδρά άμεσα. Όχι όμως με αυτό το τετράγωνο…Μεϊμαράκης και Αλογοσκούφης θεωρητικά ανήκουν στην ίδια γενιά και μεγάλωσαν με τις ίδιες αξίες. Όμως ενδεικτικά ας δούμε την συναστρία τους:

Τάση για διαφωνίες και καυγάδες με πιο ευαίσθητο τον Μεϊμαράκη (τετράγωνο Σελήνης Μεϊμαράκη – Άρη Αλογοσκούφη).

Ο Αλογοσκούφης θέλει την αρμονία και την ισορροπία μέσα στο κόμμα αλλά ο Μεϊμαράκης δεν αντιδρά σωστά κάτω από το καθεστώς πίεσης (Η Αφροδίτη του Αλογοσκούφη τετράγωνο με τον Ουρανό του Μεϊμαράκη).

Θα έρθουν σε ρήξη και οι δυο θα αγωνιστούν με σθένος αλλά αυτός που δεν θα υπολογίσει τίποτε θα είναι ο Μεϊμαράκης (Ο Κρόνος του Αλογοσκούφη τετράγωνο με τον Πλούτωνα του Μεϊμαράκη).

Έφτασε η ώρα που θα δούμε πράγματα και θαύματα… Καλημέρα σας!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέδουσα, ΜΠΡΑΒΟ σου για την ανάλυση αυτή.
Πέραν της αστρολογικής υπόστασης, έχω να πω, πως και οι δύο είναι για κλάμματα, καμμένα χαρτιά, (δική μου γνώμη βέβαια) και είμαι ΄πολύ δυσαρεστημένη που ο Αλογοσκούφης έχει ίδια μέρα γενέθλια με μένα.

Κατά τα άλλα και πάλι,Φτου σου κοριτσάκι μου.

medousa είπε...

Φτου και ξαναφτου μου μια και αστρολόγος δεν είμαι και αυτό σημαίνει πως πολλές φορές παρά τον ζήλο μου μπορεί να κάνω και λάθη!Παρακαλώ μην μου πετάτε γιαουρτάκια αλλά μόνο λαχανικά ευχαριστώ!